Google a împlinit 23 de ani. Domeniul a fost înregistrat pe 15 septembrie 1997

  • Astăzi, 27 septembrie, este ziua de naştere a Google.
  • Sau, mai bine zis, este data aleasă de Google pentru a se sărbători.
  • Gigantul a oferit, la aniversare, reduceri la diferite produse, în mai multe ţări.
604 afișări
Imaginea articolului Google a împlinit 23 de ani. Domeniul a fost înregistrat pe 15 septembrie 1997

Din 2005, Google a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere pe 27 septembrie, pentru a aminti lumii când a început indexarea tuturor informaţiilor care apar pe Internet.

De fapt, Larry Page şi Sergey Brin au înregistrat domeniul pe 15 septembrie 1997, iar compania a fost înfiinţată un an mai târziu, pe 4 septembrie 1998. În 2005, au decis să sărbătorească într-un alt mod: ziua de naştere, stabilită pentru 27 septembrie, dorind să aminti lumii când s-a produs înregistrarea paginilor indexate, atunci fiind doar un motor de căutare.

Cu ocazia celor 23 de ani, Google a publicat o ofertă. Numai pentru astăzi, şi numai pentru cei care locuiesc în anumite ţări, magazinul său oferă o reducere de 20% la aproape toate produsele.

Există portabile Fitbit, smartphone Pixel 4a, căşti Pixel Buds. Cu toate acestea, sunt excluse produsele emblematice ale Big G, şi anume Chromecast cu Google TV, Nest Hello şi Camera Indoor şi Fitbit Charge 4 şi 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici