ÎCCJ a stabilit un nou termen în dosarul lui Mircea Drăghici: Fostul trezorier al PSD a declarat că nu are emoţii privind soluţionarea cauzei

Fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, s-a prezentat, marţi, la apelul declarat de procurori la soluţia de achitare în dosarul privind infracţiuni de abuz în serviciu, acesta declarând că nu are emoţii. ÎCCJ a dat un nou termen, pentru 12 noiembrie.

127 afișări
Imaginea articolului ÎCCJ a stabilit un nou termen în dosarul lui Mircea Drăghici: Fostul trezorier al PSD a declarat că nu are emoţii privind soluţionarea cauzei

Nou termen la ICCJ în dosarul lui Mircea Drăghici. Părţile nu aveau avocat

Mircea Drăghici a declarat, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că nu are emoţii în privinţa unei soluţii, după ce trei magistraţi ai ÎCCJ au decis achitarea sa.

„Am luat achitare şi doi dintre colegii noştri au trecut în nefiinţă în timpul în care nu au reuşit să asculte hotărârea instanţei. Să avem respect faţă de ei. (...) În mod normal dacă sunt trei judecători care spun <achitare>, trei de la Înalta Curte, care spun toţi trei, la unison, <achitare>, nu am (emoţii – n.r.)”, a spus Drăghici.

Întrebat dacă are încredere în completul care judecă dosarul său. Drăghici a spus: „Nu sunt jurist, să răspund la aceste întrebări, sunt inginer”.

Mircea Drăghici a avut, marţi, termen în apelul declarat de procurori soluţiei de achitare a fostului trezorier PSD, pentru infracţiunea de abuz în serviciu. La termenul de marţi au fost citate părţile, iar multe dintre ele nu aveau avocat, astfel că s-a decis acordarea unui nou termen, pentru data de 12 noiembrie.

Mircea Drăghici a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care a fost judecat alături de preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, de zeci de primari şi viceprimari din judeţ şi de alţi funcţionari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici