HOROSCOP 1 IANUARIE 2020: Zodiile care vor fi cele mai favorizate de debutul lui 2020

HOROSCOP 1 IANUARIE 2020: Prima zi a acestui an se derulează sub semnul conjuncţiei între Lună şi Neptun din Peşti, aspect astral care îndeamnă la iertare şi toleranţă. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt cele mai favorizate de debutul lui 2020.

4430 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 IANUARIE 2020: Zodiile care vor fi cele mai favorizate de debutul lui 2020

Sursa FOTO: Pixabay

HOROSCOP 1 IANUARIE BERBEC

Prima zi din an te surprinde refăcându-te după oboseala de după petrecerea dintre ani. Nu este de mirare aşadar dacă simţi nevoia de a petrece timp singur(ă), în compania propriilor gânduri sau a unei cărţi bune. Nu se întâmplă foarte des să ai această dorinţă, dar de data aceasta o simţi acut. În cazul în care nu lucrezi, acesta este un prilej numai bun să îţi eliberezi programul din prima parte a zilei şi să te relaxezi. În felul acesta, tonusul tău va fi cu totul altul în cadrul ieşirilor pe care le ai programate diseară, cu rudele sau prietenii.

HOROSCOP 1 IANUARIE TAUR

Tu nu ai probleme în a face faţă unui program social la fel de plin ca cel din noaptea dintre ani sau din zilele de Crăciun. Acest lucru se datorează stellium-ului din casa vieţii sociale din horoscopul tău general, aglomerare de planete care îţi potenţează abilităţile de comunicare şi interacţiune cu ceilalţi. În cazul în care nu revii imediat la serviciu, prima zi din 2020 este una în care te vei vedea cu prietenii cu care nu ai apucat să te întâlneşti de revelion. Cei(le) care lucrează discută azi în mare primele strategii ale companiei şi departamentului pentru noul an.

HOROSCOP 1 IANUARIE GEMENI

Cei(le) mai avantajaţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn sunt aceia(lea) care încep de astăzi serviciul. În cazul lor, prima zi a lui 2020 poate să aducă o îmbunătăţire a statutului la locul de muncă. Strategiile supuse discuţiei îi favorizează, iar beneficiile încep să apară chiar de azi. În plus, atmosfera de la serviciu este una deosebit de relaxată: şefilor nu le-a pierit dispoziţia de sărbătoare, iar conversaţiile abundă în detalii despre modul în care fiecare şi-a petrecut sărbătorile. Într-un cuvânt, se pare că 2020 debutează într-o manieră pozitivă pentru tine, iar dacă menţii ritmul, îţi va merge la fel de bine.

HOROSCOP 1 IANUARIE RAC

Şi tu eşti printre nativii(ele) zodiilor care se bucură şi astăzi de buna dispoziţie din ultima zi a anului trecut, cu atât mai mult dacă eşti încă în concediu, într-un peisaj care încântă simţurile. Sau poate că eşti vizitat(ă) de cineva de peste hotare sau de o persoană dragă stabilită la o distanţă apreciabilă de casă, un apropiat căruia i-ai simţit lipsa cu siguranţă. Pe alte planuri, aspectele astrale de astăzi denotă că te-ai hotărât să schimbi ceva la sistemul tău de referinţă. Nu ţi-ar strica să reevaluezi anumite principii şi valori, mai ales dacă nu te-au condus prea departe.

HOROSCOP 1 IANUARIE LEU 

Se vede că perioada sărbătorilor şi-a lăsat amprenta pe starea ta mentală şi emoţională. Ai petrecut mult timp alături de cei dragi, fapt care a scos la iveală atât compatibilităţile, cât şi diferenţele de mentalitate dintre voi, iar pentru a le naviga pe cele din urmă, a fost nevoie să investeşti timp şi energie în gestionarea situaţiilor sensibile. Din acest motiv, creşte riscul de a se ajunge la tensiuni cu cei dragi, cu atât mai mult cu cât cheltuielile au fost destul de mari în aceste zile, iar starea în care se află bugetul tău te destabilizează destul de mult.

HOROSCOP 1 IANUARIE FECIOARĂ

Sectorul relaţional se numără printre cele mai populate domenii din horoscopul tău general, semn că prima zi din an te solicită destul de mult din punct de vedere social. În cazul unor nativi(e) ai(le) acestui semn, acest lucru implică faptul că se întorc la muncă şi interacţionează cu colaboratori şi clienţi. În ceea ce îi/le priveşte pe ceilalţi(te), se întrevede un timp destinat relaţiei de cuplu şi momentelor romantice în doi. Ori poate că s-a legat ceva între tine şi un cunoscut pe perioada sărbătorilor, legătură pe care începeţi să o exploraţi de azi începând. În orice caz, n-apar tensiuni.

HOROSCOP 1 IANUARIE BALANŢĂ

În cazul în care lucrezi azi, nu te aştepta să ai de-a face cu o zi prea aglomerată. Toată lumea se reface încă după sărbători şi veţi multe să vă povestiţi în pauzele de cafea şi de ţigară. Dacă mai eşti încă în concediu, poate nu ar fi rău să o laşi mai moale cu răsfăţurile culinare sau de altă natură. Pe fondul oboselii acumulate în această perioadă, există riscul ca excesele să te afecteze destul de mult. Ia-o mai lent, ai grijă ce mănânci şi cât dormi şi caută să îţi impui un stil de viaţă ceva mai ordonat.

HOROSCOP 1 IANUARIE SCORPION

Dacă te numeri printre cei(le) aflaţi(te) încă în concediu, fă-ţi astăzi timp exclusiv pentru copii, persoana iubită şi/ sau hobby-uri. În cazul în care împărtăşiţi preocupări comune, poate n-ar fi rău să le combini pe toate într-un fel sau altul, astfel încât să profitaţi la maximum de zilele libere pe care le mai aveţi la dispoziţie. Per ansamblu, eşti relaxat(ă) şi pozitiv(ă), semn că nu te-au obosit prea tare sărbătorile. Petrecând mai mult timp cu cei dragi şi făcând ceea ce vă place, îţi întreţii acest tonus bun, care are un efect benefic asupra relaţiei cu persoanele apropiate din familie.

HOROSCOP 1 IANUARIE SĂGETĂTOR

Cu un stellium de planete în casa familiei, Săgetătorii care se bucură încă de zile libere îşi petrec începutul de an în compania celor dragi. Toată această perioadă în care te-ai văzut constant cu cei dragi, dar mai ales cu membrii mai în etate din familiei, a scos la iveală nu doar momente înduioşătoare, ci şi o serie de teme în raport de care viziunile şi părerile voastre nu se suprapun. Astfel, se poate să se fi creat puncte sensibile care, odată apăsate, conduc la ceartă. Încearcă să lucrezi mai mult la evitarea unor astfel de episoade în anul acesta.

HOROSCOP 1 IANUARIE CAPRICORN

Şi tu pari a fi prezent(ă) astăzi în plan social. Te întâlneşti poate cu fraţi, surori, verişori, verişoare, prieteni vechi sau vecini, persoane apropiate cu care, dintr-un motiv sau altul, nu te-ai văzut sau nu ai apucat să vorbeşti pe îndelete de sărbători. Dacă lucrezi, ritmul de la birou nu este unul prea rapid, ceea ce-ţi permite să îţi faci şi treaba, dar şi să schimbi câte o impresie despre concediu cu colegii de muncă. Este drept că s-ar putea organiza şedinţe, dar nu este cazul să te îngrijorezi că vor fi atât de lungi şi solicitante ca cele obişnuite.

HOROSCOP 1 IANUARIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, conjuncţia de astăzi se formează în plan financiar, semn că dacă nu te-ai uitat la banii când a fost vorba să te pregăteşti de Crăciun şi revelion, poate ar fi cazul azi să arunci o privire mai atentă peste sumele din conturile tale. Dacă este nevoie, nu te da în lături să faci calcule pe hârtie şi să vezi clar cât ai cheltuit. Dacă faci socoteli mental, s-ar putea să ajungi să îţi formezi o perspectivă eronată asupra a ceea ce s-a achiziţionat cu ocazia sărbătorile de iarnă. În cazul altora, chiar pot apărea oportunităţi de câştig.

HOROSCOP 1 IANUARIE PEŞTI

Luna şi Neptun îşi dau astăzi mâna în semnul naşterii tale, indiciu cum că începi noul an într-o dispoziţie pozitivă, simţindu-te bine în pielea ta şi cu totul pregătit(ă) să faci faţă oricăror provocări. Cu excepţia faptului că unele momente îţi activează latura uşor nostalgică, începutul de an îţi conferă încredere în forţele proprii şi entuziasm cu privire la planurile pe care le-ai elaborat pentru 2020. Sorţii sunt de partea ta, ştii ce îţi doreşti, iar dacă pleci la drum cu o astfel de atitudine, ai parcurs jumătate din drum până la obiectivele tale. Încearcă să îţi menţii acest tonus.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici