HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020: Trei nativi se bucură azi de mult spor în tot ce întreprind. Situaţii dificile pentru zodiile Mutabile

HOROSCOP 10 FEBRUARIE. Săptămâna se deschide cu intrarea Lunii în Fecioară şi creează de dimineaţă un aspect armonios de trigon cu Uranus din Taur, iar spre seară unul tensionat de careu cu Mercur din Peşti. În prima parte a zilei, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de spor în tot ce întreprind pe plan profesional sau personal.

9611 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 FEBRUARIE 2020: Trei nativi se bucură azi de mult spor în tot ce întreprind. Situaţii dificile pentru zodiile Mutabile

Sursa FOTO: Profimedia

Spre seară zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) s-ar putea găsi între ciocan şi nicovală în anumite situaţii de viaţă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE BERBEC

Dovedeşti astăzi un randament ridicat la locul de muncă, iar acest lucru se datorează faptului că ştii ce faci şi cum vrei să arate produsul final. Iar cum nu pari să cedezi prea uşor în faţa procrastinării, nu este exclus chiar să termini mai repede ceea ce ai de făcut, fapt pentru care ai putea deveni eligibil(ă) pentru un bonus, o primă sau un procent din vânzări. Acest lucru nu înseamnă însă că nu vei avea parte de provocări la serviciu, datorate fie unor chestiuni care nu merg aşa cum ţi-ai dorit, fie faptului că nu te-ai odihnit peste weekend.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE TAUR

Eşti într-o formă bună astăzi, dar tot nu îţi poţi lua gândul de la viitor şi de la planurile tale pe termen lung, cu atât mai mult dacă nu merge ceva bine în ceea ce le priveşte. O vorbă spune că atunci când nu îţi dai seama ce trebuie să faci, indicat ar fi să nu faci nimic. Ideea rezolvării îţi va veni curând, trebuie să ai doar răbdare. Până atunci, ai grijă de tine, răsfaţă-te, petrece timp cu cei la care ţii sau făcând ceea ce îţi place. Ai nevoie să te distanţezi puţin de problemele de pe agendă.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE GEMENI

Se anunţă un început de săptămână în care familia sau anumite chestiuni gospodăreşti importante trebuie să stea în fruntea listei tale de priorităţi. Există însă posibilitatea să nu îţi permiţi acest lucru din pricina unor urgenţe de ordin profesional, care presupun poate să stai peste program la locul de muncă sau să îţi iei de lucru şi acasă. Dacă se întâmplă adeseori să munceşti ore suplimentare, poate nu ar fi rău dacă astăzi ai lua o pauză şi te-ai concentra exclusiv pe ceea ce se întâmplă acasă. Familia şi gospodăria au mai multă nevoie de implicare din partea ta acum.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE RAC

Aceasta este o zi perfectă pentru negocieri în vederea stabilirii unei colaborări sau pentru dezbaterea planurilor pe termen lung într-un parteneriat sau proiect în care eşti deja implicat(ă). Nu te aştepta însă ca totul să meargă strună: s-ar putea să daţi de puncte în care nu sunteţi tocmai de acord unii cu ceilalţi, semn că trebuie să te pregăteşti sufleteşte pentru compromisuri dacă vrei să baţi palma ori să continui pe aceeaşi linie ascendentă cu cei cu care derulezi acum activităţi profesionale. Viitorul are premise bune, dar trebuie să afişezi o atitudine flexibilă în privinţa anumitor chestiuni ceva mai spinoase.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE LEU

Perspectivele financiare ale zilei sunt şi bune, şi mai puţin bune, în sensul că s-ar putea să te alegi şi cu câştiguri, dar şi cu cheltuieli. În cazul nativilor(elor) harnici(e) ai(le) semnului, începutul de săptămână ar putea veni cu o mărire de salariu sau dacă nu, cu un bonus extrem de generos. Dar în acelaşi timp, se trezesc şi cu unele plăţi, iar pe unele dintre ele nu le-au preconizat sau nu puteau să le intuiască de timpuriu. Este drept că nu e tocmai plăcute ce ţi se întâmplă, dar în acelaşi timp, dispui de fondurile necesare să le acoperi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE FECIOARĂ

Ai un tonus bun astăzi, dar parcă eşti prea setat(ă) pe unele lucruri. Nu este nimic rău în a avea principii şi valori solide, de la care să nu te abaţi, dar în interacţiunea cu ceilalţi, nu poţi percepe ca cei din jur să aibă fix aceleaşi idei şi viziuni ca tine. Uneori mai trebuie să faci compromisuri, să vă întâlniţi la mijloc de drum şi să construiţi acolo o traiectorie comună sprea ceea ce vă doriţi cu toţii. Aşadar, pentru ca lucrurile să meargă bine în parteneriatul de viaţă şi în cadrul relaţiilor profesionale, trebuie să renunţi la încăpăţânare.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE BALANŢĂ

Poate că începutul de săptămână nu te surprinde cu nivelul de energie prea ridicat, dar acesta nu este un lucru neapărat rău. Eşti mai degrabă meditativ(ă) decât comunicativ(ă) aşa cum eşti tu de obicei, semn că ţi se potrivesc bine azi activităţile care presupun să nu iei prea mult contactul cu colegii de muncă. S-ar putea totuşi să existe situaţii în care, vrei-nu vrei, trebuie să interacţionezi cu ei, iar dacă laşi loc de interpretări, se ajunge la conflicte sau erori de care tu eşti răspunzător(oare). Asigură-te că ceri lămuriri suplimentare dacă este nevoie şi că oferi şi tu explicaţii.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE SCORPION

Şi în cazul tău aceasta este una din zilele în care trebuie să laşi de la tine. Începutul de săptămână te-ar putea găsi în ipostaza tratativelor legate de începerea unui parteneriat sau poate discuţi strategii care privesc să pui pe picioare, singur(ă) sau cu alte persoane, o afacere sau un proiect. Sau poate încerci(aţi) să îl extindeţi pe unul deja existent. În orice caz, cert este că nu rezolvi nimic dacă insişti doar pe ceea ce îţi doreşti tu. Ia în calcul binele comun, dorinţele şi nevoile celor de lângă tine, precum şi realităţile imediate ale proiectului sau afacerii tale/voastre.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Începi săptămâna în forţă la serviciu. Cu toate că este greu de spus dacă acest lucru se datorează faptului că dispui de un randament ridicat astăzi sau doar ai multe de făcut şi trebuie să te mişti repede, cert este că îţi iese tot ceea ce îţi propui să realizezi astăzi. Există însă posibilitatea să stai la serviciu mai mult decât de obicei, să-ţi iei câte ceva de lucru acasă ori să nu poţi răspunde la apelurile celor dragi, cu toate că aveau nevoie să fii disponibil(ă) astăzi. Vezi cum îţi ordonezi treburile pentru a nu-i neglija pe cei dragi.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE CAPRICORN

În cazul în care lunea aceasta te surprinde în concediu sau nu ai program la serviciu de dimineaţă, ziua începe peste aşteptări. Dispui de mai mult timp de petrecut cu persoana iubită şi/ sau copiii pentru a vă bucura de obiceiurile voastre de cuplu/ familie. Dacă vă gândiţi să faceţi o mică excursie, indicat ar fi să vă gândiţi dacă vă încadraţi cu timpul. Există posibilitatea să întârzie autobuzul sau să te alegi cu probleme cu maşina care-ţi dau peste cap programul, mai ales în cazul în care eşti contracronometru. Sau poate ajungeţi să vă certaţi de la ceva banal.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi bună pe care să o petreci cu familia sau ocupându-te de unele treburi gospodăreşti mai presante. Favorizate sunt şi lucrările de construcţie/ amenajare/ redecorare, fie că le derulezi acasă sau doar dai o mână de ajutor în cazul unor rude apropiate care au şantier acasă. În orice caz, cert este că acele chestiuni familiale sau casnice de care te ocupi implică unele cheltuieli, poate puţin mai mari decât ţi-ai imaginat tu. La fel de posibil este să-ţi solicite cineva drag un împrumut pentru a finaliza un astfel de proiect domestic. Gândeşte-te ce-ar fi bine să faci.

HOROSCOP 10 FEBRUARIE PEŞTI

Până într-un punct, comunici astăzi bine cu cei cu care intri în contact, fie că sunt persoane din viaţa ta privată ori de la locul de muncă. Fluxul de informaţii curge bine între voi, aveţi puncte comune de discuţie şi păreri similare, nu apar neînţelegeri sau confuzii. Dar la un moment dat se întâmplă ceva şi spiritele se încing. Încearcă să fii cu ochii în patru şi să sesizezi la timp momentul în care situaţia riscă să deraieze. În felul acesta, poţi să eviţi de timpuriu o schimbare completă de macaz, care vă aduce la un schimb de replici acid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici