Iaşi: Trei tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren - VIDEO

Trei tineri au murit, duminică dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren Personal, la o trecere la nivel cu calea ferată din comuna ieşeană Ciurea.

60 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Trei tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren - VIDEO

Iaşi: Trei tineri au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Autoturismul în care aceştia se aflau, un Opel Astra, a fost lovit în plin de trenul personal Iaşi - Vaslui, accidentul având loc la o trece la nivel cu calea ferată pe raza comunei ieşene Ciurea.

În maşină erau trei tineri, unul în vârstă de 18 de ani, aflat la volan, şi alţi doi, în vârstă de 17 ani.

"În urma accidentului au rezultat trei persoane decedate. Pentru scoaterea conducătorului auto din autoturism a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare din cadrul Detaşamentului 2 Iaşi. Tinerii ascultau muzică şi nu au acordat prioritate la trecerea peste calea ferată", a declarat Dan Marciuc, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Video stirileprotv.ro

Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici