ICCJ respinge recursul procurorului general Bogdan Licu, în scandalul plagiatelor

ÎCCJ a respins recursul procurorului Bogdan Licu, care a cerut suspendarea verificării dispuse de CNATDCU asupra tezei sale de doctorat, astfel că lucrarea sa va fi verificată dacă este sau nu plagiat.

512 afișări
Imaginea articolului ICCJ respinge recursul procurorului general Bogdan Licu, în scandalul plagiatelor

Recursul procurorului general Bogdan Licu, în scandalul plagiatelor, respins de ÎCCJ

Procurorul general Bogdan Licu a cerut instanţei suspendarea verificărilor CNATDCU, motivând că, fiind procuror, cercetarea i-ar aduce prejudicii.

ÎCCJ a respins recursul formulat de procurorul şef ca nefondat, astfel că procedura CNATDCU poate continua, pentru a verifica dacă lucrarea lui Licu este sau nu plagiat.

„Respinge recursul formulat de Dimitrie Bogdan Licu împotriva Sentinţei nr. 5531 din 27 decembrie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă”, se arată în minută.

În luna septembrie, şi Curtea de Apel Bucureşti a respins ca neîntemeiată cererea lui Bogdan Licu de a lua act de faptul că a renunţat de bună voie la titlul de doctor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici