HOROSCOP 19 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi au parte de bucurii neaşteptate în plan profesional

Marte poposeşte astăzi în semnul Scorpionului, domiciliul său nocturn, unde va sta până pe 3 ianuarie anul viitor. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) se bucură de mai multă tenacitate şi asertivitate în plan profesional.

4265 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 noiembrie 2019: Zodiile care astăzi au parte de bucurii neaşteptate în plan profesional

HOROSCOP 19 noiembrie 2019

Berbec

Cu Marte într-una din casele relaţionale din horoscopul tău general, debutează o perioadă cu un nivel de tensiune mai ridicat decât de obicei în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Nu este exclus ca această stare să se datoreze faptului că ies la iveală lucruri pe care poate le-aţi ascuns unul de celălalt. S-ar putea ca unele dintre ele să vizeze decizii financiare mai puţin inspirate de care persoana iubită sau asociatul(a) nu ştia. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să daţi dovadă de mai multă transparenţă unul faţă de celălalt, deşi adevărul este brutal uneori.

Taur

Şi în cazul tău Marte se instalează într-o casă relaţională, conducând la stări conflictuale mai numeroase între tine şi persoana iubită în următoarele luni. Nativii(ele) acestui semn care lucrează cu oamenii ar putea constata că au mai puţină răbdare decât de obicei în raport cu colaboratorii şi clienţii. Aşadar, li se recomandă să treacă prin filtrul raţiunii orice intenţionează să spună înainte să zică ceva pentru care le va părea rău mai devreme sau mai târziu. Vestea bună însă este că se condimentează viaţa intimă şi dispare trepat monotonia care s-a instalat pe acest plan în urmă cu ceva timp.

Gemeni

Ingresul lui Marte în casa muncii indică începutul unei perioade în care dai dovadă de mai mult randament în plan profesional. Ai energie, ştii ce vrei să realizezi şi nu te laşi până când nu obţii rezultatele pe care ţi le-ai propus. Există însă riscul să nu ţii deloc seama de semnalele de oboseală pe care ţi le trimite organismul, ignorându-le şi refuzând să o iei mai uşor atunci când ar fi cazul. Asigură-te aşadar că menţii un program de odihnă regulat şi că nu faci rabat de la un stil de viaţă sănătos. Altfel, poţi să te epuizezi complet.

Rac

Intrarea lui Marte în casa iubirii şi a copiilor poate ridica nivelul de tensiune între tine şi persoana iubită şi/ sau copiii. Cu toţii aveţi personalităţi puternice, iar din pricina prezenţei acestei planete în acest sector al horoscopului tău general, s-ar putea să găseşti mai rar disponibilitatea de a lăsa de la tine. Se anunţă însă veşti bune pentru nativii(ele) acestui semn care nu au fost prea activi(e) pe scena de dating. Pe fondul acestui tranzit, se înmulţesc ocaziile de a cunoaşte persoana interesante şi de a flirta. Dar există riscul să nu ducă la relaţia pe care şi-o doresc.

Leu

Cu Marte în casa familiei din horoscopul tău general, este de aşteptat ca diferenţele de mentalitate între generaţiile din familia ta să iasă la iveală mai des şi mai intempestiv decât în mod normal. În felul acesta, nu ar trebui să te surprindă dacă eviţi mai greu să intri în schimburi tăioase de replici cu acei membri ai familiei care nu îţi împărtăşesc sau nu îţi acceptă principiile şi valorile. Dar cu cât realizezi mai repede că nu le vei schimba crezul personal, cu atât mai uşor se revine la o atmosferă cordială. Caută deci să nu cultivi această stare.

Fecioară

Marte poposeşte în casa comunicării din horoscopul tău general, iar tranzitul său prin acest sector aduce şi avantaje, şi dezavantaje. Pe de-o parte, te face mai asertiv(ă) în felul în care comunici, impunându-ţi mai uşor punctul de vedere şi ajutându-te să îţi descoperi resurse persuasive pe care nici nu credeai că le ai. Pe de altă parte. există riscul să îţi sară ţandăra mai repede decât de obicei, ajungând să spui lucruri pe care în zadar îţi doreşti să le retragi. Dacă reuşeşti să îţi stăpâneşti cea de-a doua tendinţă, nu vei avea decât de câştigat în următoarele câteva săptămâni.

Balanţă

Marte ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că se înmulţesc oportunităţile de suplimentare a câştigurilor şi/ sau de valorificare a economiilor în următoarele luni. Ţine cont totuşi de faptul că există riscul ca şi cheltuielile tale să fie mai mari decât de obicei. În acest context, este foarte important să ţii o evidenţă clară a veniturilor şi achiziţiilor pe care le faci în perioada aceasta. În caz contrar, s-ar putea ca banii să-ţi alunece printre degete, fără să realizezi când şi pe ce s-au dus. Caută deci să dai dovadă de o atitudine frugală.

Scorpion

Marte poposeşte marţea aceasta tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că nu vei duce lipsă de energie în săptămânile care urmează. S-ar putea totuşi să nu realizezi mare lucru folosind-o pentru că nu uzezi de ea inteligent, în scopuri practice. Asigură-te aşadar că nu îţi disipezi energiile în toate direcţiile. Alege-ţi ţinte clare şi fă paşi mici dar hotărâţi înspre ele. Încrederea de sine te va propulsa acolo unde îţi doreşti, dar trebuie să fii stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi) şi neclintit(ă) în ceea ce-ţi propui să realizezi în această perioadă. Poţi ajunge departe dacă crezi în tine.

Săgetător

Marte poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, conferind o putere mai mare frustrărilor şi temerilor de a se manifesta în peisajul tău actual. Este important aşadar să te înarmezi cu răbdare şi putere de a le înfrunta direct, astfel încât să nu te mai întâlneşti cu ele în viitor. Nu îţi va fi uşor să lupţi cu gândurile tale, dar nu câştigi nimic dacă perpetuezi la nesfârşit tipare mentale coercitive. Încearcă să nu te mai raportezi la trecut şi străduieşte-te să te rupi de limitele pe care ţi le-ai impus din pricina experienţelor din vremuri demult apuse.

Capricorn

Cu Marte în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, este de aşteptat ca, în perioada următoare, să fii mai activ(ă) în cadrul grupurilor tale de prieteni şi în raport cu proiectele pe care le derulezi sau în care eşti implicat(ă). Pe fondul acestui tranzit, caută să îţi faci mai mult timp pentru networking; prin intermediul deschiderii faţă de ceilalţi, vei întâlni persoane care gândesc similar ţie şi care te pot ajuta să îţi transformi visurile în realitate. În raport cu alţi membri ai cercului tău social, ar putea apărea tensiuni mari şi chiar o distanţare destul de dureroasă.

Vărsător

Tranzitului lui Marte prin casa carierei din horoscopul tău general îţi conferă multă asertivitate în plan profesional. Prin intermediul lui, sesizezi la timp oportunităţile de a te face remarcat(ă) prin abilităţile şi realizările tale. Există însă şi dezavantajul că s-ar putea tensiona relaţiile cu superiorii. Mai exact, s-ar putea ca atitudinea ta să deranjeze anumite persoane din forurile de conducere ale companiei în care lucrezi, nu pentru că eşti peste poate de ambiţios(oasă), ci pentru că îţi lipseşte disponibilitatea de a lăsa de la tine în momente critice, care presupun să se descopere puncte de vedere similare. Revizuieşte-ţi atitudinea puţin.

Peşti

Prezenţa lui Marte în casa filozofiei de viaţă marchează debutul unei perioade în care nu îţi va lipsi mentalitatea de învingător(oare) şi dorinţa de a face lucruri mari. În cazul în care planurile tale depind de aprobări sau avize de la instituţiile de stat, s-ar putea ca procesul de obţinere a acestor înscrisuri să nu fie unul lipsit de peripeţii. Aşteaptă-te aşadar ca birocraţia să îţi dea de furcă uneori, dar nu o lăsa să te deturneze de la ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Aceste săptămâni favorizează, de asemenea, perfecţionarea continuă la locul de muncă prin cursuri sau seminare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici