Guvernul a decis ca legea pensiei să fie aprobată săptămâna viitoare

Miniştrii au analizat, vineri, în Guvern, ultima formă a proiectului legii sistemului unitar de pensii şi au decis ca documentul să fie aprobat în şedinţa de săptămâna viitoare a Cabinetului, pentru a fi înaintat imediat spre aprobare Parlamentului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse ministeriale.

27 afișări
Imaginea articolului Guvernul a decis ca legea pensiei să fie aprobată săptămâna viitoare

Guvernul a decis ca legea pensiei să fie aprobată săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

Surse politice au declarat, în urmă cu o săptămână agenţiei MEDIAFAX, că Guvernul va cere Parlamentului ca proiectul legii privind sistemul unitar de pensii să fie aprobat cel mai târziu până la sfârşitul lunii mai.

Şeful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by, Jeffrey Franks, a anunţat, miercuri, că autorităţile române au convenit cu FMI ca legea unitară a pensiilor să fie aprobată de către Parlament până la începutul lunii iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici