HOROSCOP 14 decembrie 2019: Orice plan pe care l-ar putea avea astăzi Racii şi Peştii va merge ca pe roate

HOROSCOP 14 decembrie 2019. Astăzi se formează o configuraţie astrală complexă de Zmeu între Luna din Rac, Neptun din Peşti şi Marte din Scorpion, care formează o Mare Piramidă pe semne de Apă şi opoziţia celei dintâi cu Venus, Saturn şi Pluto din Capricorn. Acest aspect susţine orice plan pe care l-ar putea avea în această perioadă zodiile mai sus menţionate şi le conferă încrederea că Universul va aranja în final lucrurile în favoarea lor.

2352 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 decembrie 2019: Orice plan pe care l-ar putea avea astăzi Racii şi Peştii va merge ca pe roate

HOROSCOP 14 decembrie 2019

 

Berbec

Sâmbăta aceasta te surprinde mai productiv(ă) decât oricând săptămâna aceasta, dar s-ar putea ca familia să nu se arate prea mulţumită dacă profiţi de acest lucru şi stai peste program la serviciu, îţi iei de lucru acasă ori mergi din pură voinţă pe la birou pentru a rezolva câte ceva pentru luni. Din această luptă, poate că de data aceasta ar trebui să iasă învingători cei dragi. Gândiţi-vă la planuri speciale de petrecere a weekend-ului.

Taur

Starea ta de spirit de sâmbăta aceasta este una la înălţime şi în principiu, n-ai avea motive să crezi că lucrurile vor merge altfel decât în favoarea ta. S-ar putea totuşi să fii sensibil(ă) la remarci sau argumente care caută să îţi demonteze unele viziuni sau păreri. Ai impresia poate că dezbaterile sunt un semn al faptului că cineva are un dinte împotriva ta. S-ar putea totuşi să nu fie decât un schimb de idei.

Gemeni

Astrele s-au gândit că sâmbăta aceasta ar trebui dedicată odihnei în ceea ce te priveşte. Ai nevoie de timp şi linişte pentru a-ţi reîncărca bateriile, iar acest lucru implică să eviţi mediile negative, respectiv companiile mari şi zgomotoase. În plus, dacă ajungi la cumpărături pe seară, se recomandă să ai mare grijă cât cheltuieşti. Tendinţa ta ar putea fi aceea de a băga mâna adânc în buzunar, ceea ce riscă să conducă la achiziţii scumpe.

Rac

Eşti destul de sociabil(ă) şi comunicativ(ă) astăzi, dar răbdarea ta nu încetează să aibă nişte limite peste care pur şi simplu nu se trece. Nu se întâmplă prea des să îţi pierzi cumpătul, dar ceva din ce spune sau face partenerul de viaţă şi/ sau afaceri te scoate din minţi. Încearcă să înăbuşi din faşă orice fărâmă de tensiune pentru că altfel riscă să se ajungă prea departe, prea uşor. Reluaţi discuţiile când sunteţi calmi.

Leu

Eşti activ(ă) astăzi, orientat(ă) către rezultate şi nu îţi pierzi timpul cu nimicuri. Dar cu toate că faci progrese în privinţa mai multor treburi, tot nu te simţi satisfăcut(ă) de acest lucru. Asta se datorează oboselii adunate în ultima vreme, care a condus la o stare din care doar cu relaxare şi multă linişte poţi ieşi. Nu uita aşadar să te ocupi de nevoile organismului tău şi apoi de orice alte treburi, profesionale sau casnice.

Fecioară

Şi tu te numeri printre nativii(ele) acelor zodii care se simt bine în pielea lor la mijloc de weekend, dar s-ar putea ca agenda ta de astăzi să fie destul de dezordonată, fapt care duce la supărări în cazul prietenilor şi/ sau al persoanei iubite. Poate că ţi-ai făcut planuri cu toţi pe aprope acelaşi tronson orar, motiv pentru care va trebui să îi amâni pe unii în favoarea celorlalţi. Poate faceţi ceva cu toţii.

Balanţă

Astăzi eşti ceva mai retras(ă) decât de obicei, iar acest lucru nu îţi cade tocmai rău pentru că îţi permite să vezi de tine şi să te concentrezi pe nevoile tale. Dar dacă se întâmplă să lucrezi în acest weekend, se aşteaptă de la tine să fii comunicativ(ă) şi să dai dovadă de o atitudine proactivă. Nu este de mirare aşadar dacă îţi vine greu azi să te conformezi şi abia aştepţi să ajungi acasă.

Scorpion

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) astăzi, dar cu capsa pusă, semn că ar putea exista riscul ca unele discuţii să degenereze în certuri foarte uşor. Dacă ceva nu îţi convine, există posibilitatea să ajungi să te răsteşti şi să îţi pară rău mai devreme sau mai târziu. Încearcă să nu faci atât de mult caz pe baza unor lucruri mărunte şi caută să treci mai uşor peste ele. În felul acesta, nu vei ajunge la tensiuni.

Săgetător

Cheful de muncă nu îţi piere cu venirea weekend-ului, ba chiar se revitalizează. Ai mai mult timp la dispoziţie să te ocupi de activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri, iar acest lucru te motivează. Ceea ce s-ar putea să nu ştii este faptul că te aşteaptă cheltuieli pe măsură. Ar fi indicat aşadar să nu sari calul la cumpărături, mai ales dacă bugetul tău de weekend-ul acesta nu este unul prea mare. Trebuie să fii pregătit(ă).

Capricorn

Şi pe tine te surprinde sâmbăta într-o dispoziţie bună, dar s-ar putea ca starea ta de spirit să nu coincidă cu cea a partenerului. Astfel, s-ar putea să fii atras(ă) în unele discuţii în contradictoriu fără miză reală, care conduc doar la o încărcare inutilă a atmosferei pe plan sentimental. Gândeşte-te la o modalitate prin care l-ai putea ajuta să scape de stresul acumulat până astăzi. O ieşire din localitate v-ar putea fi de ajutor.

Vărsător

Nu eşti tocmai tu astăzi, dar acest lucru nu înseamnă automat că ţi s-au înecat corăbiile. S-ar putea doar să eviţi contextele care altfel reprezentau o obişnuinţă pentru tine la final de săptămână. Sigur este însă faptul că nivelul de randamentul de care mai poţi da dovadă nu este unul foarte ridicat. Faptul că nu eşti energic(ă) este un indiciu clar că ziua de astăzi ar trebui să fie despre odihnă şi relaxare, fără muncă.

Peşti

Eşti deschis(ă) şi sociabil(ă) astăzi, ceea ce te ajută să faci faţă tuturor angajamentelor de astăzi, fie ele în plan sentimental sau social. Problema o constituie însă faptul că ziua este prea scurtă pentru câte lucruri îţi doreşti să faci. Gândeşte-te care sunt persoanele dragi cu care ai petrecut cel mai puţin timp în ultima vreme şi planifică activităţi de weekend menite să vă aducă mai aproape. Atsfel, te pui la curent cu vieţile lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici