Guvernul cumpără, din Fondul de Rezervă, tablete pentru cursurile online şi măşti pentru persoanele vulnerabile

  • Premierul României a anunţat că va cumpara din Fondul de Rezervă, tablete pentru copiii care nu au acces la cursurile online
  • De asemenea vor fi distribuite măşti gratuit pentru persoanele care au un venit minim garantat
  • Măştile vor fi cumpărate tot din Fondul de Rezervă
2973 afișări
Imaginea articolului Guvernul cumpără, din Fondul de Rezervă, tablete pentru cursurile online şi măşti pentru persoanele vulnerabile

Guvernul cumpără, din Fondul de Rezervă, tablete pentru cursurile online şi măşti pentru persoanele vulnerabile

Premierul României a anunţat în şedinţa de Guvern că va cumpăra tablete pentru copiii care nu au acces la cursurile online din cauză că părinţii nu îşi permit să le cumpere un laptop sau un calculator.

Ludovic Orban: Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din Fondul de rezervă al guvernului pentru susţinerea achiziţiei de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu deţin calculatoare sau tablete.

De asemenea vor fi ajutate şi persoanele vulnerabile, mai exact li se vor distribui gratuit măşti de protecţie.

Ludovic Orban: Tot din Fondul de Rezervă am luat decizia de a susţine cheltuielile necesare pentru distribuirea de măşti pentru persoanele care sunt vulnerabile, se află sunt sub incidenţa prevederilor legii venitului minim garantat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici