Grav accident de circulaţie pe DN 1

Patru persoane au fost rănite, marţi seară, într-un grav accident de circulaţie petrecut pe Drumul Naţional 1, între localităţile prahovene Sinaia şi Comarnic, după ce două motociclete s-au răsturnat într-o râpă de pe marginea şoselei, posibil din cauza vitezei.

1 afișare
Imaginea articolului Grav accident de circulaţie pe DN 1

Grav accident de circulaţie pe DN 1

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Prahova, din primele cercetări se pare că cei doi conducători ai motocicletelor care se îndreptau dinspre Sinaia către Ploieşti au pierdut controlul asupra direcţiei din cauza vitezei mult prea mari şi s-au răsturnat într-o râpă de pe marginea drumului.

Cei doi motociclişti şi alte două persoane aflate pe motociclete au fost rănite, la ora transmiterii acestei ştiri ei aflându-se la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici