HOROSCOP 5 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură şi astăzi de noroc din partea astrelor

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020: Ultima zi a acestei săptămâni stă sub influenţa armonizantă a trigoanelor pe care le trasează Luna din Taur la Mercur şi Jupiter din Capricorn. Tot zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură şi astăzi de noroc din partea astrelor.

12141 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură şi astăzi de noroc din partea astrelor

HOROSCOP 5 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură şi astăzi de noroc din partea astrelor

HOROSCOP 5 IANUARIE BERBEC

Nativii(ele) acestui semn care lucrează în această duminică se bucură de un nivel crescut de randament, iar realizările lor din acest sfârşit de săptămână nu trec neobservate. În felul acesta, se califică pentru un bonus sau o primă ori reuşesc să-şi rotunjească bugetul prin intermediul unor proiecte pe care le derulează pe cont propriu. În orice caz, cert este că nu va fi nevoie să se sustragă de la nimic astăzi, deşi timpul este limitat.

HOROSCOP 5 IANUARIE TAUR

Starea de spirit bună care s-a instalat ieri te ţine şi duminică, cu amendamentul că te preocupă azi unele dileme existenţiale. Spre deosebire de alte ocazii, în care astfel de gânduri te întristau, astăzi reuşeşti să găseşti rezolvare pentru anumite chestiuni care te măcinau de multă vreme. Ţi-ar prinde bine să faci o scurtă excursie astăzi sau, în orice caz, să evadezi puţin din peisajul urban. Te va ajuta să îţi pui ordine în minte.

HOROSCOP 5 IANUARIE GEMENI

Şi astăzi eşti mai restras(ă) decât de obicei, dar spre deosebire de ieri, eşti hotărât(ă) ca duminica aceasta să faci ceva productiv cu aceste momente de introspecţie. Profită de această dispoziţie în care te afli pentru a reevalua episoade din trecut rămase în coadă de peşte sau pe care nu le-ai procesat până acum. Acest proces de forare în interior îţi va oferi un sentim de eliberare şi te va ajuta să vindeci unele răni.

HOROSCOP 5 IANUARIE RAC

Duminica aceasta este o zi perfectă pentru interacţiuni cu ceilalţi. Indiferent dacă doar te vezi cu apropiaţii sau ai parte de întrevederi cu potenţiali noi clienţi şi colaboratori, cert este că îţi merge perfect în plan social. Viziunile tale se suprapun cu ale lor, descoperiţi că aveţi obiective similare, iar viitorul pe care vi-l creionaţi împreună arată din ce în ce mai bine. Important este să comunicaţi la fel de eficient ca acum şi-n viitor.

HOROSCOP 5 IANUARIE LEU

Pare că şi astăzi eşti la fel de productiv(ă) ca ieri, iar randamentul de care dai dovadă te ajută să furi startul de mâine. Ai rezolvat sau ţi-ai simplificat o bună parte din sarcinile primei părţi a săptămânii viitoare, fapt care îţi permite să te concentrezi pe alte lucruri de luni începând. Mizează pe ceva care atrage atenţia superiorilor şi care te poziţionează cu un pas mai aproape de obiectivele tale profesionale. Vei ajunge departe.

HOROSCOP 5 IANUARIE FECIOARĂ

În cazul în care te-ai decis ieri să evadezi din oraş, duminica s-ar putea să te surprindă în deplasare, semn că nu intenţionezi să te întorci până mai târziu. Nu este exclus să te fi acompaniat şi persoana iubită şi/ sau copiii, semn că vă bucuraţi cu toţii de efectul revigorant al acestei ieşiri. Dacă nu ai plecat niciunde, gândeşte-te la o activitate care să vă permită să vă exploraţi pasiunile personale într-un cadru comun.

HOROSCOP 5 IANUARIE BALANŢĂ

Aceasta nu este una dintre acele zile în care să faci faţă prea uşor unui grup mare şi zgomotos de persoane, oricât de aproapiate ţi-ar fi ele. Preferi mai degrabă companiile răstrânse, formate din membrii familiei. Timpul petrecut împreună este vital în această perioadă, cu atât mai mult dacă aţi traversat o perioadă mai dificilă. Acum este un moment bun să vă reconectaţi pe plan emoţional, să cultivaţi o atitudine deschisă unii faţă de ceilalţi.

HOROSCOP 5 IANUARIE SCORPION

Tu, pe de altă parte, străluceşti în mijlocul anturajelor mari de persoane, fapt care îţi prinde bine şi dacă doar te vezi cu prietenii, şi în cazul în care te întâlneşti neoficial cu oameni cu care intenţionezi să dezvolţi o afacere. Duminica aceasta se arată favorabilă şi pentru nativii(ele) care au programată o întâlnire romantică ori se află la început de relaţie. Ieşind astăzi cu persoana pe care o simpatizezi, afli cât de compatibili sunteţi.

HOROSCOP 5 IANUARIE SĂGETĂTOR

Deşi este final de săptămână, nu laşi acest lucru să te împiedice să profiţi de oportunităţile de câştig ce îţi taie calea. Aşadar, dacă se iveşte ocazia să te ocupi de unele comisioane în vederea obţinerii unor bani în plus la buget, nu vei da înapoi doar pentru că este duminică. Eşti activ(ă) şi orientat(ă) către rezultate practice, dar pentru ca organismul şi nervii să te susţină în astfel de momente, este nevoie de odihnă.

HOROSCOP 5 IANUARIE CAPRICORN

Se menţine tendinţa de ieri, cea conform căreia eşti bine dispus(ă) şi nu îţi iroseşti timpul liber avut la dispoziţie. Fie că te bucuri în linişte de preocupările tale, fie că stai mai mult cu persoana iubită şi/ sau copiii, cert este că duminica nu trece pe lângă tine fără să faci ceva memorabil. Merită menţionat faptul că astrele favorizează cu precădere nativii(ele) aflaţi la început de drum într-o relaţie sau care sunt tineri părinţi.

HOROSCOP 5 IANUARIE VĂRSĂTOR

Dispoziţia ta de duminica aceasta nu este una prin care să te impui drept sufletul petrecerii. Eşti mai degrabă introspectiv(ă), uşor melancolică chiar, semn că ţi-ar cădea mai bine să stai cu familia în intimitatea propriului cămin decât să te expui unor medii epuizante din punct de vedere energetic. Fă-le o vizită-surpriză părinţilor sau invită-i la tine. Poate că v-aţi văzut de sărbători, dar din pricina musafirilor, nu aţi avut timp să vorbiţi prea mult.

HOROSCOP 5 IANUARIE PEŞTI

Duminica aceasta este perfectă pentru a ieşi cu prietenii ori cu persoane cu care ai descoperit de curând că împărtăşeşti idealuri şi viziuni care înseamnă mult pentru tine. Discuţiile cu aceştia pot avea un rol revelator în viaţa ta, dezvăluindu-ţi perspective şi unghiuri de observaţie pe care altfel nu le-ai fi conştientizat sau cărora nu le-ai fi acordat prea multă importanţă. Astfel de întâlniri sunt doar primele dintr-un lung şir de episoade aducătoare de epifanii.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici