Horoscop, 26 Aprilie 2019: Zodia care şochează astăzi prin atitudinea sa jovială, volubilă şi deschisă la noi provocări

Horoscop, 26 Aprilie 2019. Luna îşi face intrarea astăzi în semnul Vărsătorului, tranzit care trezeşte la viaţă zodiile de Aer ca Gemenii, Blanţele şi Vărsătorii.

3108 afişări
Imaginea articolului Horoscop, 26 Aprilie 2019: Zodia care şochează astăzi prin atitudinea sa jovială, volubilă şi deschisă la noi provocări

Horoscop, 26 Aprilie 2019

Horoscop Berbec

Luna trece astăzi în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, atrăgându-ţi atenţia asupra acestor aspecte ale vieţii tale. Oricare ar fi oportunităţile cu care te întâlneşti la acest nivel sau dacă ţi se solicită un împrumut de către unul dintre prieteni, caută să te gândeşti bine dacă pui la bătaie sume mari în acest sens. S-ar putea să nu fie o idee bună, dat fiind că riscurile la care te expui s-ar putea să fie destul de mari. Trece prin sita raţiunii aceste perspective şi nu te înhăma la greu.

Horoscop Taur

Luna intră azi în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care acest sector de viaţă ar putea fi unul extrem de animat, chiar dacă aceasta este ultima zi lucrătoare a săptămânii pentru tine. Este posibil ca acest tranzit să scoată la iveală faptul că ai adunat peste săptămână o serie de nemulţumiri la adresa superiorilor şi că acestea riscă să dea pe-afară în orice moment. Evită să arunci gaz pe foc şi nu agita apele fără rost. Caută să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut şi vei vedea că lucrurile vor revini la normal săptămâna viitoare.

Horoscop Gemeni

Luna poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să-ţi pui tot felul de întrebări existenţiale astăzi. Nu-i nicio problemă în a încerca să procesezi evenimente cu impact emoţional puternic, dar este important să nu treci în cealaltă extremă. Dacă îţi faci prea multe griji pentru lucruri pe care nu le poţi controla sau care sunt de domeniul trecutului, s-ar putea să-ţi cultivi o stare de spirit care te seacă de energie şi nu-ţi dă puterea să faci faţă provocărilor întâlnite peste zi. Înconjoară-te de oameni care te molipsesc cu veselia lor.

Horoscop Rac

Luna ajunge azi în casa resurselor de care dispui în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, iar aspectele în care se angrenează indică faptul că ar putea apărea unele oportunităţi de investiţie ori de multiplicare a sumelor pe care le deţineţi. S-ar putea totuşi să nu cădeţi la un acord în ceea le priveşte: pentru unul dintre voi, riscurile la care vă expuneţi sunt prea mari, celălalt crede poate că nu este o idee bună să faceţi un asemenea pas, deci niciunul nu pare suficient de pregătit să facă un pas pe acest plan. Discutaţi despre aceasta.

Horoscop Leu

Luna pătrunde astăzi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, iar configuraţiile astrale pe care le lansează ar putea crea tensiuni între tine şi şefi, parteneri de afaceri şi/ sau persoana iubită. S-ar putea aşadar ca ceva din atitudinea superiorilor să te deranjeze foarte mult, să duci lupte acerbe pentru putere cu un coleg de muncă sau un asociat ori să laşi prea mult cariera să intervină între tine şi persoana iubită. Dacă ai ceva de împărţit la serviciu, pune situaţia pe tapet şi rezolv-o înainte să-ţi afecteze productivitatea. Acasă, caută să laşi problemele de la muncă în pragul casei.

Horoscop Fecioară

Luna intră azi în casa muncii din horoscopului tău general, ceea ce înseamnă că, în cazul tău, ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni vine la pachet cu un volum neaşteptat de sarcini profesionale. Ori poate nu ai de-a face decât cu una sau două care îţi pun mintea la contribuţie şi te provoacă să faci faţă unor termene-limită greu de respectat şi aşteptări nerealiste. Cu toate că eşti supus(ă) unor presiuni puternice, caută să nu le laşi să te afecteze mai mult decât ar fi normal să o facă. În caz contrar, s-ar putea să începi weekend-ul fără multă vlagă.

Horoscop Balanţă

Luna poposeşte astăzi în casa plăcerilor din horoscopul tău general, iar aspectele pe care le trasează cu alte planete indică faptul că ai putea risca să dai dovadă de gelozie şi posesivitate în raport cu partenerul astăzi. Înainte de a lăsa suspiciunile să-ţi încolţească în minte, gândeşte-te bine dacă ai motive să crezi anumite lucruri despre persoana de lângă tine. S-ar putea să nu-ţi fi dat motive reale să crezi că ceva este în neregulă, dar să te trezeşti că nu-ţi poţi lua gândul de la astfel de scenarii. Acest lucru trădează lipsuri în ce priveşte încrederea unul în altul.

Horoscop Scorpion

Luna pătrunde azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca unele chestiuni gospodăreşti sau domestice să devină un centru de interes pentru tine. Ba mai mult, s-ar putea chiar să stea la baza unor tensiuni între tine şi persoana iubită. S-ar putea să nu reuşiţi să cădeţi la o învoială în privinţa unei probleme de natură casnică ori poate unul dintre voi nu se implică atât cât celălalt şi-ar dori pe plan familial. Este important să vorbiţi deschis despre aceste lucruri şi să reglaţi din timp contribuţia pe care o aduceţi în casă fiecare dintre voi.

Horoscop Săgetător

Luna pătrunde astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, potenţându-ţi abilităţile de a-ţi exprima ideile cu claritate şi de a lega relaţii de prespectivă. Cu toate acestea, s-ar putea să te confrunţi totuşi cu provocări în raport cu unii colegi de muncă pe care nu reuşeşti să-i înţelegi nicicum. Lipsa de deschidere unii faţă de ceilalţi, atitudinea excesiv de protocolară şi dorinţa de a păstra aparenţele chiar în detrimentul reuşitei colaborării voastre vă poate afecta destul de mult prestaţia. Caută să dezvolţi o altă atitudine vis-a-vis de cei cu care lucrezi şi să te apropii mai mult de ei.

Horoscop Capricorn

Luna poposeşte azi în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi câştigate pe cont propriu, fapt pentru care finanţele ar putea să se găsească în fruntea listei tale de priorităţi de astăzi. S-ar putea totuşi să ai mai mult succes în a le cheltui decât a le produce, iar bugetul pare să nu-ţi permită astfel de iniţiative spontane. Cu siguranţă poţi achiziţiona şi lucruri care nu reprezintă o urgenţă, dar ar trebui să-ţi impui unele limitele. Gândeşte-te care ar fi suma până la care te poţi întinde înainte ca buzunarul să te usture prea tare. Aşa nu iei decizii neinspirate.

Horoscop Vărsător

Luna intră astăzi în semnul naşterii tale, conferindu-ţi astfel, al început de weekend, energie şi o stare de spirit bună. Cu toate acestea, s-ar putea totuşi să apară unele probleme în raport cu familia. Poate că atitudinea ta jovială, volubilă şi deschisă la noi provocări şochează sau atrage atenţia anumitor rude apropiate care te critică pentru viziunile tale deloc conservatoare. S-ar putea ca diferenţa între generaţii să te supere şi să nu-ţi vină să crezi că cei dragi nu te acceptă cu totul aşa cum eşti tu. Le ia uneori timp să se obişnuiască, dar te vor înţelege în final.

Horoscop Peşti

Luna poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te preocupe tot felul de gânduri astăzi. Unele dintre ele s-ar putea datora faptului că te confrunţi cu unele necunoscute în viaţa ta la acest moment. Ori poate ai auzit că se zvonesc lucruri neadevărate despre tine, iar pe cel(a) care pare să fi stârnit bârfele îl/ o credeai o persoană importantă pentru tine. Indicat ar fi totuşi să nu dai crezare la tot ce se vehiculează, mai ales dacă nu ai informaţii clare că aceste date sunt adevărate. Rişti să-ţi faci griji degeaba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici