HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020: Cele patru zodii care azi se vor bucura de un plus de claritate în gândire şi exprimare

HOROSCOP 19 FEBRUARIE. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) care au avut de-a face cu dilemele şi confuziile create de acest din urmă tranzit primesc de azi încolo un plus de claritate în gândire şi exprimare.

10106 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020: Cele patru zodii care azi se vor bucura de un plus de claritate în gândire şi exprimare

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2020

Soarele pătrunde astăzi în semnul Peştilor, acolo unde Mercur retrogradează de luni încoace.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE BERBEC

Soarele intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, acolo unde dă de Mercur retrograd şi îi amplifică influenţa. În felul acesta, nu ar trebui să te mire dacă se întâmplă adeseori să cazi pe gânduri şi să rememorezi lucruri din trecut, mai mult sau mai puţin plăcute. În cel mai bun caz, această perioadă poate fi una extrem de propice debarasării de energia negativă acumulată în ultima vreme şi vindecării de unele răni mai vechi. Pe de altă parte, există riscul să te pierzi în braţele nostagiei şi melancoliei şi să-ţi plângi de milă fără să rezolvi ceva.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE TAUR

Cu Soarele şi Mercur retrograd în casa planurilor de viitor, se anunţă de azi încolo o perioadă bună pentru a-ţi reevalua proiectele, avute pe rol sau pe care intenţionezi să le implementezi, cu scopul de a vedea ce anume ţi-a scăpat şi ce-ţi poate cauza pagube sau un eşec în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. La suprafaţă totul pare să arate bine, dar dacă iei lucrurile la puricat, vei vedea că ceva lipseşte sau ar trebui îmbunătăţit. Iar dacă au apărut probleme de comunicare între tine şi unii prieteni, acum îţi este mai clar cum să le rezolvi.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE GEMENI

Soarele se alătură astăzi la Mercur retrograd în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că lumina reflectoarelor se aţinteşte asupra ta în plan profesional. Şefii sunt interesaţi să vadă cât de capabil(ă) eşti şi cum reacţionezi în situaţii-limită, atunci când trebuie să iei cele mai bune decizii. Dar în acelaşi timp, acest combo de planete poate crea probeleme mai mari de pe urma unor neînţelegeri aparent miniscule între tine şi superiori. Pe de altă parte, te şi poate ajuta să le rezolvi uşor dacă te străduieşti să vezi ce s-a întâmplat. Dă dovadă de diplomaţie şi tact.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE RAC

Ingresul Soarelui în casa filozofiei de viaţă, acolo pe unde retrogradează deja Mercur, te ajută să vezi cum anume ţi-ai putea restructura sistemul de valori, principii şi credinţe. Mercur, prin mersul său în sens aparent invers, ţi-a atras atenţia că există anumite aspecte la care trebuie să lucrezi pe acest plan, iar Soarele vine să îţi arate care sunt acelea prin evenimente cu potenţial mare de a învăţa lucruri noi despre tine şi viaţă. În cazul în care s-a amânat o călătorie ori ţi-a fost refuzat un dosar, s-ar putea ca acum să îţi dai seama ce nu a mers.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE LEU

Soarele poposeşte astăzi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, sector în care Mercur se mişcă de-a-ndoaselea, semn că dacă au apărut neînţelegeri între tine şi persoana iubită ori asociaţi sau clienţi cu privire la anumite aspecte financiare care vă privesc pe toţi în egală măsură, Soarele te va ajuta să le dai de capăt mai uşor. Este clar că s-a pierdut ceva în comunicare şi că trebuie să abordezi problema din alt unghi. Ţine doar de tine să te arăţi dispus(ă) să repui pe tapet chestiunea banilor.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE FECIOARĂ

Cu Soarele şi Mercur retrograd în casa cuplului, îţi va fi mai uşor în următoarea perioadă să comunici cu persoana iubită. Este drept că ar mai putea apărea disensiuni, dar reuşeşti să te redresezi rapid şi să repui lucrurile pe direcţia cea bună. Până la urmă, tot ce ai nevoie în această perioadă este să fii mai tolerant(ă) cu diferenţele de mentalitate dintre voi. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul în care probleme de comunicare au intervenit între tine şi persoanele cu care derulezi afaceri. Caută să nu fii categoric(ă) şi arată-te disponibil(ă) să faci unele mici compromisuri uneori.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE BALANŢĂ

Soarele şi Mercur retrograd în casa muncii ar putea să îţi uşureze treaba de azi înainte. Poate că tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur ţi-a creat unele probleme de relaţionare cu colegii de muncă ori de aplicare a unor tehnici şi metode de lucru, dar Soarele te sprijină în încercarea de a remedia aceste aspecte. Iar în cazul în care te-ai confruntat cu mici probleme de sănătate de luni încoace, s-ar putea ca de azi încolo să te simţi realmente mai bine. Mai durează până când lucrurile se repun pe calea cea bună, dar eşti pe drumul bun.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE SCORPION

Soarele vine astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general să remedieze o parte din problemele pe care s-ar fi putut să le creeze retrogradarea lui Mercur prin acest sector din horoscopul tău general. Aşadar, dacă te-ai ciondănit cu persoana iubită ori cu cei mici, de azi încolo adopţi rolul de împăciutor(oare) care ia taurul de coarne şi reinstaurează armonia în raport cu cei dragi. Iar dacă nu ai avut parte zilele trecute de o (primă) întâlnire prea grozavă cu cineva special, acum ai ocazia să îi demonstrezi că poate fi mult mai bine decât ultima oară.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Este posibil ca Mercur retrograd să îţi fi creat deja probleme de relaţionare cu unii membrii ai familiei, de origine sau pe care ţi-ai întemeiat-o tu. În cazul în care aşa stau lucrurile, află că intrarea Soarelui în casa aferentă din astrograma ta solară vine să uşureze greutatea tranzitului în sens aparent invers al acestei planete. Îţi dai seama ce anume ai greşit în raportarea faţă de ei. Poate este vorba despre faptul că te-ai aşteptat să schimbe anumite viziuni bine înrădăcinate care cereau de fapt să fie acceptate aşa cum sunt. Dă dovadă de empatie şi mai multă înţelegere.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE CAPRICORN

Tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur prin casa comunicării din horoscopul tău general nu este unul uşor de dus, dar vestea bună este că Soarele intră şi el astăzi în acest sector şi te ajută să te exprimi mai uşor. Felul laconic în care îţi formulezi ideile se poate să fi dus la unele situaţii în care ai fost înţeles(asă) greşit, dar Soarele te ajută să îţi faci ordine în minte şi să îţi explici mai bine poziţia. Deşi nu-i recomandat să duci negocieri ori să semnezi contracte acum, ai mai multe şanse de reuşită pe acest fundal.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Dacă nu ai reuşit să te fereşti de efectele potenţial nefaste ale tranzitului retrograd al lui Mercur prin sectorul finanţelor din astrograma ta solară, Soarele vine să îţi dea o mână de ajutor din acest punct de vedere. Prin intermediul său, reuşeşti să îţi restabileşti controlul asupra bugetului şi - cel mai important - asupra propriilor obieciuri de consum. Nu este exclus, de asemenea, să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii care te vor ajuta să acoperi unele găuri în buget care ţi-au fost pricinuite din cauza unor decizii pripite zilele trecute.

HOROSCOP 19 FEBRUARIE PEŞTI

Intrarea Soarelui în semnul naşterii tale, acolo unde se află deja Mercur retrograd, indică nu doar debutul sezonului în care-ţi vei serba aniversarea, ci şi începutul unei perioade în care poţi face mari schimbări în plan personal. Mai exact, acest proces începe de ziua ta şi se sfârşeşte cu ocazia aniversării tale de anul viitor, iar în acest răstimp poţi lucra la neajunsurile tale şi la potenţarea punctelor forte. Dacă nu ai idee de unde să începi, foloseşte-te de energia lui Mercur retrograd şi dedică-ţi mai mult timp meditaţiei şi introspecţiei. El te va ajuta să vezi cu ce să-ncepi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici