HOROSCOP 31 IANUARIE: Zodiile de foc sunt favorizate astăzi de astre

Luna din Berbec formează în această dimineaţă un aspect armonios de trigon cu Marte din Săgetător, energizând zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător).

5418 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 IANUARIE: Zodiile de foc sunt favorizate astăzi de astre

HOROSCOP 31 IANUARIE: Zodiile de foc sunt favorizate astăzi de astre

Tot ea le lansează dup-amiază o configuraţie tensionată de careu lui Saturn şi Pluto din Capricorn, producând tensiuni în vieţile semnelor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

HOROSCOP 31 IANUARIE BERBEC
 
În dimineaţa acestei zile, eşti într-o formă de milioane, atât pe plan fizic, cât şi emoţional. La această stare de spirit pozitivă contribuie atât perspectiva weekend-ului care se apropie, cât şi o serie de aspecte astrale care îţi induc bună dispoziţie şi multă veselie. Dar ţine cont că te mai aşteaptă câteva ore de muncă ce atrag după ele riscul ca nivelul tău de energie să scadă şi să ai parte de unele supărări. Acestea pot fi cauzate de unele discuţii nu prea plăcute cu superiorii ori de unele sarcini de lucru care te ţin la serviciu după programul obişnuit.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE TAUR
 
Prima parte a acestei zile te surprinde într-o dispoziţie relativ bună: nici nu jubilezi, dar nici nu eşti complet extenuat(ă) după această săptămână. S-ar putea însă ca lucrurile să ia o întorsătură nu prea bună dup-amiază. Această schimbare de macaz ar putea avea o legătură cu faptul că au loc, la serviciu sau în viaţa personală, unele evenimente care îţi induc o stare de nostalgie sau melancolie. Indicat ar fi să vorbeşti cu cineva despre ceea ce simţi sau măcar să te înconjori de persoane care te-ar putea înveseli. Dacă frecventezi medii stresante acum, s-ar putea să-ţi faci mult rău.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE GEMENI
 
În prima parte a zilei, eşti sociabil(ă) şi comunicativ(ă), fix aşa cum îi stă bine unui(e) nativ(e) din semnul Gemenilor. Faci poate planuri de weekend cu prietenii ori cu persoana iubită sau dezbateţi oportunitatea unor noi obiective pe termen lung la care să vă aduceţi cu toţii contribuţia. Indicat ar fi totuşi să nu mergeţi prea departe cu discuţiile. Dacă se ajunge la discuţii cu privire la bani sau modul în care vă împărţiţi sarcinile, pot apărea disensiuni. Gândiţi-vă mai degrabă unde vreţi să ajungeţi cu aceste planuri şi lăsaţi pe mâine aspectele mai sensibile ce pot duce la tensiuni.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE RAC
 
În cazul în care nu ai avut parte de prea mult spor la serviciu în această săptămână, s-ar putea să recuperezi din avansul pe care ar fi trebuit să îl faci în prima jumătate a acestei zile, atunci când astrele îţi conferă productivitate şi spor în tot ceea ce întreprinzi. Mizează pe sarcinile pe care le poţi duce la bun sfârşit singur(ă) şi lasă pe săptămâna viitoare ori pe mâine pe cele care implică o colaborare eficientă cu alte persoane. În caz contrar, s-ar putea ca diferenţele de viziune să îţi afecteze nivelul de randament şi să conducă la erori.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE LEU
 
Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor cărora dimineaţa zilei de vineri le aduce mai multă energie şi un plus de vitalitate. În plus, nu duci lipsă nici de inspiraţie şi creativitate, fapt ce cade la ţanc dacă lucrezi într-un domeniu de activitate care necesită să vii mereu cu idei proaspete şi să schimbi ceva constant la tehnicile şi abordările tale profesionale. S-ar putea totuşi să nu te descurci la fel de bine dacă ai de-a face cu sarcini de lucru pretenţioase, care presupun să nu te abaţi de la o succesiune de procese ori implică să fii foarte atent(ă).
 
HOROSCOP 31 IANUARIE FECIOARĂ
 
În cazul tău, se vede cu ochiul liber că prioritatea ta numărul unu nu mai este ceea ce se întâmplă astăzi pe plan profesional. Încă de dimineaţă, abia aştepţi să stai mai mult cu familia şi să te bucuri în tihnă de timpul liber de care dispui. S-ar putea însă ca socoteala din primele ore ale zilei să nu se potrivească prea bine cu cea de la prânz. Faptul că îţi permiţi să stai mai mult cu cei dragi poate scoate la iveală unele nemulţumiri ale acestora pe care nu au avut când să le exprime în restul zilelor precedente.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE BALANŢĂ
 
În cazul tău, se vede cu ochiul liber că prioritatea ta numărul unu nu mai este ceea ce se întâmplă astăzi pe plan profesional. Încă de dimineaţă, abia aştepţi să stai mai mult cu familia şi să te bucuri în tihnă de timpul liber de care dispui. S-ar putea însă ca socoteala din primele ore ale zilei să nu se potrivească prea bine cu cea de la prânz. Faptul că îţi permiţi să stai mai mult cu cei dragi poate scoate la iveală unele nemulţumiri ale acestora pe care nu au avut când să le exprime în restul zilelor precedente.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE SCORPION
 
În prima parte a acestei zile, ai putea lua contactul cu unele oportunităţi de suplimentare a bugetului pentru acest sfârşit de săptămână, dar entuziasmul tău din prima parte a acestei zile s-ar putea să nu dureze prea mult. Atitudinea ta în raport cu aceste şanse de câştig s-ar putea schimba dup-amiază, când îţi dai seama probabil că implică eforturi şi investiţii de timp şi energie mai mari decât te-ai aşteptat. Dar dacă ai intrat în horă, este foarte important să joci până la capăt şi să nu te laşi cu una-cu două. Eşti mai capabil(ă) decât crezi, vei vedea curând.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE SĂGETĂTOR
 
Eşti într-o formă foarte bună astăzi sau cel puţin în prima parte a zilei, dar o astfel de dispoziţie te sensibilizează în faţa tentaţiilor şi îţi vine mai greu decât de obicei să rezişti atunci când persoana iubită sau cei mici te roagă să le cumperi ceva. Aşa se face că ai putea risca să faci unele cheltuieli mari astăzi, care pot să îţi pună în pericol bugetul pentru acest weekend. Aşadar, dacă intenţionezi să îţi faci un răsfăţ sau să satisfaci o dorinţă a celor dragi, asigură-te că nu te laşi purtat(ă) de val în direcţia unor achiziţii pripite.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE CAPRICORN
 
Pari a fi destul de obosit(ă) după iureşul de evenimente din zilele trecute, dar odată ce ajungi acasă, este posibil ca starea ta de spirit să se schimbe. Există însă posibilitatea ca unele interacţiuni tensionate cu anumiţi membrii ai familiei să schimbe în rău premisele bune ale acestei dimineţi. Poate ar fi indicat să eviţi să aduci în discuţie subiecte care scot la iveală eventualele incomptabilităţi de viziune între tine şi părinţi, de exemplu. Iar dacă ei sunt cei care le pun pe tapet, încearcă să nu te inflamezi prea tare. Poţi redirecţiona oricând conversaţia către altceva, mai puţin sensibil.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE VĂRSĂTOR
 
Orele care te mai despart de weekend şi aspectele astrale pozitive ale acestei dimineţi îţi dau un binemeritat imbold de energie şi bună dispoziţie. Responsabilitatea ta este să cultivi această stare de bunăstare la nivel fizic şi emoţional, mai ales în contextul în care dup-amiaza acestei zile ar putea atenta la ea. Nu eşti persoana care să se supere din orice, dar preferi să nu se întreacă anumite bariere şi să se intre cu bocancii în sectoare pe care încerci să le ţii doar pentru tine. Dacă se întâmplă ceva de acest gen, s-ar putea să nu fie voluntar totuşi.
 
HOROSCOP 31 IANUARIE PEŞTI
 
Cu toate că este, teoretic, ultima zi lucrătoare din săptămână, dimineaţa acestei zile de vineri te găseşti profitând din plin de o şansă de câştig suficient încât să adaugi o sumă frumuşică la bugetul de care dispui în acest weekend. S-ar putea totuşi să nu o simţi prea tare la buzunar, mai ales dacă ţi-ai făcut unele planuri extravagante cu prietenii. Aşadar, este foarte important să nu o pierzi din mână pentru că altfel s-ar putea să fie nevoie să rupi ceva din suma pe care ţi-ai propus s-o cheltuieşti la începutul săptămânii viitoare. Vei avea timp şi pentru distracţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici