HOROSCOP 28 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi ar putea întâmpina dificultăţi în plan profesional sau financiar

HOROSCOP 28 IANUARIE. Luna din Peşti aderă astăzi la trei aspecte: două de conjuncţie cu Neptun şi Venus şi unul disonant de careu cu Marte din Săgetător. În plus, acelaşi Marte îi lansează şi el un careu lui Neptun, semn că azi, ca ieri de altfel, zodiile Mutabile rămân în colimatorul astrelor.

9199 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 IANUARIE 2020: Zodiile care astăzi ar putea întâmpina dificultăţi în plan profesional sau financiar

Sursa FOTO: Josh Rangel / Unsplash

Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii rămân în colimatorul astrelor, care ar putea să le dejoace unele planuri în plan profesional sau financiar.

HOROSCOP 28 IANUARIE BERBEC

Starea ta de spirit pare să nu se fi ameliorat de ieri până astăzi. Nivelul tău de energie este scăzut sau suficient de redus pentru a-ţi fi greu să îţi îmbunătăţeşti dispoziţia. Poate ar fi cazul să vorbeşti cu cineva despre ceea ce simţi sau să încerci să te înconjori de oameni pozitivi. Optimismul lor s-ar putea dovedi molipsitor şi te-ar putea ajuta şi pe tine să îţi schimbi vibraţia. În consecinţă, ar fi de dorit să te ţii departe de factorii de stres şi de energiile negative, pe care rişti să le absorbi astăzi mai ceva ca un burete.

HOROSCOP 28 IANUARIE TAUR

Se menţin şi astăzi temerile cu privire la parcursul unor relaţii de prietenie sau iubire. Sau poate că nu ai reuşit să readuci pe făgaşul normal anumite proiecte pe care le-ai observat că nu se mişcă în direcţia potrivită. Ori întârzie şi astăzi să apară sprijinul care ţi-a fost făgăduit de unii oameni de bine sau de prieteni. Analizează situaţia la rece şi vezi dacă poţi face ceva în privinţa ei. Taie nodul gordian în cazul în care răul este ireparabil, iar dacă este vorba de relaţii, ia taurul de coarne şi convoacă-i la o discuţie pe cei în cauză.

HOROSCOP 28 IANUARIE GEMENI

S-ar putea să te confrunţi şi astăzi cu probleme de relaţionare cu persoana iubită ori cu cei cu care derulezi afaceri sau activităţi profesionale. Acestea riscă să fie şi mai spinoase dacă unul dintre voi este pe o treaptă superioară în ierarhia socială şi/ sau profesională. Din pricina acestei incompatibilităţi sau a dezechilibrului din raportul de forţe dintre voi, vă poate fi greu să lăsaţi unul de la celălalt pentru a ajunge la un consens. Trebuie să realizaţi însă că altă cale nu există pentru a reinstaura armonia în felul în care interacţionaţi şi conlucraţi. Străduiţi-vă să formaţi o echipă.

HOROSCOP 28 IANUARIE RAC

La serviciu, ziua aceasta continuă pe un ton similar celei de dinainte. Ai de-a face cu o multitudine de sarcini de serviciu, unele mai complicate ca altele, ceea ce riscă să conducă la încurcături sau întârzieri. Astfel, dacă ai scăpat ieri fără să comiţi vreo eroare, s-ar putea ca astăzi să nu mai scapi dacă nu iei unele măsuri concrete pentru a face faţă tăvălugului de responsabilităţi la locul de muncă. Caută deci să le ierarhizezi în funcţie de termenul-limită, verifică de două ori înainte să livrezi proiectul şi cere lămuriri suplimentare dacă ceva nu îţi este suficient de clar.

HOROSCOP 28 IANUARIE LEU

S-ar putea ca astăzi să continue tensiunile între tine şi persoana iubită sau copii. Probabil că ieri nu ţi-ai găsit curajul necesar de a pune pe tapet ceea ce te deranjează. Ori ai măturat conflictul sub covor din dorinţa ca atmosfera între voi să se schimbe în bine. Dar iată că lucrurile nu au revenit la normal miraculos, peste noapte. Aşadar, este posibil ca astăzi să se reia discuţiile în contradictoriu cu ei. În cazul în care simţi că se tensionează iar raporturile dintre voi, trebuie să iei măsuri rapid pentru ca situaţia să nu se agraveze şi mai tare.

HOROSCOP 28 IANUARIE FECIOARĂ

Se remarcă şi astăzi o stare de tensiune între tine şi persoana iubită. La mijloc s-ar putea afla aceleaşi probleme de ordin casnic, domestic şi locativ ca ieri. În cazul în care nu aţi ajuns ieri la un consens cu privire la ele, ar fi indicat să readuceţi chestiunile cu pricina pe tapet azi. Cu siguranţă v-aţi convins că dacă ignoraţi ce se întâmplă şi nu faceţi ceva pentru a găsi o viziune şi o abordare comună, lucrurile nu se vor rezolva. Spuneţi-vă părerile şi deschideţi-vă la viziuni noi. În felul acesta, veţi vedea că există asemănări între perspectivele voastre.

HOROSCOP 28 IANUARIE BALANŢĂ 

Pare că încă nu ai scăpat de provocările de la locul de muncă. Iureşul de sarcini de lucru nu s-a potolit, semn că trebuie să faci şi astăzi faţă unui volum mare de muncă. Dacă ţi-au mai rămas şi de ieri treburi de rezolvat la birou, se cade să îţi organizezi temeinic ziua. De asemenea, ia-ţi măsuri de precauţie pentru situaţiile în care aparatura de la serviciu îţi face probleme. Există riscul să te lase la nevoie şi să te trezeşti că va trebui să refaci unele lucruri de la capăt. Munceşte responsabil şi utilizează-ţi timpul cu simţ de răspundere.

HOROSCOP 28 IANUARIE SCORPION

Te urmăresc şi astăzi tentaţiile de a cheltui sau unele obigaţii care implică să faci achiziţii costisitoare. Aşadar, dacă ieri ai reuşit să nu intri în magazinele preferate ori să comanzi ceva de pe un sit pe care îl frecventezi adeseori, s-ar putea ca azi să îţi fie şi mai greu să te abţii. Ţine cont însă că puterea este în tine şi că tu deţii controlul în definitiv. Cei(le) care n-au găsit ieri cadoul ideal pentru cineva apropiat s-ar putea afla astăzi în situaţia de a trebui să cumpere ceva care ar putea să le destabilizeze serios bugetul săptămânal.

HOROSCOP 28 IANUARIE SĂGETĂTOR

Nu te aştepta ca tensiunile cu familia să descrească în intensitate astăzi. Ba dimpotrivă, există riscul să fi devenit mai aprinse dacă le-ai ignorat şi nu aţi reuşit să le procesaţi într-o manieră eficientă. Nu ar fi rău să iei măsuri în ceasul al doisprezecelea şi să încerci să înţelegi diferenţele dintre tine şi cei dragi. S-ar putea să constaţi că prăpastia dintre generaţii nu este la fel de mare pe cât credeai şi că există zone în care opiniile şi viziunile voastre converg. Nu trebuie decât să afişezi mai multă deschidere în raport cu persoanele apropiate din familia ta.

HOROSCOP 28 IANUARIE CAPRICORN

Şi aceasta pare o zi în care apar veşti proaste. Ori poate te lezezi mai uşor decât de obicei la gesturi şi vorbe pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. La fel de posibil este să te raportezi la trecut într-o manieră sau la un nivel care îţi face rău. Caută să trăieşti în prezent, nu mai pune la inimă fleacuri şi preţuieşte micile bucurii de zi cu zi pe care ţi le-a adus destinul în cale. Poate că lucrurile nu merg exact aşa cum te aşteptat, dar cu siguranţă nici nu stau prea rău. Priveşte cu optimism înainte.

HOROSCOP 28 IANUARIE VĂRSĂTOR

Te confrunţi şi astăzi cu unele frici cu privire la situaţia ta materială din viitor ori în legătură cu profiturile pe care ţi le-ar putea aduce anumite proiecte în care ai investit timp, energie şi resurse. Premisele au fost bune, dar judecând după cum evoluează lucrurile acum, s-ar părea că lucrurile nu evoluează în direcţia pe care ai preconizat-o. Poate ar fi cazul să faci un bilanţ al deciziilor luate în ultima perioadă şi să evaluezi care le-au fost urmările pe termen lung. Este posibil să sesizezi că unele au fost pripite, ghidate mai degrabă de instinct decât de raţiune.

HOROSCOP 28 IANUARIE PEŞTI

Se manifestă şi astăzi tulburări în plan profesional. Ca ieri, ele pot avea legătură fie cu superiorii, în sensul că te deranjează cum se poartă vis-a-vis de tine sau care sunt deciziile pe care le-au luat în privinţa ta, fie cu propria percepţie legată de răspunderea care îţi revine la locul de muncă. În primul caz, încearcă să te înarmezi cu tact şi diplomaţie dacă te hotărăşti să ai o discuţie cu şefii în legătură cu ceea ce te deranjează la atitudinea lor faţă de tine. În a doua situaţie, priveşte-te obiectiv şi observă câte atuu-uri ai tu de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici