Grădina Zoologică din Bucureşti va fi păzită de Anaconda Security

Administraţia Grădinii Zoologice din Bucureşti a declarat câştigătoare, pentru serviciile de pază şi supraveghere, oferta firmei Anaconda Security, considerată cea mai avantajoasă, iar contractul, în valoare de 146.882 de lei, va fi valabil până la sfârşitul anului.

315 afișări
Imaginea articolului Grădina Zoologică din Bucureşti va fi păzită de Anaconda Security

Grădina Zoologică din Bucureşti o să fie păzită de Anaconda Security (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui anunţ de atribuire postat pe site-ul de licitaţii www.e-licitaţii.ro, administraţia Grădinii Zoologice a atribuit, luni, firmei Anaconda Security, cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov, contractul pentru asigurarea serviciilor de pază şi securitate.

La licitaţie au participat trei societăţi comerciale, criteriul de atribuire al contractului fiind "preţul cel mai scăzut".

Astfel, durata contractului este de şase luni, valoarea acestuia fiind de 146,882 de lei, (aproximativ 35.000 de euro ) fără TVA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici