HOROSCOP 1 MARTIE 2020: Zodiile de Pământ nu au timp astăzi nici să se plictisească. Cum va fi prima zi de primăvară pentru celelalte zodii

În cea mai mare parte a Zilei Mărţişorului, Luna face aspecte armonioase de trigon la Jupiter, Pluto şi Saturn din Capricorn, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) nu au timp nici astăzi să se plictisească.

6196 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 MARTIE 2020: Zodiile de Pământ nu au timp astăzi nici să se plictisească. Cum va fi prima zi de primăvară pentru celelalte zodii

Spre seară, Luna poposeşte în semnul Gemenilor, de unde accentuează abilităţile de comunicare şi socializare ale semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

HOROSCOP 1 MARTIE BERBEC

Duminica aceasta se arată a fi una mai mult decât favorabilă pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează astăzi. Astrele le aduc în cale multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii făcute cu ceva timp în urmă. Spre seară, Luna trece în casa comunicării, susţinându-ţi orice plan de sfârşit de săptămână care implică să ieşi cu apropiaţii şi să schimbaţi impresii despre săptămâna care este pe cale să se încheie.

HOROSCOP 1 MARTIE TAUR  

Se creează astăzi un context astral propice pentru o mulţime de activităţi: excursii în afara localităţii, vizite la rudele partenerului sau întâlniri cu apropiaţii stabiliţi la mare depărtare de tine. Indiferent care sunt opţiunile tale pentru petrecerea timpului liber, cert este că te vei bucura să petreci mai mult timp de calitate cu cei la care ţii. Iar dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, nu mai pierde vremea şi pregăteşte ceva special pentru voi.

HOROSCOP 1 MARTIE GEMENI

Dispoziţia ta nu pare a fi prea grozavă astăzi, dar nici nu se poate spune că starea ta de spirit lasă cu totul de dorit. Eşti obosit(ă) într-adevăr, dar destul de mulţumit(ă) cu progresele pe care le-ai făcut săptămâna aceasta, în ciuda piedicilor de care te-ai lovit pe parcurs. Spre seară, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că primeşti un binemeritat imbold de energie. Dacă ieşi, vei fi sufletul petrecerii, molipsindu-i pe toţi cu veselie.

HOROSCOP 1 MARTIE RAC  

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care se bucură de o dispoziţie sociabilă şi comunicativă astăzi. Nu prea contează dacă optezi să ieşi cu prietenii, să te vezi cu partenerul la o cină romantică sau să vă întâlniţi în oraş cu toţii, ca pe vremuri. Astrele se vor îngriji să ai parte de o duminică pe cinste, din care nu vor lipsi distracţia şi voia bună. Caută totuşi să nu te soliciţi prea tare.

HOROSCOP 1 MARTIE LEU

Cu toate că-i ultima zi din săptămână, trebuie să îţi faci timp totuşi pentru a rezolva unele chestiuni profesionale sau casnice rămase restante. Aşadar, oricare ar fi planurile tale pe astăzi, asigură-te că îţi rezervi o parte din zi pentru a rezolva aceste treburi. Dacă te-ar putea ajuta unul dintre apropiaţi, explică-i ce anume ar putea face pentru tine pentru a te degreva de acele sarcini de care nu mai ai timp să te ocupi.

HOROSCOP 1 MARTIE FECIOARĂ  

În cazul în care timpul nu ţi-a permis ieri să faci ieri o mică excursie sau drumeţie cu persoana iubită şi/ sau copiii, poate nu ar strica să iei în calcul pentru astăzi această alternativă de petrecere a timpului liber. Nici nu ai nevoie de o investiţie prea mare pentru a-i da bătaie: în fond, este deja duminică şi n-ar implica să plătiţi cazare pentru a sta peste noapte în zona destinaţiei pentru care optaţi.

HOROSCOP 1 MARTIE BALANŢĂ  

Duminica aceasta vine la pachet cu un deznodământ favorabil în privinţa unor situaţii de familie destul de încurcate cu care ai avut de-a face săptămâna aceasta. În consecinţă, n-ar fi o idee prea rea să dedici această zi momentelor cu cei dragi, în special dacă aţi avut parte de tensiuni mai mari decât în ultima vreme. Foloseşte-te de această oportunitate pentru a deschide unele discuţii care v-ar putea ajuta pe viitor să evitaţi situaţiile stresante.

HOROSCOP 1 MARTIE SCORPION  

Pe agenda socială a acestei zile figurează tot felul de activităţi: te aşteaptă poate întâlniri cu prietenii, o întrevedere romantică sau alte angajamente sociale care îi implică pe cei dragi. Îţi face bine să te vezi cu ei în contexte care nu te solicită prea tare şi-ţi permit să te simţi bine în pielea ta. Dacă ai de discutat cu ei unele chestiuni mai serioase, poate nu ar strica să le laşi pe săptămâna viitoare.

HOROSCOP 1 MARTIE SĂGETĂTOR

Deşi este weekend, randamentul tău este într-atât de ridicat încât nu poţi trece pe lângă oportunităţile financiare care te vizitează astăzi. Aşadar, dacă ai ocazia să te ocupi de unele mici comisioane sau proiecte extraprofesionale, nu le da cu piciorul. Îţi va prinde bine să ai unele resurse suplimentare la care să apelezi săptămâna viitoare dacă te pomeneşti cu plăţi sau cheltuieli pe care nu le-ai anticipat. Dar nu neglija nici programul făcut cu familia.

HOROSCOP 1 MARTIE CAPRICORN

Eşti într-o formă foarte bună azi: dai dovadă de spontaneitate şi de o atitudine jucăuşă, perfectă pentru a petrece timpul într-un mod inedit cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Cu siguranţă nu se vor supăra dacă vei încropi ceva în ultimul moment. Se ştie că cele mai memorabile momente sunt cele care nu au fost deloc planificate. Consultă-te cu ei şi vezi ce le-ar plăcea să faceţi. Apoi, caută să le faci o surpriză.

HOROSCOP 1 MARTIE VĂRSĂTOR

Nu pari a avea prea multă energie pentru ieşiri în grupuri mari sau în contexte pretenţioase. Ai prefera mai degrabă tihna momentelor linişte în compania celor dragi, alături de cei la care ţii cel mai mult. În preajma lor, nu trebuie să foloseşti tot felul de măşti pentru a lăsa o impresie sau alta. Profită aşa cum se cuvine de momente ca acestea organizând o masă extinsă sau făcându-le o vizită părinţilor ori rudelor apropiate.

HOROSCOP 1 MARTIE PEŞTI  

Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru astăzi, ţine cont de recomandarea astrelor şi concepe-ţi un plan cu prietenii. Prin intermediul lor, chiar s-ar putea să cunoşti alte persoane cu viziuni şi idealuri similare, care îţi vor ajunge repede la inimă. Iar dacă îţi găseşti curajul să le vorbeşti despre unele proiecte ale tale, s-ar putea ca sugestiile lor să cadă chiar la ţanc. Povesteşte-le în mare despre ce e vorba, dar fii totuşi discret(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici