HOROSCOP 2 decembrie 2019: Zodiile care vor prospera chiar şi atunci când dau de probleme

Jupiter îşi schimbă azi semnul şi ajunge în Capricorn, unde va sta până în decembrie 2020. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) vor prospera chiar şi atunci când dau de probleme.

12882 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 decembrie 2019: Zodiile care vor prospera chiar şi atunci când dau de probleme

BERBEC

Jupiter intră astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te foloseşti de experienţa de viaţă şi profesională acumulată în ultimul an pentru a accede pe o treaptă superioară în carieră. În cazul altor nativi(e), schimbările survenite în sistemul de referinţă sau în ceea ce priveşte viziunea asupra actualului domeniu de activitate i-ar putea convinge să schimbe traiectoria profesională cândva pe parcursul următorului an. Dacă au profitat de tranzitul anterior şi şi-au completat studiile, Jupiter le susţine planurile în carieră, cu toate că s-ar putea confrunta cu obstacole sau lipsuri la început. Dar viitorul sună bine.

TAUR

În ultimul an şi jumătate, ai făcut tot felul de reglaje în plan relaţional, indiferent că vorbim despre cuplul pe care îl formezi cu persoana iubită sau legăturile profesionale cu partenerii de afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii. Unele dintre ele au fost de la tine citire, altele au fost ocazionate de evenimente mai puţin plăcute care au avut impact emoţional destul de puternic. Toate aceste experienţe ţi-au oferit, în schimb, o grămadă de lecţii de viaţă pe care eşti chemat(ă) acum să le integrezi în crezul personal. Converteşte-le în principii şi valori pe baza cărora te vei ghida în viitor.

GEMENI

Şi tu te-ai numărat printre nativii care au avut parte de un an plin în domeniul relaţional. Poate că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri s-a consolidat, ai cunoscut pe cineva special sau ai demarat o colaborare în care ţi-ai pus toată încrederea că va evolua în direcţia dorită. Schimbarea de semn a lui Jupiter vine acum să pună la încercare bazele pe care ai format sau ai dezvoltat aceste relaţii. Aspectul financiar poate căpăta mai multă importanţă în următorul an şi este posibil să apară situaţii care vă pot aduce la lupte pentru putere. Comunicarea este cheia.

RAC

În cazul tău, ultimul an a avut un puternic accent pe muncă şi sănătate. Per ansamblu, ai fost mai productiv(ă), iar realizările tale au fost pe măsură. Cu toate acestea, ai încercat - şi în general ţi-a şi ieşit - să ai grijă de tine, deşi au existat situaţii în care ai tras de tine cam mult. Această concentrare de forţe pe cele două sectoare mai sus amintite a dus poate la o diminuare a implicării tale în plan relaţional. Jupiter te îndeamnă să schimbi acest lucru în următorul an şi să te focusezi pe relaţia de cuplu şi cele de muncă.

LEU

Copiii şi persoana iubită sau sectorul sentimental în general au constituit o preocupare destul de importantă pentru tine în ultimul an. Poate că ai cunoscut pe cineva special sau doar ai fost mai activ(ă) pe scena de dating. Ori probabil ai lucrat la împrospătarea vieţii de cuplu sau familia ta s-a îmbogăţit cu un membru. La fel de posibil este să te fi concentrat mai mult pe hobby-urile tale. Acum vine vremea ca, în următorul an, să încerci să transformi o preocupare într-o afacere de suflet, de exemplu. Sau să ai mai multă grijă de sănătate dacă ai făcut excese.

FECIOARĂ

Familia s-a numărat printre sectoarele de viaţă din fruntea listei de priorităţi din ultimul an. Sau poate că te-au preocupat intens chestiuni de ordin imobiliar ca, de exemplu, cumpărarea/ închirierea/ vânzarea unui imobil ori a unui teren. La fel de posibil este să fi desfăşurat lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. În fine, ai dat dovadă de responsabilitate în această sferă, iar de azi încolo pentru un an, ar fi cazul să te axezi mai mult pe tine şi ce te face fericit(ă), fie că vorbim de hobby-uri, persoana iubită sau copiii, deşi ar putea părea egoist din partea ta.

BALANŢĂ

În ultimul timp, un an şi jumătate mai exact, ai fost extrem de prezent(ă) în moment. Adică, nu ai pierdut timpul şi s-a întâmplat adeseori să jonglezi cu mai multe activităţi concomitent. Acest lucru ţi-a lăsat puţin timp să mai faci şi alte lucruri pe lângă şi este posibil ca nivelul tău de implicare în alte sectoare, mai ales cel de familie, să fi lăsat de dorit. Faptul că ai fost pus(ă) în tot felul de situaţii, în care a fost nevoie să te faci înţeles(asă) cu orice preţ, te va ajuta să pui problema altfel de-acum cu cei dragi.

SCORPION

Aspectul financiar te-a preocupat destul de mult în ultima perioadă de un an şi jumătate. Ai încercat să profiţi de orice oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii care ai crezut că merită într-adevăr investiţii de energie şi timp din partea ta. Iar profiturile nu au întârziat să apară. Jupiter te provoacă acum să îţi lărgeşti paleta de activităţi de azi înainte şi să te implici în proiecte care îţi permit să faci networking. Ai şansa să realizezi mai multe lucruri în felul acesta, legând relaţii care îţi pot aduce surse de venit constant.

SĂGETĂTOR

Jupiter s-a plimbat în ultimul an şi jumătate tocmai prin semnul naşterii tale, acolo unde îşi are şi domiciliul diurn, ceea ce înseamnă că n-am exagera prea mult dacă am spune că te-ai numărat printre răsfăţaţii destinului. În cea mai mare parte a timpului, ai fost încrezător(oare) în forţele proprii, iar acest lucru s-a văzut prin faptul că ai reuşit să atragi mereu şansa de partea ta. Acest astru te cheamă acum să profiţi de conexiunile create şi uşile deschise pentru a-ţi consolida sau îmbunătăţi statutul financiar. Cu alte cuvinte, să traduci în practică relaţiile pe care ţi le-ai făcut.

CAPRICORN

În cazul tău, tranzitul lui Jupiter prin casa subconştientului din horoscopul tău general pare să fi funcţionat asemeni unei săbii cu două tăişuri. Pe de-o parte, te-a scos din belele uneori, în sensul că a făcut să apară din senin oameni sau conjuncturi care au întors în favoarea ta situaţii destul de complicate. Pe de altă parte, este posibil să te fi făcut mai defensiv(ă), mai ales în privinţa unor prejudecăţi. Pe acestea din urmă eşti provocat(ă) acum să le corijezi pentru a-ţi forma o perspectivă asupra vieţii şi o strategie de a abordare a celor din jur mai potrivite.

VĂRSĂTOR

Cu Jupiter în casa prietenilor şi a planurilor de viitor, nu este de mirare dacă, în ultimul an şi jumătate, cercul tău social s-a mărit, iar proiectele tale au prosperat, dezvoltându-se într-o manieră şi/ sau cu o viteză la care nu te-ai fi aşteptat. Pare totuşi că, între timp, ai cam pierdut contactul acela profund cu sinele şi te-ai oprit mai rar să vezi dacă ambiţiile tale concid cu ceea ce simţi că ar fi bine pentru tine. Jupiter te cheamă să cobori în universul tău interior şi să îţi pui o serie de întrebări importante pentru dezvoltarea ta personală.

PEŞTI

Tu l-ai avut pe Jupiter în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acest domeniu de viaţă a fost unul în care ai dat dovadă de un grad de implicare destul de ridicat în ultimul an şi jumătate. Nu este exclus chiar să fi obţinut o promovare sau, în orice caz, o îmbunătăţire vizibilă a statutului tău la serviciu, printre colegi şi în ochii şefilor. Iată aşadar un context mai mult decât potrivit să-ţi trasezi noi planuri de viitor şi să concepi proiecte pe care le-ai putea dezvolta în asociere cu persoane compatibile cu tine ca idealuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
zodii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici