Gospodării inundate în urma unei ploi torenţiale, la Buzău

Mai multe gospodării din câteva cartiere ale municipiului Buzău au fost inundate, miercuri la prânz, în urma unei ploi torenţiale.

113 afișări
Imaginea articolului Gospodării inundate în urma unei ploi torenţiale, la Buzău

Gospodării inundate în urma unei ploi torenţiale, la Buzău (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, precipitaţiile care au căzut pe durata a mai puţin de o oră au dus la inundarea mai multor curţi şi anexe gospodăreşti din municipiul Buzău.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii buzoieni acţionau pentru evacuarea apei din gospodării situate pe străzile Orizontului, în cartierul Micro 14, pe strada Intrarea Iazului, pe strada Prutului, Stăvilarului, Ţiglari, Gheorghe Doja, precum şi în zona podului de la Fabrica de Bere.

Apa a intrat şi în curţile unor persoane care locuiesc în zona cunoscută sub numele de Aleea Grădinilor.

Reprezentanţii ISU Buzău nu au putut preciza câte gospodării au fost afectate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici