Video Imagini interzise minorilor la o bătaie între două femei în trafic. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă | VIDEO

Poliţia Capitalei a transmis joi că a deschis dosar în cazul unui incident petrecut în trafic între două femei, după ce acestea s-au luat la bătaie în plină stradă. Imaginile surprinse de una dintre ele o arată însă pe cealaltă cum vine nervoasă şi pe jumătate goală să lovească maşină.

27526 afișări

"În data de 5 martie a.c., în jurul orei 19.00, la Secţia 9 Poliţie s-a prezentat o femeie, de 31 de ani, care a reclamat faptul că, în urmă cu puţin timp, ar fi avut un conflict în trafic, cu o altă conducătoare auto, conflict care a degenerat dintr-un conflict verbal, în unul fizic. La scurt timp, la aceeaşi subunitate de poliţie, s-a prezentat şi cealaltă conducătoare auto, în vârstă de 32 de ani, care a reclamat aceeaşi situaţie. Cercetările sunt continuate de către subunitatea de poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", transmite Poliţia Capitalei.

Imaginile surprinse de una dintre tinere au atras mai multe comentarii pe Facebook decât incidentul în sine. Pe imagini se vede una dintre tinere care coboară nervoasă şi începe să lovească autoturismul celeilalte femei. Doar că accidental, bluza acesteia se desface şi lasă la vedere ceea ce nu ar fi vrut să arate.

Momentul surprins de telefon a fost distribuit pe Facebook şi a atas zeci de comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici