HOROSCOP 13 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi se bucură de succes în tot ceea ce îşi propun în plan financiar şi sentimental

Săptămâna se deschide cu ingresul lui Venus în semnul Peştilor, exaltarea sa, unde va sta până pe 7 februarie. De pe urma acestui tranzit au cel mai mult de câştigat zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti), care se bucură de succes în tot ceea ce îşi propun în plan profesional, financiar sau sentimental.

11393 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi se bucură de succes în tot ceea ce îşi propun în plan financiar şi sentimental

HOROSCOP 13 IANUARIE 2020

HOROSCOP 13 IANUARIE BERBEC

Venus poposeşte astăzi în casa trecutului, a secretelor şi a subconştientului din horoscopul tău general, iar acest lucru poate semnala prezenţa sau amintirea unui fost partener care revine în viaţa ta. Încearcă să vezi dacă îţi face bine să îl/o primeşti înapoi sau să îţi petreci timpul gândindu-te la el/ea. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre debutul unei relaţii de iubire pe care îşi doresc să o ţină ascunsă, cel puţin pentru moment. Nu este exclus nici să fie vorba despre simpla protecţie din culise pe care ţi-o oferă cineva drag, care nu vrea să iasă în evidenţă.

HOROSCOP 13 IANUARIE TAUR

Venus ajunge azi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nivelul tău de popularitate creşte destul de mult în următoarea perioadă. Astfel, s-ar putea să ieşi mai mult, prilej cu care cunoşti oameni noi, care au idealuri şi viziuni similare cu ale tale. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca o relaţie de prietenie să migreze către una de iubire. Realizează că au dezvoltat altfel de sentimente pentru un/o amic/ă şi că simpatia este reciprocă. Acest tranzit este unul care avantajează şi pe cei(le) născuţi(te) în această zodie care derulează proiecte comunitare sau de grup.

HOROSCOP 13 IANUARIE GEMENI

Cu Venus în casa carierei, relaţia ta cu şefii evoluează în direcţia potrivită în perioada care urmează. În cazul în care activezi într-o poziţie de conducere, De asemenea, reuşeşti să te faci plăcut(ă) mai uşor, atât de persoanele pe care le ai în subordine, cât şi de cei(le) cu care derulezi afaceri. Dacă eşti în căutarea persoanei potrivite cu care să începi o relaţie, există posibilitatea să îţi cadă cu tronc cineva care se află pe o treaptă socială şi/ sau ierarhică superioară ţie. În plan profesional, foloseşte-te de carisma accentuată de acest tranzit pentru a-ţi forma relaţii de perspectivă.

HOROSCOP 13 IANUARIE RAC

Prezenţa lui Venus în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a studiilor vorbeşte despre debutul unei perioade în care simţi nevoia să vezi locuri noi, să faci cunoştinţă cu alte mentalităţi şi să lucrezi mai mult la tine. Tranzitul acestei planete caută să te înveţe lecţia empatiei, atât faţă de tine însuţi(ăţi), cât şi în raport cu ceilalţi. De asemenea, pe parcursul şederii sale în acest sector al horoscopului tău general, relaţiile la distanţă ale nativilor(elor) acestui semn resimt mai puţin impactul depărtării dintre parteneri. Iar dacă partenerul este de altă naţionalitate şi/ sau religie, tolerezi mai bine diferenţele.

HOROSCOP 13 IANUARIE LEU

Venus păşeşte, în cazul tău, într-o casă relaţională din horoscopul tău general, iar tranzitul ei vine să vindece unele răni provocate în trecut fie de actualul partener, fie de un fost. Cât se află în acest sector, îţi vine mai uşor să ierţi şi să uiţi, ceea ce te ajută să gestionezi mai uşor problemele de cuplu ivite în această perioadă sau mai demult. În cazul în care eşti implicat(ă) într-un parteneriat profesional, s-ar putea ca, în următoarele săptămâni, să apară mai multe oportunităţi prin care să vă suplimentaţi resursele deţinute şi/ sau câştigate la comun. Ori poate faceţi investiţii.

HOROSCOP 13 IANUARIE FECIOARĂ

Şi în horoscopul tău general Venus ocupă de azi încolo o casă relaţională. Au parte de bun augur relaţiile începute sau oficializate pe parcursul şederii ei în acest sector şi în acest semn. La fel de norocoase vor fi şi parteneriatele de afaceri care debutează în această perioadă. Aşadar, încearcă să ieşi mai mult şi nu rata ocaziile de networking dacă urmăreşti să îţi îmbogăţeşti portofoliul de clienţi şi colaboratori. În cazul în care ai traversat o perioadă mai grea cu actualul partener, Venus promite să vă aducă la liman şi să schimbe în bine atmosfera din relaţia de cuplu.

HOROSCOP 13 IANUARIE BALANŢĂ

Venus ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, contribuind la detensionarea atmosferei de la serviciu. Aşadar, dacă ai întâmpinat probleme în a te înţelege cu unii colegi de muncă, s-ar putea ca, în perioada următoare, să găsiţi mai uşor zone de confluenţă a părerilor şi viziunilor voastre. În planul medical, acest tranzit este unul benefic nativilor(elor) care sunt în tratament sau care se refac după unele probleme de sănătate. Dacă nu te găseşti în această situaţie, există posibilitatea să capeţi forme mai pline în săptămânile următoare. Sportul şi dieta îţi sunt aliaţii de nădejde acum.

HOROSCOP 13 IANUARIE SCORPION

Cu Venus în casa iubirii şi a copiilor, te numeri printre nativii(ele) zodiilor care au cel mai mult de câştigat de pe urma acestui tranzit. Dacă tu şi partenerul încercaţi să vă măriţi familia, s-ar putea să primiţi o veste bună în acest sens cândva pe parcursul săptămânilor următoare. În cazul în care aveţi deja copii, s-ar putea să observi o schimbare în bine în privinţa comportamentului lor. Pe de altă parte, burlacii(ăciţele) acestui semn au parte de numeroase ocazii de flirt şi nu duc lipsă de atenţie din partea admiratorilor(oarelor). Dacă ai deja o relaţie, redescoperiţi pasiunea de la-nceput.

HOROSCOP 13 IANUARIE SĂGETĂTOR

În cazul tău, Venus se instalează azi în casa familiei, ştergând cu buretele eventualele tensiuni care au existat între tine şi unele rude apropiate. Dacă acestea au fost produsul unor incompatibilităţi de principii sau viziuni, găseşti mai uşor în tine acum disponibilitatea de a tolera ceea ce nu poţi înţelege. Indicat ar fi să rămâi cu această atitudine şi după ce Venus părăseşte aceste sector al horoscopului tău general. În plus, această perioadă este una potrivită pentru lucrări de amenajare sau redecorare. Simţul tău estetic este accentuat de acest tranzit şi vei face cele mai bune alegeri pentru căminul tău.

HOROSCOP 13 IANUARIE CAPRICORN

Prezenţa lui Venus în casa comunicării te ajută să te faci uşor plăcut(ă) de toate persoanele cu care intri în vorbă în perioada următoare. Ştii să îţi adaptezi discursul contextului şi interlocutorului, astfel încât să laşi o impresie bună şi să deschizi uşi care până acum îţi erau inaccesibile. Din acest motiv, poţi avea parte de succese răsunătoare în cadrul negocierilor, pitch-urilor sau interviurilor de angajare. Aşadar, dacă începi un parteneriat, o colaborare sau chiar un job în această perioadă, poţi fi sigur(ă) că ai făcut cea mai bună alegere. Asta vor crede şi clienţii, noi sau vechi, despre tine.

HOROSCOP 13 IANUARIE VĂRSĂTOR

Venus în casa banilor şi a bunurilor semnalează debutul unei perioade în care apar mai multe oportunităţi de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Ştii să atragi şansa de partea ta şi selectezi doar ceea ce implică riscuri cât mai puţine. Este drept că mai ai de lucrat până când situaţia ta materială ajunge la standardele pe care ţi le doreşti, dar suplimentele financiare cu care te alegi de pe urma acestui tranzit îţi cad bine, mai ales dacă te pomeneşti cu cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau n-aveai cum să le intuieşti.

HOROSCOP 13 IANUARIE PEŞTI

Intrarea lui Venus în semnul naşterii tale îţi accentuează şarmul şi carisma, crescându-ţi substanţial nivelul de popularitate. De acest efect al tranzitului său te bucuri atât în plan social şi sentimental, unde îţi faci mai mulţi prieteni şi îl recucereşti pe partener, dar şi în plan profesional, în special dacă lucrezi în vânzări sau într-un domeniu care implcă să fii în permanent contact cu oamenii. Tot în această perioadă sunt favorizate schimbările de look sau de garderobă. Prin intermediul lor, ai parte de mai multă încredere în forţele proprii, iar stima de sineva  creşte şi ea în egală măsură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici