HOROSCOP 31 octombrie 2019: Zodiile care astăzi vor trebui să revină asupra unor decizii luate în plan personal sau profesional

Mercur începe astăzi să retrogradeze prin semnul Scorpionului, îndemnând zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să reconsidere până la începutul celei de-a doua decade a lunii viitoare (20 noiembrie) unele decizii luate în plan personal sau profesional.

14796 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 octombrie 2019: Zodiile care astăzi vor trebui să revină asupra unor decizii luate în plan personal sau profesional

HOROSCOP 17 octombrie 2019: Zodiile care vor avea parte azi de fler pe plan social şi spirit de iniţiativă

BERBEC

Mercur începe astăzi să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, indiciu cum că ar trebui să revedeţi unele planuri comune de a vă spori resursele avute la comun. S-ar putea să nu fi luat anumite lucruri în calcul, ceea ce riscă să vă expună riscului unor pagube destul de însemnate. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre unele lupte pentru autoritate care se duc între ei/ele şi sociaţi şi/ sau persoana iubită. Trebuie să reîncepeţi să vă comportaţi ca o echipă sudată.

TAUR

Mercur se mişcă de azi începând aparent invers prin casa cuplului şi a parteneriatelor de afaceri din horoscopul tău general, indiciu cum ai putea experimenta un regres în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Unele chestiuni măturate sub preş sau rămase în coadă de peşte ar putea reveni în actualitate, influenţând în mod negativ parcursul cuplului sentimental sau profesional în care eşti implicat(ă). Caută să încurajezi la dialog măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, căci altfel s-ar putea ca lucrurile să se complice şi să conducă într-o direcţie din care nu mai este cale de întoarcere prea uşoară.

GEMENI

De astăzi începând, Mercur traversează pe o traiectorie inversă casa muncii şi a sănătăţii fizice, indiciu cum oboseala şi presiunea resimţite la locul de muncă şi-ar putea pune puternic amprenta asupra stării tale generale de bine. Sau poate că nu eşti în cea mai bună formă în această perioadă, iar randamentul tău are de suferit de pe urma acestui lucru. Oricare ar fi situaţia, cert este că cele două sectoare de viaţă sunt strâns legate în această perioadă şi depind una de alta pentru performanţă. Caută aşadar să îţi faci timp pentru odihnă şi să te implici emoţional mai puţin.

RAC

Mercur începe azi să tranziteze retrograd casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca relaţia ta cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici să traverseze o perioadă mai dificilă în următoarele săptămâni. Pare că v-aţi ascuns unii altora diverse lucruri care, dintr-un motiv sau altul, ies la iveală acum şi vă pun la încercare trăinicia relaţiei şi încrederii pe care v-o purtaţi. Cu siguranţă nu aţi avut vreo intenţie rea când aţi ţinut anumite lucruri pentru voi, dar lipsa de sinceritate poate avea efecte negative chiar şi în cele mai neînsemnate privinţe.

LEU

Cu Mercur în mers invers prin casa familiei, este de aşteptat să nu îţi fie tocmai uşor să interacţionezi cu cei dragi, dar mai ales cu membrii familiei de origine, în următoarea perioadă. În subteran mocneşte agresivitatea pasivă de o parte şi de cealaltă a baricadei, ceea ce riscă să conducă la izbucnirea unor certuri care aduc în actualitate nemulţumiri şi frustrări de mult adunate. Încearcă să dezamorsezi bomba la timp propunându-le acelor apropiaţi care par să aibă un dinte împotriva ta o discuţie sinceră, cu cărţile pe faţă. Dacă te gândeşti să faci lucruri prin gospodărie, mai aşteaptă puţin.

FECIOARĂ

Intrarea lui Mercur în ciclul de mers retrograd prin casa comunicării poate avea o influenţă nefastă asupra acelor nativi(e) care au programate în această perioadă întâlniri de afaceri importante, care vizează fie discutarea termenilor de colaborare cu impact în viitor, fie semnarea unor contracte. Dacă nu pot amâna o vreme astfel de angajamente, este esenţial pentru ei/ele să fie mai atenţi(te) decât de obicei care sunt condiţiile asupra cărora convin. De asemenea, dacă acum se duc tratative în vederea iniţierii unui parteneriat, li se recomandă să se pregătească pentru întrevederile care au această temă. Nu pot fi prea pregătiţi(te) niciodată.

BALANŢĂ

Astăzi are loc debutul tranzitului retrograd al lui Mercur prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul general al nativilor(elor) Balanţă, ceea ce înseamnă că persoanele născute în această zodie ar putea lua unele decizii mai puţin inspirate în privinţa finanţelor în perioada următoare. Pentru a evita orice risc de pagubă, este foarte important să ţină o evidenţă foarte clară a veniturilor şi a cheltuielilor, astfel încât să nu îi ia prin surprindere valoarea sumelor deţinute în cont atunci când ajung la bancă. De asemenea, ar fi de evitat în această perioadă achiziţiile de care nu au cu adevărat nevoie.

SCORPION

Mercur retrogradează de azi încolo tocmai prin zodia naşterii tale, motiv pentru care este de aşteptat ca, în următoarea perioadă, să ai mai puţină energie decât în mod normal. La fel de posibil este să fii mai interiorizat(ă) decât de obicei şi mai bănuitor(oare) la adresa intenţiilor celor din jur. Pe de-o parte, acest lucru te ajută să te echilibrezi mai uşor pe plan emoţional pentru că îţi cunoşti mai bine nevoile la acest nivel, dar pe de altă parte, s-ar putea ca cei mai neînsemnaţi factori, lucruri care altfel nu te-ar fi deranjat, să îşi pună amprenta asupra ta.

SĂGETĂTOR

Cu Mercur retrograd în casa subconştientului, este de înţeles dacă, în săptămânile care urmează, nu afişezi aceeaşi dispoziţie veselă şi lipsită de rezerve ca de obicei. Tinzi poate să te laşi pradă unor frici mai mult sau mai puţin fondate, ceea ce îţi reduce din spontaneitate şi curajul de a încerca lucruri noi. Nu ar fi de mirare aşadar dacă preferi să rămâi în zona de confort o vreme, deşi nu toate merg aşa cum ţi-ai dori. Ţi-e teamă probabil de necunoscut mai tare decât de perspectiva unor noi experienţe, de la care nu ştii la ce să te aştepţi.

CAPRICORN

Tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur prin casa proiectelor şi a vieţii sociale îţi semnalează, pe de-o parte, că unele iniţiative în care eşti implicat(ă) sau planuri pe care le-ai avea s-ar putea să stagneze sau chiar să involueze în următoarele săptămâni. Pe de altă parte, vorbeşte despre faptul că trebuie să dai dovadă de un nivel de precauţie sănătoasă în raport cu prietenii. Există posibilitatea să ţi se demonstreze contrariul a ceea ce credeai despre ei şi să ai de suferit de pe urma acestui lucru. Dacă este nevoie, nu te da în lături să-ţi triezi anturajul.

VĂRSĂTOR

Retrogradarea lui Mercur prin casa carierei din horoscopul tău general îţi indică faptul că ascensiunea ta profesională ar putea bate pasul pe loc o vreme. Încearcă să vezi dacă acest lucru ţi se datorează ţie şi atitudinii de care ai dat dovadă în ultima vreme pe acest plan sau unor factori obiectivi, care nu ţin de tine. În plus, s-ar putea ivi pricini de tensiune între tine şi superiori, cărora ar fi înţelept să nu le dai curs. În caz contrar, ar putea avea o influenţă nu tocmai pozitivă asupra perspectivelor tale de a fi promovat(ă) la locul de muncă.

PEŞTI

De azi încolo, Mercur se mişcă în sens invers prin casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a călătoriilor îndepărtate, ceea ce îţi transmite că nu sunt recomandate delegaţiile în străinătate sau la mare distanţă de casă ori examenele de certificare sau alte astfel de teste care îşi pot pune amprenta asupra evoluţiei tale personale şi profesionale. În cazul în care nu le poţi amâna, pregăteşte-te foarte bine pentru ele, luându-ţi măsuri de precauţie dacă se anulează zborul sau primeşti subiecte mai grele decât s-au dat în anii trecuţi. Dacă aştepţi o aprobare sau un aviz, poate să întârzie puţin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici