Gitenstein: Categoric, aş recomanda România pentru turism. Am fost în Deltă, vreau în Maramureş

Ambasadorul SUA la Bucureşti Mark Gitenstein afirmă, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că îi place în România şi că ar recomanda-o ca destinaţie turistică, menţionând că a fost în Deltă şi la Oradea şi că îşi doreşte să meargă în Maramureş şi undeva în Transilvania, doar pentru pictură şi plimbări.

27 afișări
Imaginea articolului Gitenstein: Categoric, aş recomanda România pentru turism. Am fost în Deltă, vreau în Maramureş

Gitenstein: Categoric, aş recomanda România pentru turism. Am fost în Deltă, vreau în Maramureş (Imagine: Sorin Toma/Mediafax Foto)

"Îmi place aici. Este cea mai bună slujbă pe care am avut-o vreodată. Iubesc locul, oamenii, munca mea, echipa cu care lucrez. Singurul lucru care nu este bun este că mă aflu la 8.000 de km de nepoţii şi de copiii mei", spune diplomatul, menţionând că îşi va petrece concediul cu familia, în România şi în Turcia.

Întrebat dacă, în pofida infrastructurii deficitare, ar recomanda România ca destinaţie turistică, ambasadorul SUA răspunde: "Absolut!".

El povesteşte că a fost în zona montană, la Oradea, şi în Deltă, unde a prins doar un peşte.

Mark Gitenstein spune că ar vrea să meargă în Maramureş şi că vrea să plece împreună cu soţia sa, undeva, în Transilvania, "doar pentru pictură şi plimbări".

El afirmă că îi place pictura, dar şi că un alt "hobby" al său este să doarmă foarte mult în weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici