Gorjul şi-a adunat forţele pentru a-l căuta pe bărbatul bănuit că a împuşcat un localnic

Un elicoper şi forţe suplimentare din judeţele limitrofe şi din Bucureşti participă duminică la căutarea bărbatului de 52 de ani, bănuit că a împuşcat în noaptea de vineri spre sâmbătă un localnic din Turcineşti, judeţul Gorj.

733 afișări
Imaginea articolului Gorjul şi-a adunat forţele pentru a-l căuta pe bărbatul bănuit că a împuşcat un localnic

Gorjul şi-a adunat forţele pentru a-l căuta pe bărbatul bănuit că a împuşcat un localnic

Politiştii şi jandarmii continuă verificările pentru depistarea bărbatului de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă, a transmis duminică IPJ Gorj.

Efectivele angrenate în căutarea bărbatului au fost suplimentate cu forţe de ordine din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti.

De asemenea, zona este supravegheată de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.

„Încă o dată facem apel la cetăţeni să apeleze numărul unic de urgenţă 112, în cazul în care deţin informaţii utile care sa ne conducă la identificarea bărbatului”, susţin reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Un bărbat de 49 de ani a fost împuşcat în picioare şi abdomen în localitatea Turcineşti, judeţul Gorj, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de acesta că un bărbat de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, prezentând 4 plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi 3 în picioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
împuşcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici