HOROSCOP 26 MARTIE 2020: Zi tensionată pentru majoritatea zodiilor. Nativii predispuşi neplăcerilor de ordin medical

HOROSCOP 26 MARTIE. Cu toate că schimbă semnul la prânz, Luna formează astăzi doar un fel de aspect astral, mai exact unul tensionat de careu: cu Jupiter, Pluto şi Marte din Capricorn de dimineaţă, care afectează zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), predispundându-le la decizii în pripă şi cel cu Saturn din Vărsător după ce trece în Taur, configuraţie care are un efect similar asupra semnelor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

10341 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 MARTIE 2020: Zi tensionată pentru majoritatea zodiilor. Nativii predispuşi neplăcerilor de ordin medical

Sursa: Profimedia Images

HOROSCOP 26 MARTIE BERBEC

În prima parte a zilei, este foarte important să ai mai multă grijă cum gestionezi situaţiile-limită la serviciu, cele care implică răspundere mare şi responsabilităţi multiple, dar şi cum te raportezi faţă de superiori, mai ales în momentele în care nu eşti neapărat de acord cu deciziile pe care le iau. Reacţia de care dai dovadă în această dimineaţă ar putea avea urmări pe termen lung. Dup-amiază, poţi constata că planurile de viitor sau proiectele de grup pe care le derulezi singur(ă) sau în asociere cu alte persoane te solicită financiar în loc să aduc profituri. Nu lua decizii încă.

HOROSCOP 26 MARTIE TAUR

Nu eşti într-o formă prea bună în această primă jumătate a zilei, cel puţin din punct de vedere mental. Te confrunţi poate cu unele temeri sau incertitudini, fapt care îţi exacerbează aplecarea către o viziune nu tocmai optimistă. Încearcă să te eliberezi cumva de energiile negative; vorbeşte cu cineva în care ai încredere, cercetează-te pe interior şi caută să nu te ascunzi de ceea ce simţi. Dup-amiază, ai putea face unele alegeri nu prea fericite în plan profesional sau rişti să ai un schimb de replici destul de acid cu unul dintre superiori. Dacă te simţi neîndreptăţit(ă), spune acest lucru.

HOROSCOP 26 MARTIE GEMENI

De dimineaţă, există posibilitatea să realizezi că planurile tale de viitor şi/ sau proiectele de grup au ajuns într-un moment de cumpănă. Date fiind circumstanţele, fie mai aştepţi până să iei o decizie în privinţa lor, fie te consulţi cu părţile implicate ori cu cineva cu experienţă care te-ar putea ajuta să îţi dai seama cum poţi minimiza pierderile sau involuţia. Cu toate că ajungi cumva la o concluzie, există riscul ca ziua să nu se termine chiar într-o notă pozitivă. Te gândeşti poate că nu meritai să te afli într-o asemenea ipostază. Caută să iei lucrurile aşa cum sunt.

HOROSCOP 26 MARTIE RAC

Dimineaţa acestei zile ar putea veni şi în cazul tău cu unele conflicte pe seama ori cu persoane aflate pe o altă treaptă socială şi/ sau profesională. Cresc aşadar riscurile de tensiuni în raport cu şefii ori cu un partener de afaceri care face pe cocoşul. Sau poate că viaţa ta de carieră sau a partenerul ajunge să se interpună între voi. Ori te deranjează cum cel drag s-a comportat într-o situaţie de mare vizibilitate pe plan social. Astfel, nu-i de mirare dacă te gândeşti ce anume va aduce viitorul pentru voi şi cum vor sta lucrurile pe termen lung.

HOROSCOP 26 MARTIE LEU

Rişti să te confrunţi în prima parte a zilei fie cu probleme la locul de muncă, fie cu neplăceri de ordin medical. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, dimineaţa aduce provocări la locul de muncă: sarcini care se complică, termene-limită ce se reduc, aşteptări care cresc prea mult. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), ar putea fi vorba despre o stare de sănătate precară, pe care ar trebui să o investigheze dacă nu se încadrează în istoricul lor de afecţiuni. Cei(le) cu probleme la serviciu pot avea parte de conflicte cu superiorii, cărora n-ar trebui să le dea curs.

HOROSCOP 26 MARTIE FECIOARĂ

În cazul în care te numeri printre cei(le) care nu lucrează în această perioadă, este de înţeles dacă în această perioadă, dar mai cu seamă de dimineaţă, te angajezi sau te laşi atras(ă) într-un schimb de replici destul de acid cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Timpul petrecut împreună poate scoate la iveală şi puncte noi de convergenţă în ceea ce priveşte preocupările şi viziunile voastre, dar şi zone sensibile în care s-au creat rupturi între voi. Dup-amiază, dă dovadă de mai multă precauţie pe partea de sănătate, iar la birou, nu face rabat de la profesionalismul tău caracteristic.

HOROSCOP 26 MARTIE BALANŢĂ

Şi în cazul tău se anunţă o primă parte a zilei în care domină o atmosferă ostilă în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu familia în general. În acest joc, ar putea intra şi alte rude apropiate, mai ales dacă pricinile de dispută îi implică şi pe ei într-o mai mică sau mai mare măsură. Aşadar, este foarte important cum gestionaţi probleme locative, gospodăreşti, domestice sau de patrimoniu care se pot ivi astăzi. Tensiunile se pot extinde în a doua jumătate a zilei, ajungând să înglobeze teme sau persoane importante din familia extinsă a ta sau a partenerului.

HOROSCOP 26 MARTIE SCORPION

Indiferent dacă munceşti de acasă în această perioadă sau mergi încă la serviciu, cert este că schimbările care afectează în această perioadă mai toate mediile profesionale nu te ocolesc nici pe tine. În cazul în care depinzi mai mult decât de obicei de tehnologie, ai probleme cu aparatura sau eşti începător(oare) în privinţa anumitor tehnici, platforme sau device-uri pe care eşti nevoit(ă) să le utilizezi acum, străduieşte-te să îţi iei măsuri de precauţie. Dup-amiază, caută să cultivi armonia de acasă, deşi există o tendinţă de a se vira către o atmosferă tensionată în raport cu cei dragi din familia ta.

HOROSCOP 26 MARTIE SĂGETĂTOR

Tu, pe de altă parte, ar trebui să stai departe de cheltuieli care nu reprezintă priorităţi. Ai putea confunda foarte uşor astăzi lucrurile de care ai cu adevărat nevoie cu unele care ar mai putea aştepta. Este de înţeles că te gândeşti la preţurile care ar putea exploda sau la faptul că nu te vei mai putea bucura în viitor de unele mici răsfăţuri personale sau cu familia. Încearcă totuşi să îţi păstrezi un buget pentru zile negre. Spre seară, dacă te îndeletniceşti cu probleme pe lângă casă ori de ordin profesional, caută să îţi organizezi din timp activităţile planificate.

HOROSCOP 26 MARTIE CAPRICORN

În cazul tău, prima jumătate a acestei zile ar putea fi una marcată de unele reproşuri, critici sau acuze de la sau către apropiaţi. Ori poate că îţi vine greu să gestionezi unele probleme gospodăreşti sau familiale cu nivelul de implicare de care dau dovadă cei dragi în această perioadă. Încearcă totuşi ca diseară să nu îţi cumperi la propriu o stare de spirit mai bună dând banii pe nimicuri. Iar dacă te gândeşti să faci cadouri pentru a obţine o anume reacţie din partea rudelor apropiate, află că nu este o strategie care va avea efectul pe care-l aştepţi.

HOROSCOP 26 MARTIE VĂRSĂTOR

Ne aflăm într-o perioadă în care circulă tot felul de zvonuri, veşti şi fake news-uri, iar în această dimineaţă ţi-ar putea fi mai greu decât de obicei să nu le laşi să te afecteze. Informează-te totuşi din surse oficiale şi vei vedea că situaţia nu stă chiar în două culori, alb şi negru. Iar în multe privinţe, depinde numai de tine să vezi şi nuanţele de gri. Aşadar, fii responsabil(ă) cu cei din jur şi cu tine şi va fi bine. În plus, caută ca diseară să nu cultivi un climat rece sau tensionat în raport cu rudele tale apropiate.

HOROSCOP 26 MARTIE PEŞTI

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai pornirea de a face investiţii importante mânate de teamă, incertitudini sau cu gândul că poţi salva astfel unele iniţiative aflate la o cumpănă din pricina vremurilor tulburi pe care le trăim. Nu lua decizii cu urmări financiare importante de unul(a) singur(ă); cere un sfat avizat, informează-te şi fă o alegere în cunoştinţă de cauză. Oricare ar fi ea, dă-ţi un timp de gândire până mâine, s-ar putea ca felul în care evoluează lucrurile diseară să se dovedească un factor important în formularea unui răspuns la situaţia mai puţin plăcută de acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici