HOROSCOP 16 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de originalitate în gândire şi sclipirea de care aveau nevoie

HOROSCOP 16 IANUARIE 2020. Mercur ajunge astăzi în semnul Vărsătorului, de unde oferă zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) originalitate în gândire şi sclipirea de care aveai nevoie pentru a pune cap la cap puzzle-ul vieţii sentimentale sau profesionale.

6830 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de originalitate în gândire şi sclipirea de care aveau nevoie

Sursa FOTO: Profimedia Images

Se bucură de acest privilegiu până pe 3 februarie, când Mercur intră în Peşti.

HOROSCOP 16 IANUARIE BERBEC

Mercur ajunge joia aceasta în casa prietenilor şi a proiectelor din horoscopul tău general, îndemnându-te să te apleci asupra vieţii sociale şi a planurilor de viitor în următoarele săptămâni. S-ar putea ca cele două sectoare să se afle într-o strânsă legătură în perioada aceasta: pui bazele unei afaceri sau unei iniţiative comunitare cu prietenii, eşti invitat(ă) să te alături la un proiect pe care îl desfăşoară ei deja sau te sprijină moral ori financiar pentru a-ţi transforma visul în realitate. Nu vor lipsi nici oportunităţile de networking, care te vor aduce mai aproape de persoane care gândesc similar cu tine.

HOROSCOP 16 IANUARIE TAUR

Mercur îşi face astăzi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care îţi va fi mai uşor decât de obicei să comunici cu superiorii. În plus, ai idei despre cum anume te-ai putea remarca la serviciu, iar originalitatea lor îi va surprinde plăcut pe şefi, mai ales dacă aduc plus valoare companiei în care activezi. Tot graţie felului în care comunici, întâlneşti persoane din cercuri selecte, care te pot ajuta să îţi măreşti capitalul de imagine pe plan social şi să deschizi uşi care altfel ar fi rămas închise. Eşti pe drumul cel bun către vârful ierarhiei.

HOROSCOP 16 IANUARIE GEMENI

Mercur ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că tranzitul lui se va face simţit pe mai multe planuri. Pe de-o parte, priveşti cu alţi ochi unele situaţii de viaţă în raport de care aveai prejudecăţi. În privinţa examenelor, constaţi că înmagazinezi mai uşor informaţia şi reuşeşti să o expui într-un mod care îţi aduce rezultatele dorite. În plus, pot apărea oportunităţi de a pleca la schimburi de experienţă în străinătate sau de a întreprinde o călătorie în interes profesional. De acolo te întorci cu multe lecţii noi.

HOROSCOP 16 IANUARIE RAC

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. De aici, planeta comunicării vă îndeamnă să discutaţi deschis despre modalităţile prin care v-aţi putea suplimenta resursele comune şi în ce anume aţi putea investi o parte din economiile pe care le-aţi făcut în ultima perioadă. Mai mult, vă îndeamnă să fiţi transparenţi şi în raport cu ceea ce nu merge prea bine între voi. Iată o oportunitate bună să vorbeşti despre ce te nemulţumeşte la ei. În felul acesta, relaţia voastră se va dezvolta.

HOROSCOP 16 IANUARIE LEU

Cu Mercur în casa parteneriatelor, nu vei avea probleme în următoarea perioadă în a comunica până şi despre cele mai dificile lucruri cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii. Originalitatea ideilor şi viziunilor tale constituie un plus pentru că reuşeşti să le captezi şi să le menţii atenţia la ce ai de spus. Aşadar, fie că sunteţi la început de drum sau vă leagă mulţi ani împreună, cert este că sunt mereu lucruri pe care trebuie să le discutaţi pentru a vă asigura că mergeţi în direcţia bună. Burlacii(ţele) semnului cunosc pe cineva special săptămânile acestea.

HOROSCOP 16 IANUARIE FECIOARĂ

Mercur ajunge astăzi în casa sănătăţii şi a muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, te informezi în legătură cu modul în care ţi-ai putea schimba în bine stilul de viaţă şi/ sau alimentaţie, mai ales în cazul în care organismul îţi dă semne că lucrurile nu merg prea bine din pricina modului în care înţelegi să te îngrijeşti acum. Pe de altă parte, comunici mai bine cu colegii de muncă, ceea ce te ajută să eviţi tensiunile în raport cu ei. În plus, reuşeşti să îţi eficientizezi tehnicile de lucru pentru a câştiga timp.

HOROSCOP 16 IANUARIE BALANŢĂ

Mercur intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ajutându-te să îi înţelegi mai uşor pe cei cu care convieţuieşti. Efectul acestui tranzit este cu atât mai vizibil în cazul în care ai traversat o perioadă cu tensiuni în raport cu partenerul sau dacă cei mici au trecut prin fluctuaţiile de comportament specifice vârstei lor. În cazul în care nu ai ajuns în această etapă, te aşteaptă o perioadă în care vei avea ocazia să flirtezi, să te simţi admirat(ă) şi să cunoşti persoane care îţi vor trezi interesul. Nu toate însă merită întreaga ta atenţie.

HOROSCOP 16 IANUARIE SCORPION

Cu Mercur în casa familiei, resimţi mai puţin acut decât de obicei prăpastia dintre generaţii. Ba mai mult, părinţii te-ar putea surprinde cu anumite viziuni progresiste, care nu făceau deloc apanajul perioadei în care erau de vârsta ta. Aşadar, nu te da în lături să le povesteşti lucruri din viaţa ta pe care altfel ai crede că nu le înţeleg. S-ar putea să îţi dea unele sfaturi chiar foarte bine sau să-ţi prezinte situaţia dintr-o perspectivă pe care tu nu ai luat-o în calcul. De asemenea, este un moment bun să te ocupi de chestiuni locative sau de ordin imobiliar.

HOROSCOP 16 IANUARIE SĂGETĂTOR

Cu Mercur în casa comunicării, abilităţile tale de socializare şi de a interacţiona cu ceilalţi sunt la înălţime. Niciun context social nu te ia prin surprindere, provocându-ţi sudori reci pe şira spinării. Ştii să îţi adaptezi discursul interlocutorului şi să menţii atenţia vie. În plus, excelezi când vine vorba de negocieri, pitch-uri sau interviuri de angajare, utilizând abordări inventive care te scot din anonimat. Tot în această perioadă sunt de bun augur debuturile parteneriatelor şi ale colaborărilor. Termenii derulării lor îţi sunt avantajoşi şi îţi permit să dezvolţi legături de pe urma cărora vei avea mult de câştigat în viitor.

HOROSCOP 16 IANUARIE CAPRICORN

Mercur ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, aducând cu sine idei şi veşti despre oportunităţi de rotunjire a venitului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Dacă planeta intelectului nu ar fi ajuns în acest sector de viaţă, şansele de a-ţi fi parvenit aceste informaţii ar fi fost destul de mici, motiv pentru care este important să baţi fierul cât este cald. S-ar putea ca atuu-urile acestui tranzit să te ajute şi să eviţi unele cheltuieli care ţi-ar fi pus în pericol bugetul. În orice caz, situaţia ta materială se îmbunătăţeşte.

HOROSCOP 16 IANUARIE VĂRSĂTOR

Mercur intră astăzi în semnul naşterii tale, favorizând exprimarea de sine prin toate mijloacele. Nu numai că te înţelegi mai uşor cu cei din jur - prieteni, colaboratori, partener -, dar alegi poate să acorzi o atenţie specială şi la ceea ce transmite stilul tău despre tine. Aşadar, poate nu ar strica să faci o schimbare de look sau să adaugi câteva articole noi de îmbrăcăminte şi/ sau încălţăminte în garderoba ta. Imaginea este adeseori prima impresie pe care o creezi şi este normal să îţi doreşti ca impactul să fie unul de durată şi în favoarea ta. Ocupă-te de acest aspect.

HOROSCOP 16 IANUARIE PEŞTI

În cazul tău, Mercur va ocupa casa subconştientului din horoscopul tău general şi te va ajuta să înţelegi ce anume te faci diferit(ă) în comparaţie cu cei din cercul tău de apropiaţi. Foloseşte-te de acest prilej pentru a-ţi îmbrăţişa unicitatea şi a o transforma într-un atuu. De asemenea, ai acum ocazia să procesezi temeri şi frustrări cu care poate te lupţi în perioada aceasta şi să le depăşeşti o dată pentru totdeauna. Nu puţine au fost dăţile în care te-au încurcat destul de mult, creându-ţi o aversiune faţă de schimbare şi necunoscut care a dus la decizii nu tocmai inspirate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici