Guvernul desfiinţează sanatoriul Slănic Moldova. O firmă privată i-a ocupat abuziv un spaţiu

Guvernul a decis desfiinţarea sanatoriului balnear Slănic Moldova şi reorganizarea unităţii în subordinea Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti, motivând procedura prin faptul că un spaţiu al sanatorului "a fost ocupat abuziv de către o unitate privată".

589 afișări
Imaginea articolului Guvernul desfiinţează sanatoriul Slănic Moldova. O firmă privată i-a ocupat abuziv un spaţiu

Guvernul desfiinţează sanatoriul Slănic Moldova, deoarece o firmă privată i-a ocupat abuziv un spaţiu

Printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului a fost decisă desfiinţarea sanatoriul balnear Slănic Moldova, care se va reorganiza ca structură fără personalitate juridică în subordinea Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti.

"Această reorganizare a fost necesară deoarece sanatoriul Slănic Moldova se confrunta cu o situaţie juridică dificilă, rezultată ca urmare a ocupării abuzive a unui spaţiu al sediului său de către o unitate privată", a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

Personalul şi patrimoniul sanatoriului vor fi preluate de către institutul din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici