HOROSCOP 4 MARTIE 2020: Zodiile care se vor confrunta astăzi cu situaţii neplăcute

Mercur retrogradează astăzi din Peşti în Vărsător, semn pe care îl tranzitează în sens aparent invers până pe 10 martie. Până atunci, le produce neînţelegeri, confuzii şi probleme de ordin tehnic zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător).

14805 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 MARTIE 2020: Zodiile care se vor confrunta astăzi cu situaţii neplăcute

Sursa: Profimedia Images

HOROSCOP 4 MARTIE BERBEC 

Retrogradarea lui Mercur în casa prietenilor şi a proiectelor de grup sugerează faptul că ar putea interveni unele probleme de comunicare între tine şi unii membri ai anturajului tău. Acestea se pot reflecta în evoluţia (sau mai bine spus, involuţia ori stagnarea) proiectelor în care eşti implicat(ă) şi pe care le derulezi cu ei. Acest tranzit în sens aparent invers trage un semnal de alarmă că există probleme mari de comunicare între voi, motiv pentru care nu ar trebui să te surprindă prea tare faptul că începi să dezvolţi anumite temeri legate de viitorul acestor relaţii sau viitor în general.

 

HOROSCOP 4 MARTIE TAUR

Revenirea lui Mercur în casa carierei vorbeşte despre unele potenţiale polemici cu superiorii, conflicte care ar putea fi evitate dacă aţi comunica mai deschis unii cu ceilalţi. În felul acesta, ai putea sesiza că punctele tale de vedere nu mai cântăresc la fel de mult în faţa lor sau că îţi este mai greu decât de obicei să îţi impui opiniile la locul de muncă. De dorit ar fi, de asemenea, să ai mai mare grijă în ce declaraţii te lansezi, întrucât există riscul să fie interpretare greşit, iar imaginea ta în societate sau pe plan profesional să sufere mult.

 

HOROSCOP 4 MARTIE GEMENI

Cu Mercur din nou în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a proceselor birocratice, efectele riscă să fie multiple şi cel mai probabil negative. Pregăteşte-te pentru eventualitatea în care planurile tale cu privire la unele deplasări să se schimbe de azi pe mâine, din motive care nu ţin de tine. În cazul în care urmăreşti să obţii o adeverinţă sau o aprobare, aşteaptă-te la probleme la ghişeu sau în legătură cu dosarul pe care l-ai pregătit în acest sens. Nici tonusul tău mental nu scapă influenţei acestui tranzit, fiind destul de puternic afectat de unele tipare de gândire neproductive.

 

HOROSCOP 4 MARTIE RAC

În cazul tău, întoarcerea de semn a lui Mercur poate indica apariţia unor neînţelegeri pe seama banilor între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. S-ar putea să fie vorba despre unele polemici referitoare la unele posibile investiţii viitoare sau să apară certuri cu privire la comportamente financiare mai vechi ale tale sau ale lor de care celălalt nu a fost conştient. În orice caz, cert este că trebuie să lucraţi la dezvoltarea unui climat relaţional în care să nu vă fie greu să comunicaţi transparent despre planurile voastre cu o parte din resursele câştigate şi/ sau deţinute împreună.

 

HOROSCOP 4 MARTIE LEU 

Şi în ceea ce te priveşte retrogradarea lui Mercur poate aduce discuţii în contradictoriu în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Ceva din declaraţiile tale sau ale persoanei iubite/ asociatului scandalizează suficient de puternic încât tensiunea atinge cote prea dificil de controlat pentru voi. Aşa cum probabil ai intuit, zilele acestea nu sunt propice pentru derularea de negocieri sau tratative cu privire la stabilirea unui parteneriat sau a unei colaborări. Există posibilitatea să vă poticniţi la lucruri mărunte pe care le consideraţi mai importante decât sunt de fapt. Luaţi o pauză pentru câteva zile, dacă nu o săptămână.

 

HOROSCOP 4 MARTIE FECIOARĂ 

În cazul tău, tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur poate comporta efecte atât în plan profesional, cât şi la nivel medical. În privinţa sănătăţii, s-ar putea să te confrunţi mai des cu dureri de cap sau cu dificultăţi în a procesa şi a jongla cu mai multe informaţii în acelaşi timp. Din acest motiv, îţi recomandăm să te limitezi la sarcini care nu implică multitasking. De asemenea, creşte riscul de conflicte cu colegii de muncă, ceea ce ar putea conduce la posibile erori suplimentare în exerciţiul funcţiei. Cum şi aparatura îţi poate juca feste, ia-ţi măsuri de precauţie.

 

HOROSCOP 4 MARTIE BALANŢĂ 

Revenirea lui Mercur în casa iubirii şi a copiilor poate avea un efect nefast asupra modului în care te înţelegi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Riscaţi să vă înţelegeţi greşit unul pe celălalt, ceea ce poate duce la tensiuni inutile între voi. În cazul în care te afli în căutarea persoanei potrivite, s-ar putea să constaţi că îţi vine greu să intri în jocul flirtului, cu toate că oportunităţile nu îţi lipsesc în această direcţie. Iar dacă ai cunoscut pe cineva special, dar sunteţi abia în faza de tatonare, aşteaptă-te să apară pauze conversaţionale stânjenitoare la întâlnire.

 

HOROSCOP 4 MARTIE SCORPION 

Cu Mercur întors înapoi în casa familiei, este de aşteptat ca atmosfera din acest sector să fie una cel puţin ciudată. Ea s-ar putea solda fie cu certuri în toată regula din cauza unor motive absurde, fie cu momente de tăcere care dor în nişte situaţii în legătură cu care aveai alte aşteptări de la cei dragi. Această retrogradare vine aşadar să scoată la iveală ce nu merge între tine şi rude şi care ar fi aspectele la care ar mai trebui să lucraţi pentru a vă bucura de armonie unii în raport cu ceilalţi. Începeţi prin a vorbi deschis.

 

HOROSCOP 4 MARTIE SĂGETĂTOR

Retrogradarea lui Mercur în casa comunicării te afectează destul de tare, în sensul că nu te mai poţi baza ca de obicei pe abilităţile tale de a te exprima coerent şi cu tact în situaţii sociale-limită. Riscul de a comite faux pas-uri greu pardonabile este destul de mare, fapt pentru care ţi se recomandă să îţi pregăteşti de acasă un discurs dacă ştii că te aşteaptă discuţii dificile, cu mize pe termen lung. Dacă ai posibilitatea, reprogramează negocierile şi tratativele de săptămâna aceasta pe o dată ulterioară, când sunt mai puţine şanse de a da cu bâta în baltă aiurea.

 

HOROSCOP 4 MARTIE CAPRICORN 

Mercur revine astăzi în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te facă mai atent(ă) cu finanţele de care dispui. Atenţie, o astfel de atitudine nu îţi va veni natural; mai degrabă, banii ar putea ajunge să îţi alunece printre degete şi să te trezeşti cu goluri destul de mari în cont când îţi verifici aplicaţia bancară de pe telefon. În situaţii ca acestea, asigură-te că îţi întocmeşti liste de cumpărături de la care nu te abaţi orice ar fi. Ai nevoie de structură şi de un ochi de şoim pentru a evita cheltuielile inutile acum.

 

HOROSCOP 4 MARTIE VĂRSĂTOR 

Mercur se întoarce azi tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce ar putea scoate la iveală mai puţin cunoscuta latură a ta timidă. De regulă, eşti o persoană comunicativă şi sociabilă, dar există o faţetă a ta introspectivă şi mai reţinută care nu iese prea des la suprafaţă. Acest tranzit în sens aparent invers o scoate din dulap zilele acestea, poate chiar în nişte circumstanţe în care ar fi de dorit să dai dovadă de încredere de sine. Încearcă să vezi ce anume îţi activează acest eu latent; altfel, te vei întâlni cu el mai des în perioada care urmează.

 

HOROSCOP 4 MARTIE PEŞTI 

În cazul tău, retrogradarea lui Mercur ocupă casa subconştientului din horoscopul tău general, iar acest tranzit ameninţă să activeze unele tipare de gândire negative şi coercitive. Ce-i drept, nu eşti o persoană eminamente pozitivă, dar ai cumva încredere mereu că lucrurile se vor aşeza în favoarea ta într-un fel sau altul. De data aceasta însă, s-ar putea să te concentrezi mai mult pe ceea ce nu merge în peisajul actual, pierzând din vedere faptul că Universul găseşte mereu o cale de a repune lucrurile într-o ordine care îţi este favorabilă. Luptă cu gândurile negre şi evită energiile negative zilele acestea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici