Video Imagini VIDEO cu femeia şi copilul salvaţi de pe Jepii Mici, un traseu pe care accesul era interzis

O femeie şi un copil au fost răniţi, duminică, pe un traseu închis din Munţii Bucegi, unde încă mai este zăpadă. Pentru salvarea lor, au intervenit salvamontiştii din Buşteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1643 afișări

Potrivit şefului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, este vorba de o femeie, în vârstă de 43 de ani şi de un copil de 11 ani care au căzut pe Jepii Mici, într-o zonă unde încă mai este zăpadă.

“Au mers pe Jepii Mici şi au alunecat. Sunt trei zone unde este încă zăpadă. Femeia are o plagă în zona gambei şi copilul un traumatism lombar. Salvamontiştii au ajuns la ei şi îi vor coborî în staţiune”, a spus Haiduc.

Potrivit acestuia, traseul pe care erau cei doi este închis deocamdată pentru turişti şi îi avertizează pe amatorii de drumeţii să nu mai urce în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici