Imagini nemaivăzute de pe Titan. Pilotul îşi exprima îngrijorarea cu privire la problemele legate de sistemele de control înainte de o scufundare

Un YouTuber care a călătorit în submersibilul Titan cu doar câteva zile înainte de dispariţia acestuia a distribuit imagini din excursia sa de nouă zile în Oceanul Atlantic, în care Stockton Rush, CEO al OceanGate, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la problemele legate de sistemele de control ale submersibilului.

55649 afișări
Imaginea articolului Imagini nemaivăzute de pe Titan. Pilotul îşi exprima îngrijorarea cu privire la problemele legate de sistemele de control înainte de o scufundare

Foto: Captura ecran / Youtube DALLMYD

Jake Koehler a postat videoclipul de aproape 30 de minute pe canalul său de YouTube DALLMYD. Canalul lui Koehler are peste 13 milioane de abonaţi.

Videoclipul relatează călătoria lui Koehler până la St. John's din Newfoundland, Canada, unde s-a alăturat submersibilului Titan pentru cea de-a treia misiune a acestuia. Submersibilul a dispărut în timpul celei de-a cincea misiuni, la 18 iunie. Marina americană a confirmat ulterior că submarinul a făcut implozie la scurt timp după ce şi-a început coborârea.

Oamenii de afaceri britanici Hamish Harding şi Shahzada Dawood, fiul lui Dawood, Suleman, expertul în Titanic Paul-Henri Nargeolet şi directorul executiv al OceanGate, Stockton Rush, au fost ucişi în implozie.

Koehler a arătat imagini cu Nargeolet şi Rush în videoclipul său, dar a declarat că a eliminat unele imagini, având în vedere circumstanţele morţii lor.

În videoclipul său, Koehler a spus că, la un moment dat, au fost nevoiţi să ducă submersibilul într-un golfuleţ din apropiere pentru a face reparaţii înainte de a pleca în larg.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici