HOROSCOP 14 IANUARIE 2020: Trei zodii se bucură astăzi de mult succes. Nativii care ar putea fi puşi în faţa unor decizii dificile

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020. Luna din Fecioară aderă astăzi la un aspect armonios de trigon cu Jupiter din Capricorn şi la unul tensionat de opoziţie cu Neptun din Peşti. De pe urma celui dintâi, au de câştigat zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), care se bucură de o viziune limpede şi de mult spor în tot ce fac. În ceea ce-l priveşte pe al doilea, semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea fi puse în faţa unor alegeri dificile.

26569 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 IANUARIE 2020: Trei zodii se bucură astăzi de mult succes. Nativii care ar putea fi puşi în faţa unor decizii dificile

HOROSCOP 14 IANUARIE 2020

HOROSCOP 14 IANUARIE BERBEC

Forma ta fizică de astăzi nu este prea bună, iar randamentul tău ar putea avea de suferit din această cauză. Ori poate ai parte de tensiuni şi deadline-uri la serviciu ce îţi influenţează în rău tonusul. În orice caz, cert este că cele două sectoare, sănătatea şi munca, sunt interdependente astăzi, dar din păcate nu se influenţează reciproc în mod pozitiv. Pe de altă parte, ai motive să tragi de tine şi să te pui pe treabă. Eşti aproape de a deveni eligibil(ă) pentru un bonus, o primă sau o mărire de salariu. Nu rata această oportunitate să te remarci.

HOROSCOP 14 IANUARIE TAUR

Astăzi îţi va fi destul de greu să îţi împarţi timpul echitabil între viaţa socială şi cea sentimentală ori între planurile de lungă durată şi preocupările de moment. Dacă ai nevoie de o voce obiectivă care să te ajute să tai nodul gordian, află că astrele favorizează timpul petrecut cu partenerul sau dedicat pasiunilor sau proiectelor derulate acum pe plan extraprofesional. Nu numai că primeşti satisfacţie mai multă astfel, dar nici nu mai ai impresia că te refugiezi cu gândul la ziua de mâine în loc să te bucuri de clipă. Ori că stai cu prietenii şi nu cu partenerul.

HOROSCOP 14 IANUARIE GEMENI

În cazul tău, s-ar putea ca familia şi cariera să necesite foarte multă implicare din partea ta. Iar dacă traversezi o perioadă mai dificilă acasă, acest lucru se va reflecta în nivelul de productivitate de care dai dovadă la locul de muncă. Pe de altă parte, se întâmplă multe şi pe plan profesional, semn că nu îţi permiţi să faci treabă de mântuială. Organizează-ţi bine agenda, astfel încât să nu trebuiască să stai peste program la birou ori să-ţi aduci de lucru acasă. În felul acesta, poţi dedica suficient timp familiei şi nevoilor ei. Totul va fi bine în final.

HOROSCOP 14 IANUARIE RAC

Orice pasăre pe limba ei piere. Ţine minte această zicătoare dacă vezi că tonul vocii şi registrul ţi se schimbă dacă ajungi în situaţia de a dezbate ceva cu un prieten, un coleg de muncă sau cu partenerul. În principiu, discuţiile cu ceilalţi purtate astăzi ar putea duce la soluţii pentru problemele comune sau pun bazele unei colaborări viitoare, dar aceste premise rămân în picioare doar dacă ai grijă cum gestionezi circumstanţele în care afli că tu şi interlocutorii tăi aveţi păreri diferite despre ceva care îţi pare de maximă importanţă. Dă dovadă de diplomaţie, mult tact şi de eleganţă.

HOROSCOP 14 IANUARIE LEU

Din punct de vedere financiar, ziua nu are semne prea bune. S-ar putea ivi cheltuieli la care nu te aşteptai sau pe care nu aveai cum să le preconizezi, semn că trebuie să te limitezi cu achiziţiile la strictul necesar pentru a-ţi permite să faci celelalte plăţi la timp. Astrele nu te lasă însă la greu şi îţi trimit şi o oportunitate de a câştiga ceva în plus. Poate că finalizezi mai repede o lucrare şi te califici pentru un bonus sau primeşti un supliment la salariu pentru că stai peste program. În orice caz, se mai acoperă din pagubă.

HOROSCOP 14 IANUARIE FECIOARĂ

Te trezeşti relativ bine dispus(ă), dar s-ar putea ca ziua să nu evolueze în această direcţie pozitivă. Acest lucru s-ar putea datora unor discuţii în contradictoriu purtate cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, cu un client ori colaborator. S-ar putea să nu se meargă într-atât de departe încât să vă spuneţi vorbe grele, dar tonul şi atmosfera încărcată te afectează totuşi destul de mult. Foloseşte-te de această ocazie pentru a-ţi evalua aşteptările în privinţa celorlalţi. Vor mai exista neînţelegeri, dar trebuie să controlezi cumva efectul pe care îl au asupra ta şi cum reacţionezi la apariţia părerilor diametral diferite.

HOROSCOP 14 IANUARIE BALANŢĂ

Tu nu pari a fi în cea mai bună formă a ta astăzi. Poate că nu te-ai odihnit suficient după ziua plină de ieri de la serviciu sau s-a întâmplat că te-ai ales cu o viroză. În orice caz, cert este că îţi va fi mai greu să faci faţă volumului de muncă de la serviciu, motiv pentru care vei necesita multă ambiţie pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile care au ca termen-limită această zi. Vestea bună este însă că îţi accesezi cu multă uşurinţă rezervele de automotivaţie şi nu abandonezi chiar aşa, pe ultima sută de metri.

HOROSCOP 14 IANUARIE SCORPION

Astăzi este o zi în care poţi extrage numeroase beneficii de pe urma networking-ului: prietenii îţi dau o idee bună despre cum să scoţi un proiect din impas sau chiar se oferă să te ajute, descoperi poate un finanţator sau pe cineva dispus să ţi se alăture într-o iniţiativă. Pe de altă parte, asta implică să fii plecat(ă) mai toată ziua, ceea ce te-ar putea împiedica să petreci timp suficient cu partenerul şi/ sau copiii. Aşadar, este important să le explici celor dragi care este situaţia, astfel încât să nu ai parte de critici şi acuze odată ce ajungi acasă.

HOROSCOP 14 IANUARIE SĂGETĂTOR

Şi pe tine te solicită munca destul de mult astăzi, iar recompensele sunt suficient de mari încât să nu-ţi vină să dai cu piciorul oportunităţilor. Poate că ţi se oferă şansa să se remarci ori poate că ai posibilitatea să adaugi un supliment semnificativ la salariu. Oricare ar fi situaţia, cert este că există riscul să se dezvolte o atmosferă încărcată în familie odată ce treci pragul casei. Sună şi anunţă din timp dacă stai peste program la birou şi revanşează-te cumva atunci când ajungi acasă. Asigură-te şi că nu dai telefoane în interes de serviciu când eşti cu familia.

HOROSCOP 14 IANUARIE CAPRICORN

Aceasta este o zi în care este foarte important cum îţi organizezi activităţile. În caz contrar, există posibilitatea să apară suprapuneri de activităţi sau alte probleme pe care le-ai fi putut evita. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de unele schimbări bruşte în program pe care nu aveau cum să le controleze: sarcini de lucru urgente, defecţiuni tehnice care îţi prelungesc timpul pe care l-ai fi dedicat unor activităţi, întârzieri ale mijloacelor de transport sau alte astfel de situaţii pe care trebuie să le suporţi cu stoicism. Bine măcar că ai planuri cu partenerul pentru amiaza aceasta.

HOROSCOP 14 IANUARIE VĂRSĂTOR

Pe plan financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea bine. Cheltuieşti poate mai mult decât ţi-ai fi dorit, ceea ce îţi pune bugetul în pericol şi riscă să te aducă în pragul de a apela la economii. Dacă aceste probleme se datorează unor decizii mai puţin inspirate din trecut, gândeşte-te ce s-a întâmplat, astfel încât să nu ajungi într-o situaţie similară în viitor. În cazul în care au fost declanşate de factori care nu ţin de tine, încearcă să nu te mai învinovăţeşti. Apelează la sprijinul familiei dacă simţi nevoia şi caută să treci peste acest eveniment nefericit.

HOROSCOP 14 IANUARIE PEŞTI

Interacţiunile tale cu ceilalţi sunt pline de surprize. Cu unii de înţelegi de minune şi ajungi repede la un consens, iar cu alţii abia dacă reuşeşti să schimbi două vorbe fără să ajungeţi să vă împungeţi de la ceva. Nu este de mirare aşadar dacă starea ta de spirit fluctuează din cauza aceasta. În plus, eşti şi genul de persoană care absoarbe foarte uşor energiile din jur, iar dacă ele sunt negative, ţi se citeşte pe faţă supărarea pe care o transpui involuntar în conversaţiile cu ceilalţi. Mai bine evită-i astăzi pe cei cu care îţi este greu să comunici.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici