HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2020: Zodiile care au parte de o zi plină de provocări în plan financiar şi sentimental

HOROSCOP 21 FEBRUARIE. Luna din Vărsător îi trimite astăzi un aspect tensionat de careu lui Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) au parte de o dimineaţă plină de provocări în plan financiar şi sentimental.

6406 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2020: Zodiile care au parte de o zi plină de provocări în plan financiar şi sentimental

HOROSCOP 21 FEBRUARIE 2020

Pe de altă parte, pentru semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), configuraţia armonioasă de trigon între Marte din Capricorn şi Uranus din Taur aduce asertivitate şi ambiţie în tot ce îşi propun să realizeze în această dup-amiază.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE BERBEC

Aceasta este o zi fluctuantă din punct de vedere financiar pentru tine. Pe de-o parte, s-ar putea să obţii unele suplimente la bugetul dedicat sfârşitului de săptămână, dar pe de altă parte, apar cheltuieli care fac să dispară o parte din aceste resurse. S-ar putea să fie vorba despre unele decizii financiare mai puţin inspirate luate cândva în trecut şi care îşi arată astăzi colţii. Ori poate că ţi-ai luat angajamentul de a lua parte la unele activităţi cu prietenii care costă mai mult decât te-ai aşteptat. Oricare ar fi situaţia, cert este că bugetul de weekend se reduce sesizabil.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE TAUR

Eşti într-o formă bună astăzi, mai ales din punct de vedere mental. Asta se vede mai ales în ideile şi soluţiile pe care le propui pe plan profesional. Unele dintre ele sunt foarte practice, cu toate că ar putea fi prea îndrăzneţe pentru şefii tăi. În cazul în care ţi se pare că le-au catalogat greşit, încarcă să le mai explici o dată. Ar fi păcat să se renunţe la ele doar din cauza unei prime impresii greşite. Cert este însă că vei învăţa multe de pe urma acestei experienţe. Lucrează pe viitor la modul în care-i abordezi pe superiori.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE GEMENI

Nu te trezeşti astăzi cu o dispoziţie prea grozavă. Te încearcă tot felul de întrebări şi temeri, rămăşiţele unor neajunsuri sau regrete de mai demult. Până dup-amiază, starea ta de spirit se schimbă mult în bine, dar nu te aştepta să oscileze în cealaltă extremă. Aşadar, s-ar putea ca în restul zilei să rămâi destul de tăcut(ă) şi căzut(ă) pe gânduri. Ar ajuta destul de mult dacă ai petrece mai mult timp printre oameni pozitivi acum. Ei te vor ajuta să vezi partea plină a paharului şi să îţi ajustezi puţin optica. Nu este nevoie de mai mult decât atât.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE RAC

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi unii colaboratori sau clienţi. La fel de posibil este ca persoanele cu care te angajezi în schimburi de replici acide să fie situate pe o scară superioară în ierarhia profesională, motiv pentru care un conflict ar putea avea un efect negativ asupra relaţiei voastre. Dup-amiază, merg mai bine discuţiile, semn că vă animă obiective comune care vă fac să treceţi peste diferenţele de mentalitate. Spre seară, nu ar rău să te vezi cu prietenii, cu atât mai mult cu cât nu v-aţi întâlnit de ceva vreme.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE LEU

La serviciu te aşteaptă astăzi o zi plină de provocări. Sarcinile pe care le primeşti sunt numeroase şi complicate, iar socoteala de pe hârtie se va potrivi cu cea din practică doar arareori. Aşadar, este important să te pregăteşti moral pentru urgenţe şi întârzieri care presupun să fii maleabil(ă). În caz contrar, s-ar putea ca ele să te ia prin surprindere şi să îţi pierzi concentrarea. Chiar dacă se întâmplă asta totuşi, tot reuşeşti să îţi duci treburile la bun sfârşit, semn că până la urmă le dai de capăt şi îţi regăseşti ritmul de lucru. Nu uita de odihnă.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE FECIOARĂ

Dimineaţa începe pe un fundal de tensiuni în plan sentimental. Greu de spun ce anume iscă fricţiuni între tine şi persoana iubită, dar cert este că sunteţi la un pas de a vă spune lucruri dureroase unul altuia. Acest lucru s-ar putea datora faptului că laşi intuiţia să te ghideze în anumite privinţe în care ar fi de dorit să intervină raţiunea. După orele amiezii reuşiţi totuşi să ajungeţi la un armistiţiu, indiciu că aţi depăşit acele diferenţe de mentalitate care au produs tensiuni. Asigură-te că, în alte situaţii şi cu alte ocazii, încerci să comunici mai mult cu partenerul.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE BALANŢĂ

În prima jumătate a zilei ar putea apărea schimburi de replici acide între tine şi partenerul de viaţă pe o temă de ordin casnic, domestic sau locativ. Cel mai probabil este de vină faptul că unul dintre voi ar dori să îşi impună, fără dezbatere, punctul de vedere ca cel din care trebuie neapărat abordată acea chestiune de pe ordinea de zi. În loc să vă aruncaţi acuze şi reproşuri, mai bine încercaţi să comunicaţi pe marginea acestui subiect. Lăsând unul de la celălalt şi renunţând la orgoliu, veţi reuşi să găsiţi un teren de mijloc pe care să-l fructificaţi.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE SCORPION

În plan profesional, s-ar putea ca unele discuţii cu colegii de muncă să nu decurgă prea bine. Iar faptul că nu comunicaţi prea bine poate conduce la erori de execuţie a sarcinilor curente, cu atât mai mult dacă activaţi în cadrul unui proiect comun. Spre dup-amiază se mai lămuresc însă neînţelegerile şi descoperiţi cum anume să depăşiţi incompatibilităţile de viziune. Ideal ar fi să ajungeţi repede la un armistiţiu, căci altfel îţi vei petrece restul din zi reparând greşeli pe care le-ai fi putut evita dacă interacţionai mai eficient cu tovarăşii de la serviciu. Asemenea situaţii îţi pot fi contraproductive.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Dimineaţa acestei zile aduce unele cheltuieli destul de mari. Vestea bună însă este că le-ai putea evita întrucât nu reprezintă plăţi obligatorii. Cea mai uşoară metodă de a le minimiza este aceea de a te limita la ceea ce scrie pe lista de cumpărături. Răsfăţurile personale şi hatârurile celor dragi ar mai putea aştepta aşadar o vreme. Iar dacă trebuie să cumperi un cadou, mizează pe ceva cu gust şi moderat de scump. Diseară norocul îţi va surâde şi se ivesc unele modalităţi extraprofesionale a-ţi suplimenta bugetul pentru sfârşitul de săptămână sau de a valorifica unele economii făcute de curând.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE CAPRICORN

Dimineaţa aceasta te surprinde în tensiuni cu unii membri ai familiei. Ceva din atitudinea ta pare să îi deranjeze, iar pe fondul prăpastiei dintre generaţiile cărora le aparţineţi, s-ar putea ca spiritele să se încingă şi mai tare. Este greu de spus dacă te vei împăca până diseară cu ei sau nu, dar cert este că starea ta de spirit se schimbă în bine după orele amiezii. Partenerul şi/ sau copiii au un rol important în acest sens întrucât te ajută să scapi de energia negativă pe care ai adunat-o peste zi. Îţi face bine să petreci timp cu ei.

HOROSCOP 21 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, prima parte a acestei zile poate veni la pachet cu o veste nu prea bună. Sau se întâmplă că anumite vorbe şi gesturi, care nu te deranjau altădată, te lezează destul de mult. Poate ai face bine dacă ţi-ai evalua mai des reacţiile. Iar în cazul în care este vorba despre o bârfă mincinoasă, încearcă să cercetezi înainte să crezi. Gura lumii vorbeşte de multe ori lucruri neadevărate. Spre dup-amiază, starea ta de spirit se schimbă în bine, dar nu suficient încât să revii la firea ta comunicativ(ă) şi jovial(ă). Cel puţin astăzi eşti tăcut(ă) şi retras(ă).

HOROSCOP 21 FEBRUARIE PEŞTI

Dacă ţi-ai făcut planuri cu prietenii pentru prima parte a acestei zile, fii sigur(ă) că nu vei scăpa ieftin. În cazul altor nativi(e), cheltuielile vizează un proiect sau poate un plan de viitor. Nu te baza pe împrumuturi în acest sens întrucât s-ar putea ca apropiaţii să nu se arate dispuşi să investească în iniţiativele tale. Poate ar fi bine dacă nu te-ai grăbi nici tu, mai cu seamă că încă nu îţi oferă prea multe garanţii. Vestea bună este însă că, orice ai alege să faci, a doua parte a zile îţi aduce unele şanse de redresare a bugetului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici