Grav accident pe DN1, în judeţul Sibiu

O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite, miercuri noaptea, după ce microbuzul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp, în apropierea localităţii Miercurea Sibiului.

5 afișări
Imaginea articolului Grav accident pe DN1, în judeţul Sibiu

Grav accident pe DN1, în judeţul Sibiu

Cele şase persoane din microbuzul care circula pe DN 1 veneau de la Vaslui şi mergeau în Italia.

Şoferul, în vârstă de 24 de ani, susţine că a fost nevoit să tragă brusc de volan într-o curbă pentru a evita impactul cu un TIR, după care microbuzul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp.

Tatăl şoferului, în vârstă de 50 de ani, a murit la scurt timp după producerea accidentului, iar alte cinci persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare gravă.

Cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Sibiu. Potrivit dr. Constantin Roşca, medic şef la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, unul dintre răniţi este în stare mai gravă, având o contuzie toracică şi de coloană cervicală şi o luxatie de umăr, iar ceilalţi pacienţi au contuzii minore.

Poliţiştii sibieni fac cercetări pentru a stabili împrejuările în care s-a petrecut accidentul, iar şoferului îi va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici