Greva de la STB creează probleme şi în învăţământ. Ministerul Educaţiei recomandă motivarea absenţelor elevilor sau intrarea în online

Ministerul Educaţiei recomandă motivarea absenţelor elevilor care au lipsit de la şcoală din cauza grevei STB şi intrarea în online dacă protestul se prelungeşte.

1931 afișări
Imaginea articolului Greva de la STB creează probleme şi în învăţământ. Ministerul Educaţiei recomandă motivarea absenţelor elevilor sau intrarea în online

„Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti apelează la autoritatea Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti pentru a găsi resurse astfel încât sa asigure rezolvarea problemelor de transport în comun, în mod responsabil, pentru a nu afecta dreptul la educaţie al elevilor, având în vedere pierderile educaţionale suferite deja în contextul crizei sanitare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

Totodată, Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti recomandă conducerilor unităţilor de învăţământ preuniversitar din Bucureşti motivarea absenţelor elevilor care, în urma grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti din zilele de 20 şi 21 ianuarie 2022, nu au putut participa la cursuri.

„De asemenea, se recomandă conducerilor unităţilor de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti identificarea de soluţii astfel încât, în cazul prelungirii grevei angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti, elevii care nu pot ajunge în unităţile de învăţămînt să desfăşoare activitatea didactică online”, arată acelaşi comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici