Hunedoara: incendiu la locomotiva unei garnituri a unui tren de marfă

ISU Hunedoara a intervenit la un incendiu izbucnit la locomotiva unei garnituri de tren de marfă care transporta în 20 de vagoane aprox 1.500 t grâu, pe relaţia Simeria-Petroşani, între localităţile Merişor şi Băniţa.

117 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: incendiu la locomotiva unei garnituri a unui tren de marfă

Hunedoara: incendiu la locomotiva unei garnituri a unui tren de marfă

Pompierii detaşamentului Petrosani şi ai gărzii de intervenţie Baru au intervenit de urgenţă cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, precum si un echipaj Smurd.

Intervenţia a fost destul de dificilă din cauza terenului accidentat şi a zonei greu accesibile.

Mecanicul locomotivei, care a acţionat pentru stingerea incendiului până la sosirea pompierilor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul Smurd, nefiind necesar a fi transportat ulterior la spital.

S-a acţionat cu 14 stingătoare şi s-a reuşit lichidarea incendiului, iar cauza probabilă este in curs de stabilire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici