Video Imagini emoţionante la Iaşi, înainte de sosirea Papei: Zeci de credincioşi înfruntă ploaia torenţială şi grindina, în aşteptarea Suveranului Pontif

Zeci de credincioşi, care s-au strâns încă de sâmbătă de la prânz în centrului Iaşiului, în aşteptarea Papei Francisc, înfruntă o ploaie torenţială cu grindină. Ei s-au adăpostit sub umbrele, şi-au îmbrăcat pelerinele ori s-au refugiat sub copaci.

2815 afișări

Zeci de oameni s-au strâns încă de sâmbătă la prânz în centrul Iaşiului în aşteptarea Papei Francisc. Pelerinii au de înfruntat o ploaie torenţială cu grindină, astfel că şi-au deschis umbrelele, şi-au luat pelerinele pe ei ori s-au refugiat sub copacii din zonă.

Papa Francisc va ajunge la Iaşi în jurul orei 17.00.

La 17.30, Suveranul Pontif face o vizită la Catedrala romano-catolică, după care merge în faţa Palatului Culturii pentru o întâlnire mariană cu tinerii şi familiile, cărora le va adresa cel de-al şaselea discurs al vizitei. La evenimentul de la Palatul Culturii va participa, de asemenea, şi premierul.

Judeţul Iaşi este sub avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, de sâmbătă, de la ora 10.00, până duminică, la ora 6.00. Meteorologii anunţă ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, posibil, grindină de medii şi mari dimensiuni.

Şi hidrologii au emis avertizări pentru judeţul Iaşi. Astfel, de la ora 14.00 a intrat în vigoare o avertizare Cod portocaliu de inundaţii pe râul Bârlad, în amonte de Bârlad, iar pe afluenţii Prutului şi în bazinul superior al râului Bârlad este Cod galben.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici