Video Imagini video cu taximetristul omorât în bătaie săptămâna trecută, în Bucureşti

Poliţia a publicat miercuri imaginile de la camerele de supraveghere în care taximetristul ucis în bătaie săptămâna trecută este trântit la pământ de agresor şi lovit cu picioarele în cap.

508 afișări

Un şofer de taxi din Capitală a fost omorât în bătaie, săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Titan, de un tânăr cu care s-a certat din cauza unui loc de parcare, acesta fiind reţinut pentru omor calificat.

Cei doi bărbaţii au avut un schimb dur de replici, s-au înjurat, după care s-au îmbrâncit de mai multe ori. Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici