HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020. Începe o săptămână complicată pentru patru zodii

Săptămâna se deschide cu intrarea lui Mercur în semnul Peştilor, zodia căderii şi exilului său, ceea ce înseamnă că lunea aceasta debutează o perioadă de potenţiale încurcături şi neînţelegeri pentru semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

33399 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020. Începe o săptămână complicată pentru patru zodii

HOROSCOP 3 FEBRUARIE 2020: începe o săptămână complicată pentru patru zodii

HOROSCOP 3 FEBRUARIE BERBEC

Mercur poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut. Acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra ta, mai ales dacă încerci să procesezi episoade care te urmăresc şi în prezent. Totuşi, există şi posibilitatea să îţi faci scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate, ceea ce poate să îţi creeze frici care nu au un fundament real. De menţionat ar mai fi că ai putea experimenta senzaţii mai dese şi intense de deja vu în această perioadă decât de obicei.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE TAUR

Cu Mercur în casa vieţii sociale şi a proiectelor de viitor, nu este de mirare dacă nivelul tău de popularitate creşte văzând cu ochii în săptămânile care urmează. Cunoşti mulţi oameni noi, cu care stabileşti o conexiune emoţională puternică aproape imediat. Pare că vă cunoaşteţi parcă dintr-o altă viaţă, aveţi viziuni şi idealuri comune care vă animă şi aduce un suflu proaspăt în viaţa fiecăruia dintre voi. Tot în această perioadă poţi intra în contact cu persoane care te pot ajuta să-ţi transformi un vis în realitate ori să îţi dezvolţi un proiect de suflet. Eşti pe o curbă ascendentă.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE GEMENI

Mercur în casa carierei din astrograma ta solară vorbeşte despre o perioadă extrem de favorabilă în plan profesional. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi, dar mai ales cu superiorii şi alţi factori de decizie din domeniul tău de activitate. Părerile tale sunt ascultate şi apreciate, influenţând parcursul lucrurilor din planul profesional în moduri care te surprind până şi pe tine. Simţi şi tu că te îndrepţi în direcţia potrivită pe acest plan şi că eşti foarte aproape de o mare realizare pe acest plan. Nu te abate de la acest drum, iar rezultatele vor apărea.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE RAC

Mercur se mişcă de azi încolo prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te preocupe mai mult în această perioadă decât în general dezvoltarea personală. În cazul unor nativi(e), revelaţiile despre sine pot veni prin intermediul unor călătorii la distanţe destul de mari ori prin contactul cu străinătatea, în orice mod s-ar realiza el. Alţii(tele) citesc cărţi de self-help sau participă la ateliere şi seminare de gen care le permit să îşi deschidă orizonturile. În plus, priveşti propria vulnerabilitate cu alţi ochi şi devii conştient(ă) cât de multă forţă ascunde în ea.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE LEU

Mercur pătrunde astăzi într-una dintre cele mai importante case relaţionale din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că relaţiile, sentimentale şi profesionale, constituie o prioritate pentru tine în această perioadă, cu atât mai mult dacă implică resurse comune sau oportunităţi de câştig prin asociere. Trebuie să te asiguri că toată lumea ştie ce are de făcut în cazul în care lucraţi cu toţii pentru a fructifica o şansă de câştig considerabil. Recomandarea se aplică şi în cazul în care faceţi o investiţie, iniţiativă ce implică să comunicaţi eficient şi să daţi dovadă de transparenţă acum unul în raport cu celălalt.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE FECIOARĂ

Şi în cazul tău Mercur vizitează o casă a parteneriatelor, îndemnându-te să îi îmbii pe cei de lângă tine la dialog. Dacă trimiţi semnale către cel drag sau cei cu care derulezi afaceri, s-ar putea ca ele să nu fie receptate sau să fie decodate greşit, motiv pentru care este foarte important să transmiţi exact care îţi sunt părerile şi ce simţi în raport cu unele comportamente sau oportunităţi de care aţi putea profita împreună. E drept că nu de puţine ori comunicaţi din priviri, dar în privinţa chestiunilor importate, nu ar trebui să laşi loc de interpretări potenţial eronate.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE BALANŢĂ

Intrarea lui Mercur în casa muncii şi a sănătăţii poate să însemne multe lucruri pentru tine. Pe de-o parte, s-ar putea să te situezi în tabăra Balanţelor care se înţeleg mai bine cu colegii de muncă, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra randamentului şi calităţii muncii lor, cu atât mai mult dacă activează în cadrul unei echipe. Pe de altă parte, afli de noi idei cu privire la potenţiale ajustări ale stilului de viaţă şi alimenţie, care te-ar putea ajuta să capeţi mai multă energie şi să resimţi mai puţin oboseala de care ai parte adeseori la serviciu.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE SCORPION

În cazul tău, prezenţa lui Mercur în casa iubirii şi a copiilor semnalează debutul unei perioade în care te înţelegi mai bine cu persoana iubită şi/ sau copiii. Îţi dai seama intuitiv când ar fi cazul să iei o pauză şi să-i asculţi activ pe cei din jurul tău şi când să vorbeşti. Îţi este uşor să te pui în papucii lor şi să vezi lucrurile din perspectiva apropiaţilor, fapt care te ajută să navighezi mai uşor eventualele momente de cumpănă care s-ar putea arăta în săptămânile care urmează. Dacă eşti single, aşteaptă-te la mai multă atenţie din partea admiratorilor(oarelor).

HOROSCOP 3 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Cu Mercur în casa familiei, dai dovadă de multă toleranţă şi înţelegere vis-a-vis de cei dragi. Nu puţine sunt situaţiile în care depistaţi că opiniile voastre referitoare la unele lucruri de viaţă nu se suprapun, dar de data aceasta îţi vine mai uşor să fii empatic(ă) şi să realizezi că nu este ceva intenţionat. Este normal să aveţi păreri diferite, iar dacă ele sunt scoase la iveală de anumite circumstanţe, trebuie să-i iei pe cei dragi aşa cum sunt, fără să le judeci viziunile. Dă dovadă de acceptare şi vei vedea că astfel de mici compromisuri asigură armonia de acasă.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE CAPRICORN

Mercur, planeta comunicării, se instalează azi în casa pe care tradiţional o stăpâneşte, ceea ce înseamnă că felul în care comunici va fi, în cele mai multe cazuri, unul care te ajută să stabileşti şi să cultivi relaţii sănătoase cu cei din jur. Acest lucru se datorează faptului că ştii ce şi când să spui pentru că îţi asculţi vocea interioară mai des decât de obicei. Din punct de vedere practic însă, acest tranzit ţi-ar putea da de furcă în săptămânile care urmează, în sensul că îţi vine mai greu să formulezi idei clare, concise, care să nu creeze confuzii.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Cu Mercur în casa banilor din astrograma ta solară, trebuie să ai foarte mare grijă cum îţi gestionezi finanţele în săptămânile care urmează. În cazul cel mai bun, el s-ar putea să-ţi dea idei referitoare la moduri în care îţi poţi spori câştigurile şi/ sau valorifica anumite economii. Dar în acelaşi timp, există riscul să te trezeşti că nu ţi-ai gestionat tocmai bine bugetul, fapt ce a dus la unele cheltuieli de care mai bine te lipseai. Aşadar, este foarte important ca în această perioadă să îţi ţii o evidenţă clară a bugetului şi să îţi impui limite la cumpărături.

HOROSCOP 3 FEBRUARIE PEŞTI

Mercur ocupă, în horoscopul tău general, tocmai semnul naşterii tale, fapt care îţi sporeşte vizibil şarmul şi carisma. Aşa se face că laşi o impresie bună indiferent de contextul în care te vei afla în următoarele săptămâni, dar ţine cont de faptul că unora le-ai putea părea o persoană care încearcă să placă adoptând câte ceva din părerile şi viziunilor tuturor celor cu care intră în contact. Tu ai însă idei şi principii ferme de viaţă, fapt pentru care este important să le exprimi, deşi acest lucru te expune riscului de a nu fi plăcut(ă) de anumite persoane din jur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici