Video Iarna s-a întors şi în Capitală ( VIDEO PROTV)

Autorităţile locale din toate sectoarele Capitalei au scos, vineri seară, utilajele în stradă pentru curăţarea arterelor de zăpadă şi împrăştirea soluţiilor antiîngheţ, meteorologii anunţând că în Bucureşti ninsoarea se va opri în câteva ore.

1 afișare

În sectorul 2, au fost trimise pe străzi 29 de utilaje care intervin pentru curăţarea zăpezii şi împrăştirea soluţiilor antiîngheţ.

Primarul sectorul 3, Liviu Negoiţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că 31 de utilaje intervin pentru curăţarea zăpezii de pe străzile din această zonă administrativă.

Comandamentului de deszăpezire din sectorul 4, întrunit la ora 17.00, a decis scoaterea pe teren a 12 utilaje pentru curăţarea zăpezii şi a două cisterne pentru împrăştirea soluţiilor antiîngheţ aparţinând Administraţiei Domeniului Public, precum şi a altor 15 utilaje de deszăpezire şi 20 cisterne de la Rebu, a declarat edilul sectorului 4, Adrian Inimăroiu. El a precizat că primele utilaje au fost trimise pe străzile din această zonă administrativă la ora 19.00.

În sectorul 5 au fost trimise pe străzi opt utilaje cu plug şi zece maşini care împrăştie soluţie antiîngheţ, potrivit directorului Administraţiei Domeniului Public, Octavian Mirea.

În sectorul 6, Comandamentul de deszăpezire a decis să trimită pe străzi14 cisterne pentru împrăştirea soluţiei antiîngheţ, zece excavatoare, 28 de pluguri, 16 platforme şi 16 tractoare cu remorcă, a declarat Cristian Hriţuc, consilierul primarului sectorului 6.

Şi în sectorul 1 au fost trimise mai multe utilaje de mici dimensiuni pe arterele principale ale acestei zone administrative, pentru curăţarea zăpezii şi împrăştierea soluţiilor antiîngheţ.

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri seară, că din cauza aglomeraţiei din trafic, firma Romprest, care se ocupă de salubrizarea şi deszăpezirea din această zonă administrativă a Capitalei, a ieşit doar cu utilaje de mici dimensiuni, care împrăştie soluţii antiîngheţ. Edilul de sector a precizat că decizia de intervenţie cu utilaje mici pe arterele principale a fost luată în Comandamentului de iarnă întrunit vineri după-amiază.

Viceprimarul general al Capitalei Răzvan Murgeanu, a declarat, vineri seară, că primarii de sector care nu vor scoate utilajele de deszăpezire pentru curăţarea străzilor vor fi amendaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici