Grădină zoologică din China, acuzată că foloseşte oameni costumaţi în loc de urşi

O grădină zoologică din China este acuzată că foloseşte oameni costumaţi în loc de urşi. Reprezentanţii parcului zoo au respins acuzaţiile, potrivit Sky News.

334 afișări
Imaginea articolului Grădină zoologică din China, acuzată că foloseşte oameni costumaţi în loc de urşi

Grădină zoologică din China, acuzată că foloseşte oameni costumaţi în loc de urşi

Imaginile publicate pe internet au stârnit dezbaterea. Unul dintre urşii de la Grădina zoologică Hangzhou stă în două picioare într-o poziţie specifică oamenilor. Asta i-a făcut pe unii să susţină că, de fapt, este vorba despre un om costumat în urs.

Reprezentanţii parcului au respins acuzaţiile susţinând că în fotografie apar urşii soarelui din Malaezia care sunt mai mici şi arată diferit decât alţi urşi. Urşii soarelui sunt de mărimea unor câini mari, având o înălţime de cel mult 1,3 metri, în comparaţie cu până la 2,8 metri cât au grizzly şi alte specii, potrivit grădinii zoologice. Reporterii locali au fost invitaţi la grădina zoologică pentru a-i vedea pe urşi din apropiere.

Incidente asemănătoare au avut loc şi la alte grădini zoologice. Tot în China, unele parcuri zoo au fost acuzate că folosesc câini cu blana vopsită pentru a arăta ca lupii sau pisicile africane, în timp ce despre o grădină zoologică din Egipt s-a spus că a vopsit măgari pentru a arăta ca zebrele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zoo,
china,
urşi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici