HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2019: Zodiile care trebuie să se pregătească pentru schimbări mari

Ultima zi a acestei săptămâni este cea în care Mercur ajunge în Capricorn. Din acest semn, le imprimă zodiilor de Pământ o atitudine perfecţionistă, orientată către rezultate (Taur, Fecioară şi Capricorn).

11185 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2019: Zodiile care trebuie să se pregătească pentru schimbări mari

Sursa FOTO: Profimedia Images

HOROSCOP 29 DECEMBRIE BERBEC

Mercur poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, reiterând încă o dată cât de important va fi acest sector de viaţă pentru tine în anul care urmează. Această planetă te asigură de faptul că vei intra în contact cu persoane importante în domeniul tău de activitate, care vor deschide uşi importante, inaccesibile până acum. Eşti foarte aproape să realizezi ceea ce ţi-ai dorit mereu în plan profesional. Ţine-te de treabă şi fă-o profesionist.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE TAUR

Cu Mercur în casa filozofiei de viaţă, primele săptămâni ale lui 2020 sunt unele care te maturizează destul de mult. Nu este neapărat să fie vorba de experienţe mai puţin plăcute care schimbă ceva la sistemul tău de referinţă. Poate doar cunoşti pe cineva care te învaţă multe lucruri despre tine şi despre viaţă în general. Ori poate pleci într-o excursie sau o delegaţie din care te întorci un alt om. Pregăteşte-te pentru schimbări mari.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE GEMENI

Prezenţa lui Mercur în bucătăria internă a parteneriatului tău de viaţă şi/ sau de afaceri vorbeşte despre faptul perioada următoare este una a revelaţiilor pe plan relaţional. Se spun poate lucruri ascunse până acum şi care ar putea să te surprindă în primă fază. De asemenea, se vorbeşte multe despre bani, despre lipsa sau insuficienţa lor şi despre modalităţi prin care îi puteţi înmulţi, atregând şansa de câştig de partea voastră. Încercaţi să conlucraţi armonios.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE RAC

În cazul tău, Mercur se instalează în casa cuplului şi a relaţiilor personale din horoscopul tău general, contribuind mult la maturizarea legăturilor în care eşti deja angrenat(ă) şi la stabilirea unor conexiuni noi cu un grad ridicat de seriozitate. Oamenii care vin în viaţa ta în această perioadă - indiferent dacă au intenţia unei colaborări sau a unei poveşti de dragoste - sunt demni de încredere şi toată dimensiunea implicării de care poţi da dovadă în relaţii.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE LEU

Ingresul lui Mercur în casa muncii şi a sănătăţii te face mai responsabil(ă), atât în plan interior, cât şi la nivel exterior. În primul sector, te ajută să te informezi cu privire la ajustări menite să îţi transforme stilul de viaţă şi alimentaţie într-unul sănătos, iar pe celălalt palier te ajută să îţi perfecţionezi tehnicile şi strategiile de lucru, mijlocind întâlniri între tine şi profesionişti în domeniu de la care ai multe lucruri de învăţat.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE FECIOARĂ

Cu Mercur în casa iubirii, nu îţi vor lipsi ocaziile de flirt la finele acestui an şi la începutul lui 2020. Din câte se pare însă, tu vei fi acela(ea) care va opta să investească energie doar în acele situaţii care pot conduce către ceva concret. Nu este de mirare aşadar dacă relaţiile consacrate au de câştigat de pe urma acestui tranzit. Pe fondul lui, partenerii se racordează pe aceeaşi vibraţie şi comunică foarte eficient.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE BALANŢĂ

Mercur intră astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru te poate ajuta să comunici cu acei membri ai familiei care sunt de o vârstă mai înaintată sau care nu au aceeaşi deschidere ca tine faţă de lucruri noi. Prin intermediul său, ai putea să navighezi mai uşor discuţiile pe teme care altfel ar fi fi dus la conflicte. Le înţelegi poziţia şi eviţi să insişti acolo unde-i clar că nu-i cazul.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE SCORPION

Prezenţa lui Mercur în casa comunicării te provoacă să laşi faptele să vorbească în locul tău. S-ar putea ca, prin intermediul cuvintelor, să nu exprimi în totalitate ceea ce ţi-ai fi dorit să transmiţi, iar acest lucru ar putea conduce la neînţelegeri. Construieşte-ţi de dinainte un discurs foarte atent, ia în calcul orice direcţie încotro ar putea să o ia conversaţia şi caută să intervii doar în situaţiile în care ai ceva pertinent de spus.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

În ceea ce te priveşte, Mercur va ocupa casa finanţelor şi a bunurilor din horoscopul tău general, indicând faptul că ultimele zile din 2019 şi primele săptămâni din următorul an ar putea atrage după ele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unei părţi din economii prin intermediul investiţiilor. Ia în calcul însă şi faptul că se aşteaptă multă muncă din partea ta, cu eforturi care necesită un grad mare de implicare.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE CAPRICORN

Cu Mercur în semnul naşterii tale, debordezi de şarm şi carismă atunci când interacţionezi cu ceilalţi. Cu toate că această planetă simbolizează comunicarea, s-ar putea ca debitul tău verbal să nu se schimbe prea mult. Pe de altă parte, ştii cum să faci ca cei din jur să îţi soarbă cu atenţie fiece cuvânt. În felul acesta, poţi construi punţi de legătură între tine şi alte persoane care pot avea un impact mare asupra ta.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

Ingresul lui Mercur în casa subconştientului coincide cu debutul unei perioade în care poţi avea tendinţa mai mereu să te raportezi la trecut. Vorbeşti despre evenimente de demult, te gândeşti la ele şi îţi faci scenarii care riscă să fie rupte de realitate. Încearcă să vezi de unde ţi se trage apelul acesta recurent la amintiri, de cele mai multe ori neplăcute sau care îţi influenţează prea mult perspectiva pe care o ai asupra prezentului.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE PEŞTI

Mercur poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, indiciu cum că la sfârşitul acestui an şi în primele săptămâni ale lui 2020 vei fi mai rezervat cu privire la perspectiva îmbogăţirii anturajului sau a implementării de iniţiative antreprenoriale. Încerci poate să te concentrezi mai mult asupra relaţiilor deja existente şi a proiectelor deja avute pe role, în raport de care încerci să afişezi mai multă implicare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici