Grav accident rutier pe A1 Bucureşti-Piteşti, două persoane decedate

Un grav accident rutier a avut loc pe A1 Bucureşti-Piteşti, la km 17, pe sensul de mers către Capitală, în care au fost implicate două autotrenuri şi două autoturisme. Două persoane au decedat, anunţă ISU.

1158 afișări
Imaginea articolului Grav accident rutier pe A1 Bucureşti-Piteşti, două persoane decedate

Grav accident rutier pe A1 Bucureşti-Piteşti, două persoane decedate

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ISU BIF cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanţe SMURD şi elicopterul SMURD.

Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto.

Pompierii au acţionat pentru descarcerarea a două persoane, intervenţia fiind dificilă, în condiţiile în care autoturismele au fost strivite. Pentru conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic, aceştia prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.

Uterior a mai fost identificat un autoturism implicat, care a fost uşor avariat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
a1,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici