Hunedoara: Căutări ale scafandrilor după ce un bărbat a căzut în barajul Haţeg

Echipe de scafandri caută un bărbat care a căzut în barajul Haţeg, din judeţul Hunedoara.

132 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Căutări ale scafandrilor după ce un bărbat a căzut în barajul Haţeg

Hunedoara: Căutări ale scafandrilor după ce un bărbat a căzut în barajul Haţeg

Echipe de scafandri din cadrul ISU Hunedoara şi de la SPJ Salvamont Hunedoara caută un bărbat de 41 de ani care a căzut barajul Haţeg.

Pompierii Detaşamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Toteşti intervin cu o autospecială de intervenţie, o barcă, o ambulanţă SMURD şi cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

”Dispeceratul Integrat a anunţat Hidroelectrica – Sucursala Haţeg şi a solicitat să fie luate toate măsurile tehnice referitoare la turbionarea apei, astfel încât misiunea de căutare a echipajelor de intervenţie să se desfăşoare în condiţii lipsite de pericole”, informează ISU Hunedoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baraj,
scafandri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici