HOROSCOP 8 APRILIE 2020: Zodiile Cardinale vor atinge un punct culminant în viaţa sentimentală

HOROSCOP 8 APRILIE. Astăzi se formează fenomenul de Lună Plină în semnul Balanţei, iar în cazul zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn), cele mai influenţate de acest eveniment astral, situaţia experimentată în prezent în viaţa sentimentală sau profesională atinge punctul culminant.

4101 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 APRILIE 2020: Zodiile Cardinale vor atinge un punct culminant în viaţa sentimentală

HOROSCOP 8 APRILIE 2020

În funcţie de cum au merg lucrurile pe aceste planuri, Luna Plină este fie un motiv de bucurie, fie o sursă de schimbări nedorite la început.

HOROSCOP 8 APRILIE BERBEC

Luna Plină de miercurea aceasta se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că actuala situaţie de pe acest plan ajunge la mijlocul acestei săptămâni la un climax. În cazul unora dintre nativii(ele) acestui semn, s-ar putea să fie vorba despre o nevoie acută de socializare şi de imposibilitatea de a-şi desfăşura eficient activităţile de colaborare în aceste condiţii. Sau poate că ies la iveală probleme de relaţionare de care alţi(te) nativi(e) nu erau conştienţi(te), dar care se exacerbează pe fondul distanţării sociale. În orice caz, cert este că acest eveniment astral te provoacă intens pe acest plan.

HOROSCOP 8 APRILIE TAUR

În cazul tău, efectele Lunii Pline de astăzi se fac simţite cu precădere în planul sănătăţii şi cel al muncii. Având în vedere că viaţa personală şi cea profesională au ajuns să se întrepătrundă în cazul unora dintre noi, este de înţeles dacă îţi este greu să trasezi o limită clară între cele două domenii. Aşadar, este posibil să apară o lipsă de echilibru între timpul dedicat propriei persoane şi cel dedicat muncii, iar acest lucru poate avea o influenţă nefastă asupra stării tale de sănătate. Este important ca, în aceste condiţii, să nu uiţi că prioritatea este propria sănătate.

HOROSCOP 8 APRILIE GEMENI

În ceea ce te priveşte, Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Lipsa unei vieţi sociale împlinite ar putea avea un impact nu tocmai pozitiv asupra relaţiei cu cei dragi. Există riscul ca, la un nivel inconştient, să îţi manifeşti această lipsă într-un mod negativ în raport cu apropiaţii. În felul acesta, atmosfera din casă riscă să se tensioneze într-atât de tare încât să fie inevitabilă izbucnirea unui conflict. Încearcă să conştientizezi şi să procesezi atent ceea ce simţi. În fond, acest răstimp este şi un privilegiu.

HOROSCOP 8 APRILIE RAC

Luna Plină de miercurea aceasta se perfectează în casa familiei din astrograma ta solară, iar din acest motiv, te numeri printre nativii(ele) care ar putea găsi mai greu echilibrul între viaţa de acasă şi cea profesională. În cazul în care nu munceşti de acasă, este posibil ca temerile să îi afecteze pe toţi cei dragi şi să creeze o atmosferă încărcată la domiciliu. Dacă lucrezi la distanţă, s-ar putea să nu reuşeşti să pui punct muncii la un moment dat şi să nu mai răspunzi la e-mail-uri şi telefoane pe tot parcursul zilei. Caută să îţi formezi o rutină sănătoasă.

HOROSCOP 8 APRILIE LEU

Luna Plină de azi îşi face simţit bagajul energetic pe axa comunicării şi a călătoriilor din horoscopul tău general. Aşa se face că astăzi sau cândva pe parcursul acestei săptămâni eşti nevoit(ă) să amânzi sau să suspenzi o călătorie, poate chiar pe o perioadă nedeterminată. Sau poate că se ivesc neînţelegeri datorate mijloacelor alternative de comunicare de care depindem atât de mult în această perioadă. Aşa cum bine ai intuit probabil, acesta nu este contextul propice în care să derulezi negocieri sau să semnezi contracte. S-ar putea să regreţi că te-ai grăbit cu o decizie în multe din aceste privinţe.

HOROSCOP 8 APRILIE FECIOARĂ

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni îşi răsfrânge influenţa asupra sectorului financiar din astrograma ta solară. Pe fondul acesta, există posibilitatea să apară probleme de ordin economic, iar situaţia ta materială nu pari a fi cea mai stabilă. Dacă simţi că riscă să îţi scape de sub control lucrurile pe acest plan, poate ar fi bine să te gospodăreşti mai atent, în special dacă te aştepţi la unele plăţi pe care nu le-ai putut amâna. Aşadar, caută să te limitezi la ceea ce îţi este absolut necesar şi fă-ţi un buget de urgenţă la care să poţi apela oricând.

HOROSCOP 8 APRILIE BALANŢĂ

Luna Plină de miercurea aceasta se manifestă plenar în tocmai semnul naşterii tale, semn că îi percepi la maximum bagajul energetic de proporţii cu care vine la pachet. Pe fondul climatului pe care îl creează, există posibilitatea să fii mai nehotărât(ă) decât de obicei, iar păstrarea unui echilibru în diversele sectoare ale vieţii tale poate părea o misiune imposibilă în anumite zile ale acestei săptămâni. Nu înceta din a face pe împăciutorul(oare) atunci când situaţia o cere, iar când te întâlneşti cu orgolii care nu cedează, caută să apelezi la binele comun. Reciproca va apărea şi ea cât de curând.

HOROSCOP 8 APRILIE SCORPION

Cu Luna Plină în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de înţeles dacă echilibrul tău emţional nu este tocmai în parametri optimi. Este normal să te confrunţi cu senzaţia de nesiguranţă şi cu posibile situaţii încordate în raport cu ceilalţi. Aceasta poate fi o perioadă în care pot ieşi la iveală tensiuni mocnite şi secrete bine ascunse, motiv pentru care trebuie să te pregăteşti moral pentru astfel de scenarii. Gândeşte-te însă că toate au un scop şi poate era cazul să cureţi terenul pentru un nou început, fie pe plan personal, fie în relaţiile cu cei de lângă tine.

HOROSCOP 8 APRILIE SĂGETĂTOR

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se formează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, acolo unde ar putea apărea schimbări destul de mari de miercurea aceasta încolo. Poate fi nevoie să le aduci ajustări semnificative, să le sistezi sau să le amâni. Ori poate că ţi se pune la încercare relaţia cu prietenii sau cu celelalte persoane cu care eşti implicat(ă) în relaţii de colaborare pe termen mai lung sau mai scurt. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te adaptezi vremurilor pe care le trăim şi să te deschizi unor noi viziuni.

HOROSCOP 8 APRILIE CAPRICORN

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, creând o stare de tensiune între aceste sector şi viaţa ta de familie. Ar putea fi vorba despre un dezechilibru între cele două domenii, mai ales în contextul în care lucrezi de casă şi viaţa profesională a început să se întrepătrundă cu cea de acasă. În orice caz, cert este că trebuie să creezi un echilibru între aceste două planuri cât mai repede posibil, dat fiind că situaţia actuală ar putea persista. Gândeşte-te ce ar fi de făcut pentru a readuce balanţa la un nivel mai bun.

HOROSCOP 8 APRILIE VĂRSĂTOR

Luna Plină de azi se formează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi călătoriilor. În contextul situaţiei actuale, s-ar putea să nu poţi face o delegaţie importantă şi să fii nevoit(ă) să o laşi pentru o dată ulterioară. Nu este exclus nici să te trezeşti în situaţii dificile din punct de vedere birocratic, pe care rişti să nu le poţi rezolva prea curând. În toate aceste situaţii, este nevoie să îţi ajustezi puţin optica pentru a repera eventualele avantaje care ar putea să se ivească din aceste circumstanţe. S-ar putea să îţi furnizeze răstimpul necesar să reconsideri anumite lucruri.

HOROSCOP 8 APRILIE PEŞTI

Luna Plină de miercurea aceasta se manifestă plenar în casa banilor şi/ sau a bunurilor pe care le deţii şi/ sau le-ai câştigat în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi afaceri. Dacă v-aţi confruntat cu tensiuni pe teme financiare, este posibil ca ele să escaladeze la un moment dat în a doua parte a acestei săptămâni. Aveţi păreri diferite în legătură cu investiţiile spre care ar trebui să vă îndreptaţi ori cu modul în care ar fi cel mai înţelept să uzaţi de bugetul la comun. Trebuie să realizaţi că este nevoie de consens.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici