Guvernul a aprobat salariul minim unic pe economie pentru 2008

Guvernul a aprobat, miercuri, hotărârea prin care salariul minim pe economie este stabilit pentru anul viitor la 500 lei, în primul semestru, şi la 540 lei, în al doilea semestru, conform negocierilor cu reprezentanţii sindicatelor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

19 afișări
Imaginea articolului Guvernul a aprobat salariul minim unic pe economie pentru 2008

Guvernul a aprobat salariul minim unic pe economie pentru 2008

Hotărârea Guvernului specifică în mod clar că salariul minim va fi majorat la 540 lei dacă indicatorii economici vor fi cei prevăzuţi de Comisia Naţională de Prognoză.

Reprezentanţii Guvernului şi cei ai sindicatelor şi patronatelor au convenit, luni, ca din 2008 să fie un singur salariu minim unic pe economie, în primul semestru nivelul acestuia fiind de 500 de lei, iar din semestrul al doilea, dacă indicatorii economici vor permite, acesta să ajungă la 540 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici