HOROSCOP 27 iunie. Venus intră în Leu. Aceste zodii atrag persoana potrivită

Venus începe azi să tranziteze semnul Leului, zodie în care se va afla până pe 22 iulie. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor avea parte de o perioadă de câteva săptămâni în care astrele le surâd şi reuşeşc să atragă şansa (şi persoanele potrivite) de partea lor.

19943 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 iunie. Venus intră în Leu. Aceste zodii atrag persoana potrivită

HOROSCOP 27 iunie. Venus intră în Leu. Aceste zodii atrag persoana potrivită

HOROSCOP 27 iunie - Berbec

 

Venus intră azi în casa copiilor şi a iubirii din horoscopul tău general, semn că o bună parte din atenţia ta ar trebui să se îndrepte săptămânile acestea către partenerul de viaţă şi/ sau copii. În cazul în care eşti single, nu vei duce lipsă de atenţie şi nu este exclus chiar să întâlneşti pe cineva extrem de interesant. Încearcă, se asemenea, să îţi faci mai mult timp pentru hobby-urile tale şi pentru pasiunile tale.

 

HOROSCOP 27 iunie - Taur

 

Venus ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te bucuri de o atmosferă armonioasă în raport cu cei dragi. Dacă aţi avut parte de tensiuni în ultima vreme, acestea se vor disipa în săptămânile care urmează şi-ţi va fi mult mai uşor să comunici cu cei dragi, chiar şi în privinţa subiectelor de discuţie unde principiile şi valorile voastre nu se întâlnesc. Ştii cât să laşi de la tine.

 

HOROSCOP 27 iunie - Gemeni

 

Venus îşi face azi apariţia în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că dai dovadă de multă carismă în felul în care interacţionezi cu cei din jur. poţi convinge pe aproape oricine să ia în considerare punctele tale de vedere, chiar şi atunci când există diferenţe mari în raport cu ale sale. Pe de altă parte, este posibil şi să atragi atenţie atunci când nu îţi doreşti în mod neapărat acest lucru.

 

HOROSCOP 27 iunie - Rac

 

Venus intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că te întâlneşti cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii în perioada următoare. Pe de altă parte, şi nevoile tale cresc, căci simţi nevoia să investeşti mai mult în tine şi în nevoile tale, să te ocupi mai mult de imaginea ta şi de pasiunile tale ori de mici răsfăţuri, în general.

 

HOROSCOP 27 iunie - Leu

 

Venus îşi face azi intrarea în semnul naşterii tale, ceea ce îţi sporeşte încrederea în propria persoană şi carisma. Eşti mai conştient(ă) de puterea pe care o ai asupra celor din jurul tău, că poţi să te remarci fără prea multe dificultăţi. Te faci uşor plăcut(ă) şi nu-ţi este deloc greu să intri în conversaţie cu persoane noi, să formezi legături care te-ar putea ajuta în viitor. Profită de această abilitate şi rezultatele vor apărea.

 

HOROSCOP 27 iunie - Fecioară

 

Venus intră azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea apărea în peisaj o persoană din trecutul tău amoros. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de o relaţie pe care nativii(ele) semnului încearcă să o ţină secretă, fie pentru că au deja un partener, fie pentru că nu se simt pregătiţi(te) să îşi asume că au un nou partener, că urmăresc ceva serios cu el.

 

HOROSCOP 27 iunie - Balanţă

 

Venus începe azi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar. Pe parcursul tranzitului acesta, îţi vor apărea în cale persoane care te vor ajuta să îţi materializezi ideile, care te vor încuraja să-ţi urmezi visurile. S-ar putea să îţi faci şi prieteni noi, cu care ai în comun idealuri şi viziuni. Ai toate motivele să te gândeşti cu optimism la viitor şi la ce urmează.

 

HOROSCOP 27 iunie - Scorpion

 

Venus ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că relaţia ta cu superiorii se va îmbunătăţi treptat. De asemenea, statutul tău la locul de muncă se schimbă în bine, în sensul în care primeşti mai multă vizibilitate, iar acest lucru te ajută să obţii accesul la nişte oportunităţi importante pe plan profesional. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea chiar să devii eligibil(ă) pentru o promovare sau proiecte mai bănoase.

 

HOROSCOP 27 iunie - Săgetător

 

Venus intră azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă, s-ar putea să apară o oportunitate de a te revedea cu partenerul. În cazul în care eşti single, s-ar putea să-ţi cadă cu tronc cineva de altă religie sau naţionalitate. Procesele birocratice decurg armonios, iar dacă urmează să susţii vreun examen, nu trebuie să îţi faci griji că nu-l vei promova.

 

HOROSCOP 27 iunie - Capricorn

 

Venus ajunge astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, dând tonul unei perioade extrem de propice pentru colaborări. De asemenea, este posibil să faci o investiţie cu partenerul din nişte fonduri comune. În cazul în care raportul de forţe dintre tine şi un asociat ori partenerul de viaţă s-a cam dezechilibrat în ultima vreme, s-ar putea ca acest aspect să se remedieze în perioada următoare dacă încercaţi să comunicaţi mai mult.

 

HOROSCOP 27 iunie - Vărsător

 

Venus îşi face azi intrarea în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce reîmprospătează relaţiile de cuplu cu ştate vechi, alungând monotonia şi plictisul. În cazul în care eşti single, s-ar putea să întâlneşti o persoană interesantă, iar şansele sunt mari să începeţi ceva împreună. Ai răbdare, căci ai toate şansele să ai parte de o relaţie de lungă durată cu această persoană, care te va maturiza şi îţi va aduce foarte multe bucurii.

 

HOROSCOP 27 iunie - Peşti

 

Venus ajunge azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să ai mai multă grijă de tine, să aduci unele ajustări care se impuneau de multă vreme stilului tău de viaţă şi alimentaţie. În felul acesta, vei avea şi un randament mai ridicat, care te va ajuta să ai parte de performanţe mai importante la serviciu. Aşadar, trebuie să înţelegi legătura între aceste domenii şi cât de importantă este.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici