Iaşi: Patru femei, înţepate pe stradă de un bărbat cu un obiect ascuţit, poliţiştii sunt în alertă

Patru femei din Iaşi au fost înţepate pe stradă, marţi seară, în picioare şi în fese, cu un obiect ascuţit, presupus a fi un cuţit, de către un bărbat rămas deocamdată neidentificat, zeci de poliţişti fiind mobilizaţi pe străzile municipiului pentru identificarea agresorului.

189 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Patru femei, înţepate pe stradă de un bărbat cu un obiect ascuţit, poliţiştii sunt în alertă

Iaşi: Patru femei, înţepate pe stradă de un bărbat cu un obiect ascuţit, poliţiştii sunt în alertă

Şeful Poliţiei Municipale Iaşi, Lucian Mursa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, cel mai probabil, este vorba despre o persoană cu deviaţie sexuală, victimele fiind patru femei cu vârste cuprinse între 20 şi 38 de ani.

"Cele patru femei nu sunt rănite grav, însă au ajuns la spital. Nu a existat vreo plângere depusă la Poliţie, însă ne-am sesizat, pentru că sunt mai multe cazuri de acest gen, iar individul reprezintă un pericol. Din câte se pare, e un psihopat cu deviaţie sexuală, care a urmărit victimele, le-a înţepat cu un obiect ascuţit, probabil cuţit, apoi a dispărut. Toate agresiunile s-au petrecut în zona Gării din Iaşi", a declarat şeful Poliţiei Municipale Iaşi.

El a afirmat că toate efectivele Poliţiei municipiului Iaşi au fost alertate, iar pe străzi patrulează zeci de poliţişti.

"Am alertat toate efectivele. Suntem cu oamenii în teren. Sperăm să-l prindem cât mai repede", a spus Lucian Mursa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici