Greşelile care au dus la incidentul de la Tribunalul Bucureşti cu deţinutul suspect de coronavirus

Incidentul de la Tribunalul Bucureşti, în care a fost implicat un deţinut de la Rahova, suspect de coronavirus, a fost cauzat de erori grave de comunicare între echipele ANP. Tot personalul implicat în incident este implicat este acum în anchetă disciplinară.

702 afișări
Imaginea articolului Greşelile care au dus la incidentul de la Tribunalul Bucureşti cu deţinutul suspect de coronavirus

Greşelile care au dus la incidentul de la Tribunalul Bucureşti

Şedinţele de judecată de la Tribunalul Bucureşti au fost suspendate joi, după ce un deţinut le-a spus judecătorilor că este suspect de coronavirus.

Incidentul de la Tribunalul Bucureşti în care a fost implicat un deţinut de la Penitenciarul Rahova a fost din cauza unor erori grave de comunicare, susţin reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Concret, responsabilii cu transferul deţinuţilor nu au informat instanţa că deţinutul este sub supraveghere medicală. Bărbatul a susţinut că s-a întâlnit cu soţia sa, care s-a întâlnit, la rândul ei, cu un cetăţean italian.

Acum, toţi angajaţii ANP care au fost implicaţi în acest incident sunt anchetaţi disciplinar.

Totodată, bărbatul a fost dus la Institutul "Matei Balş" pentru a fi testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. Deţinutul a fost, însă, plasat în izolare medicală în spitalul Penitenciar Jilava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici