Ieşeancă în stare critică la spital, după ce a băut insecticid, posibil Furadan

O femeie dintr-o comună ieşeană a fost adusă în stare critică la Spitalul de Urgenţe din Iaşi după ce a băut insecticid, existând suspiciuni că substanţa consumată ar fi Furadan, prognosticul medicilor în acest caz fiind unul rezervat.

50 afișări
Imaginea articolului Ieşeancă în stare critică la spital, după ce a băut insecticid, posibil Furadan

Ieşeancă în stare critică la spital, după ce a băut insecticid, posibil Furadan

Femeia, în vârstă de 42 de ani, originară din localitatea ieşeană Ţibăneşti, a fost adusă cu ambulanţa în stare critică la Spitalul de Urgenţe din Iaşi, medicii susţinând că există suspiciuni că aceasta ar fi înghiţit Furadan.

"Pacienta, în comă toxică, cu edem pulmonar, a necesitat intubaţie, ventilaţie mecanică, spălături gastrice şi examene toxicologice. Femeia a fost internată în secţia ATI-Toxicologie din cadrul spitalului. Există suspiciunea intoxicaţiei cu Furadan, din cauza severităţii formei clinice, acest lucru urmând a fi confirmat în urma examenelor toxicologice complete", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX medicul Tudor Ciuhodaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Potrivit lui Ciuhodaru, prognosticul în acest caz este unul extrem de rezervat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici